Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nata ja dzisiaj ślepa jutro jak po zbawienie pójdę jak ten Hilary hhhaha i odbiore swoje okulary hehe kurde a tak się zastanawiam może dorzuce 50 i 3d niech zrobi jak ładnie sie ułoży
albo już w sumie nie bedebvtaka rozpustna przeznacze na coś dla córy ;P o swedzenia spytam ,ale to juz czas tylko wyniki z krwi mi to potwierdza ja od poczatku pisalam ze pewnie cholestaza złapie wczesniej czy później... No ale cóż jak nie urok to sraczka a mnie coś strzela już bo się czuje jakbym pchły i mumki jakieś miała... Ehh ale trudno dam sobie rade i z tym jak będzie trzeba o oczach wiem ze to norma ze kobietom w ciąży sschna i często nie moga nosic szkieł, a mię co do oz nie swedzialy a piely i szkl a uwieraly jakbym kilo piachu miała w oczach .. Także super ze w końcu okulary robię musiało sie cos zadziac żebym w końcu zrobiła.. Bo inaczej dalej by mi się nie spieszylo z kupnem okularów
A idę ja spać hehe trzeba jutro boberka się pozbyć jeszcze ja nie wiem jak ja to sama zrobie...jakos musze a jak nie dam rady trudno lepszy bober niż harakiri jakieś .. Ueh hue ;o
Kolorowych kochane :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 22:34
AgataP, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A ja czekam na rodziców, ale za jakieś pół godziny powinni być
ciasto upieczone, chata wysprzątana więc wszystko gotowe:)
Jakaś zmęczona jestem jak na złość...bo normalnie to spać nie mogę po nocach a dzisiaj jak muszę na rodziców czekać to raptem spać mi się zachciało.. ironia losu.
Pati powodzenia na jutrzejszej wizycie:) mam nadzieję, że uda mi się tu zajrzeć i Was nadrabiać...
Kolorowych snówzupaztytki, AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadrobilam Was dopiero
a zaczelam 40 min temu...my z kina wrocilismy,fajnie bylo,relaksik byl,smiechy byly az mi lepiej
o dziwo ani razu do kibelka nie lecialam i caly film obejrzalam
nawet mala zbytnio nie szalala myslalam ze gorzej zniesie takie glosne dzwieki.
Madlen ja bym wybrala cc ale to Ty decydujesz i co nie wybierzesz powinno byc ok i dasz rade.Milego powitania z rodzicami Ci zycze
lece cos wszamac,mam smaka na pomidory i do lozka bo z rana znowu do pracy.
Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Witam rano, a może jeszcze w nocy??!!
Jak zwykle obudziłam się około 5 rano i głodna jak wilk. Wstalam i zajadam pierwszy z około 10 posiłek w dniu dzisiejszym...
Wkurza mnie ten mój cholerny głód bo chciałabym spać....;(
Miłego dnia wszystkim;)karmelek, lkc lubią tę wiadomość
-
Witam, ja nawet pospałam poszłam po godz 21, wstałam 7.30
z już trzema wizytami w wc na siku wow, ale no z moją nerką to będzie norma teraz.
Obudziło mnie jeżdzenie rączusią po brzuszku, moja Kochana Amelcia bawiła się jakby coś mamie rysowała.
Agata to Ty na awatarze? Ty śliczny rudzielcu, fajne masz włoski i delikatną urodę
Madlen udanego odpoczynku z rodzicami, na pewno pojesz dobroci, mam porobi
Pati będę czekać na wieści z dzisiejszej wizyty, niech Ci gin wszystko dobrze posprawdza.
