Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w tym okropnym deszczowym dniu
Pati trzymam kciuki za wizytęJa też dzisiaj mam o 16:) Mężuś nie może się doczekać
Viviana tak to jadziękuje za komplement:)
maaartinka miałam różne bóle tutaj wcześniej opisywane i nic na to nie pomagało, w pewnym momencie miałam straszne skurcze łydek więc zaczęłam przyjmować regularnie magnez i powiem Ci że oprócz skurczy przeszły i bóle. Może spróbuj właśnie przyjmować magnez. Napewno nie zaszkodzi a może pomóc:)
Miłego dnia :*Viviana lubi tę wiadomość
-
hejo ranne ptaszyny
maartinka myślę, że to rwa kulszowa, wczoraj pytałam o nią lekarza bo też mnie dopadła, ale chyba nie aż tak drastycznie jak Ciebie, powiedział że w tej chwili to tylko przeciwbólowe i jakieś ćwiczenia, przyjaciółka ma mi pokazać jakie bo ona też miała w ciąży, a no i ona chodziła do masażysty i jej to bardzo pomogło, tak ją wymasował że miała siniaki ale jednak pomogło
Aga nie pamiętam czy to Ty pisałaś o wymiotach, ale dla pocieszenia powiem że ja miałam ostatnio 3 dni mdłości i to takie masakryczne, wisiałam nad kibelkiem z nadmiarem śliny ale nie wyrzygałam...soryy
Pati pytaj o wszystko lekarza, ja mam nadzieję że jakieś konkrety Ci powie ten tym razem. Ja śpię bez żadnej poduchy pod brzuchem, jeszcze mnie brzuszek nie ciągnie i zmieniam strony sobie. -
nick nieaktualny
-
Viviana też mam tą poduchę i z nią śpie ale tej nocy musiałam ją porzucić bo i tak nie spałam i tylko się wierciłam.. Nie dało się wytrzymać w jednej pozycji..
Agata92 magnez wcinam codziennie po 3 tabletki.. Mimo, że gin zalecała 6, więc niestety ratunku muszę szukać gdzie indziej..
Nata a myślisz że taki zwykły masaż zrobiony przez mojego M coś pomoże? Chociaż przy jego sile to jutro mogłabym nie wstać wogóle z łóżka -
taką moją koleżankę złapała rwa kulszowa jak schodziła ze schodów, tak ją dopadło że zaległa na tych schodach, ścieło ją z nóg i musiał ją jej facet dosłownie wciągać na górę...masakra
co do laktatora ja mam ręczny mimo że cały czas nastawiałam się na elektryka, ale łatwiej Go spakować do torby do szpitala i uznałam że jak coś to zawsze mogę sobie dokupić później ten elektryczny a ten będę miała na podróże
zobaczymy jak laktacja będzie wyglądała, gorzej jak nie będzie (odpukać) a wydam 400 zł
Maartinka no nie wiem, wydaje mi się że profesjonalista to wie gdzie ma uciskać żeby to cholerstwo puściło, z tego co wiem to masaż nieumiejętny może zaszkodzić ale jak mąż potrafi to możecie spróbować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:39
-
tez nie mam pojecia czym dostaje kopy;) moge sie tylko domyslac.. skoro jest ciagle glowkowo polozona i nie czuje zeby sie przekrecila to te ruchy nizej od pepka obstawiam, ze raczki a te wyzej nozki.
tez spie z poduszka - tzn tym kojcem, ale co jakis czas musze zrobic przerwe i przez 2 -3 dni spi mi sie bez niej rewelacyjnie... a pozniej powrot do poduchy.
Agata nic dziwnego, ze Twoj pies pokochal kojec .... w koncu to pies:)
u nas jedna kicia tez lubi w moim pospac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:43
AgataP lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Nata wrote:Aga nie pamiętam czy to Ty pisałaś o wymiotach, ale dla pocieszenia powiem że ja miałam ostatnio 3 dni mdłości i to takie masakryczne, wisiałam nad kibelkiem z nadmiarem śliny ale nie wyrzygałam...soryy
Hehe tak to ja mnie męczyło tylko jeden dzień, ale już wiem po czym to miałam, jak się łączy zielone winogrona z jogurtem brzoskwiniowym i jajkami z majonezem to mogą dopaść mdłości, współczuje bidulko, może też działać zmiana pogody i ciśnienia....
-
maartinka współczuję, ale nie martw się jutro będzie lepiej. U mnie to na bank na zmianę pogody te mdłości albo młody mnie okładał po żołądku...
maartinka mam nadzieję że mąż cały i zdrowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:56
-
A ja dzisiaj nie wstałam w nocy na siku, a jak już poszłam do toalety, to przepraszam za dosłowność, ale miałam strasznie ciemne siuski, prawie brązowe. Nawet przed ciążą nigdy tak nie miałam, a od początku ciąży bardzo często sikam i tak prawie bez koloru. Zdenerwowałam sie trochę. Myślicie, że odwodnienie? Napiłam się wody, muszę chyba pić więcej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam tak niskie ciśnienie, że ledwo żyję. Dopadło mnie wczoraj, okropna słabość, zmęczenie itd. Nie wiedziałam, czy wysokie, czy niskie i pożyczyłam od sąsiadki ciśnieniomierz. Dziś już wiem, na pewno nie jest wysokie. Ostatnie mierzenie 77/48. NO i jak tu pracować...