X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25 lat :)

Nie, to moja decyzja :) W rodzinie wszyscy zdrowi :P Po prostu wolę zrobić, zawsze jest ta szansa 1:1000, ale odpukać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:55

• MW26 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie badanie ze wzgledu na wiek bedzie konieczne, ale musi byc wszystko dobrze .

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • alus21 Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem szczęśliwa dziś byłam na usg i widziałam mojego kosmonautę małego :D. Dla mnie nawet taki śliczny jest groszeczek;*!!! Serduszko ładnie bije ciąża tylko o 2 dni młodsza niż wyliczyłam ,plamienia odeszły odpukać w niepamięć , ależ humor mi dopisuje:D

Nuffeq, Izzy, Paolka_25, Aga_502, maia1991, Kasia Kraków, szczesciara25, Nala85, Molcia, ewulek, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość

iv099vvjtj9qo0il.png
    i81xxzdvoi2mloma.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zytka wrote:
    Dziewczyny mam maly przyrost bety we wtorek 60000 a dzis 75000, dzwonilam do lekarza i mowil ze poki rosnie to jest dobrze i zeby sie nie martwic, ale i tak sie martwie, miala tak ktoras?

Mi się wydaje, że wszystko jest ok. W 7-8 tyg. beta już tak szybko nie przyrasta jak we wczesnym okresie ciąży.

Izzy lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zytka, czym późniejsza ciąża tym mniejszy przyost bety, dziewczyny mają rację. Nie masz się co martwić, będzie dobrze :)

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam do was moje maleństwo przyjdzie na świat 16 listopada :)

alus21, Mad., Izzy, Ona_89', olimama, agulla03, Mala_Czarna_89, Aga_502, Kasia Kraków, szczesciara25, Nuffeq, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość

• Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa witaj :) gratuluję groszka :)

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulla03 wrote:
    zytka nie martw się tym akurat, ja tydzień temu miałam 14 tyś a we wtorek >10000, byłam załamana, poszłam do lekarza wieczorem i widziałam bicie serduszka,na to wychodzi że się pomylili, lekarz zakazał mi robić bete

,ja mam taki sam problem miałam bete 1767,35 a dziś 1677,44

czy też jest szansa że u mnie jest pomyłka ??:(

Tak że się muszę pożegnać z wami dziewczyny
    płacze :(:(( lek mnie jeszcze olała zadzwoniłam do niej to mi powiedziała że bym w sobote powtórzyła bete i moze duphaston mi przepisze ale kiedy kurw,,,, za tydz , a dziś przyjmowała obok mojej wsi to nawet nie powiedziała zebym się ubrała i Przyjechała

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję ci Hiacynta :(
    Nie ma innego ginekologa w pobliżu?

• paola87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta fatalna, już nie mam siły płakać... Tyle czasu starania, czekania, cierpienia, wyjazdy, klinika... Tak bardzo się cieszyliśmy, nasz mały cud :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Beta fatalna, już nie mam siły płakać... Tyle czasu starania, czekania, cierpienia, wyjazdy, klinika... Tak bardzo się cieszyliśmy, nasz mały cud :(

u ciebie to samo ?? u mnie spadek nie wiem co w tym momencie mam robić czy jutro isc do innego ginekologa?? czy jest jeszcze jakaś szansa ??

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta, dlaczego się musisz z nami pożegnać? Przecież jeszcze nic nie jest potwierdzone! Nie denerwuj się na zapas i zmień ginekologa!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam iść 2 kwietnia, ale po wyniku dzisiejszej bety gin powiedział przez tel że mam przyjść jutro... Chyba po to żeby rozmawiać o najgorszym. Przyrost bety w stosunku do 15 marca jest tak niewielki, że beta albo się zatrzymała albo spada. Czuję się taka bezradna... Nigdy w życiu się tak nie czułam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki mialaś wynik a jaki teraz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam wizyte 2 kwietnia wszystko było ok do poniedziałku zauważyłam mały przyrost bety zmartwiłam się i dziś powtórzyłam no i była niższa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_89' wrote:
    Hiacynta, dlaczego się musisz z nami pożegnać? Przecież jeszcze nic nie jest potwierdzone! Nie denerwuj się na zapas i zmień ginekologa!
    no ale jak beta jest niższa to chyba już nadziej nie ma :(

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola aż tak źle?
    Hiacynta a Ty mogłaś jeszcze dzisiaj innego gina szukać...

Paolka _25
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    ,ja mam taki sam problem miałam bete 1767,35 a dziś 1677,44

czy też jest szansa że u mnie jest pomyłka ??:(

Tak że się muszę pożegnać z wami dziewczyny
    płacze :(:(( lek mnie jeszcze olała zadzwoniłam do niej to mi powiedziała że bym w sobote powtórzyła bete i moze duphaston mi przepisze ale kiedy kurw,,,, za tydz , a dziś przyjmowała obok mojej wsi to nawet nie powiedziała zebym się ubrała i Przyjechała
    Nie martw się nic to jeszcze nie oznacza, zobacz co było u mnie, nie widziałam żadnej szansy, a tu zaskoczenie. Trzymam kciuki mocno.

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali a kiedy się dowie? :) myślałam ze pisałaś bo ktoś pisał ze córka bardzo się cieszy musiałam pomylić. To szczęście w oczach dziecka- bezcenne ;)
    Izzy wrote:

Czy Was też miednice bolą? Bo ja dzisiaj ledwo chodzę. Ból mi siedzi na wysokości prawego biodra ale bardziej z tyłu. Promieniuje do nogi i pachwiny. To jest taki ból jak czasami przy pogodzie coś rwie. I jest co raz gorzej. Ale chyba to normalny ból jak się tam wszystko rozciąga.
    mnie boli od kilku dni jakby kość ogonowa i bol się nasila. Boli przy chodzeniu a najbardziej przy siadaniu lub wstawaniu. To może mieć coś wspólnego z bejbikiem?

Paola, Paolka wybaczcie- na tel mala czcionka i pozajaczkowalam.
    Mimo wszystko jesteśmy z wami wszystkimi!!!

wymeczone zadowolone wszystko wyszło super dziewczynki zachwycone prezenty trafione a ja z ulga zamykam temat urodzin :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:48

Izzy lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulla03 wrote:
    Nie martw się nic to jeszcze nie oznacza, zobacz co było u mnie, nie widziałam żadnej szansy, a tu zaskoczenie. Trzymam kciuki mocno.
    ale u ciebie też spadała beta i powtórzyłaś ją ? jaka ci wyszła

nie szukałam innego gina bo nie byłam w stanie ryczałam strasznie powtórzyć jutro bęte gdzie indziej ?? i sprawdzic czy jest niższa ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:02

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