Niecierpliwa udane zakupy super
A gdzie jest nasza Madalenka? Kochana napisz coś bo już mi bez Ciebie smutno.AgataP, Agata92, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Jeju co za wstrętny początek dnia.. Boli mnie całe biodro.. Lewa strona to tak że zaraz mnie poskręca
do tego promieniuje na całą nogę i w górę.. Staje z takim bólem że szkoda gadać.. Do tego brzuch już w nocy zaczął mnie boleć.. Więc nocka nie przespana.. Czuje że zaraz wykorkuje bo tabletki nie działają
a tu jeszcze w pracy muszę przeżyć do 16.. Popłaczę się zaraz
-
Witamy ;**
Ja to nie spis od 4,30... Siusiu wstała. I dale położyłam się ale babcia jak niedźwiedź z drugiego pokoju chrapala tak że nie wiem hehehe się trochę posmialam i powierciłam do 7 teraz kawka i zaraz jakiś sniadanko i sie ogarniac będę pooooowolutku, kurde drugi dzień z rzędu ,ze aaaż tak wolno mi czas leci... Heheh tak no tak to jest jak się na cos czekaaaaaa i o dziwo to jestem wyspana ;P
Noo także aby do 14 a potem jakoś juz sobie zorganizuje czas żeby szybciej do wizyty
Madlen zdam sprawozdanie po południu, a raczej wieczorkiem jak wrócę do domkuhehe a Ty kochana spedzaj sobie miło czas z rodzicami
Vivianka heheh mi też mała w nocy ciągle jeździła rączką to noga i prostowala siędla Gina nieodpuszcze bo w końcu jak płacę to wymagam i powiem żeby wszystko sprawdził no i powiem o moich przebojach na ip, ciekawe co powie .
Madalenka dolaczam sie do Viv i wywołujeteskno bez Ciebie tu..
Maaartinka tylko jak rozruszasz trochę przejść może zastyglas po nocy pewnie za długo na jednym boku tez tak ma często.. Nieprzyjemny ten bol... Biedulko oby szybko przeszło ;**
Miłego dzionka ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 08:19
Viviana, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hejj witam sie z Wami skoro swit. zdazylam juz obrabowac Biedronke z arbuzow, dluuuugi weekend to i duzo arbuza potrzeba - 17 kg mam
nawet po zakupach miesnych jestem:)z ciastem poszlam na latwizne.. wlasnie sie piecze - karpatka. szybko i bezbolesnie i ten moj zarlok lubi. a kolo poludnia wyruszam w trase do poznania - wlasnie po zarloka;)
pozdr znad porannej kawki
Martinka moze sprobuj apapu... magnezu nie wiem.. albo zmien strone do spania na jedna noc.
Madlen dobrze, ze masz apetyt - jak by rosly Twoje Maluchy? pocieszajace jest, ze Mama Ci wiekszosc tych posilkow wyczaruje;)karmelek, AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Martynika ja tez tak czesto mam wlasnie po nocy, potrafi obudzic mnie bol brzucha a raczej takie klucie od pepka w dol, lub po bokach co wiaze z lezeniem zbyt dlugo na jednym boku i naciagniecien wiezadel, albo bol kosci ogolowej ktory tez promieniuje az do nogi.. Ale obywa sie bez lekow, zawsze uda sie to rozchodzic
-
maaartinka wrote:Brałam paracetamol..
Nie wiem czy to się rozchodzi bo mam ten ból już od trzech dni i niestety w dzień nie przechodził ale był znośny i dało się wytrzymać..
A dzisiaj już nie do wytrzymania.. Łzy same lecą..Aleksandra Joanna 17.11.2014
karmelek wrote:Ikc ile kg tego arbuza?? I szybka jestes
ja to ciagle a pizamach
ale faktycznie pasuje na jakies zakupy jechac.. Pewnie dzisiaj znow tlumy beda jak przed swietami
co to jest
3 arbuzy ... o tlumy to napewno beda, emerytki juz wystartowaly dawno
taka szybka to tylko dzisiaj jestem wyjatkowotak to caly tydzien prawie do 10 -12 w pizamie
swieto dzisiaj to trzeba bylo dupsko podniesc..
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Witam się i ja, mega glodna i nie wyspana, straszna burza w nocy była, a boję się strasznie burz w nocy do tego sama, na szczęście mąż dziś wraca
mnie też synek obudził wygibasami w brzuchu
pupcia wypchnieta i też przesunięcia po skórze, chyba też głodny bo z główki nieźle dostałam
też zaraz lecę na zakupy, zrobię dziś pyszny obiad
lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Eforts,
Znalazłam jakiś artykuł o dojrzałości łożyska - http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/15/3389
Jeśli chodzi o masaż krocza w wykonaniu męża???? już to widzę, byłabym codziennie molestowana
Chyba jednak spróbuję sama, hehehelkc, Agata92, eforts lubią tę wiadomość