X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25 lat :)

Nie, to moja decyzja :) W rodzinie wszyscy zdrowi :P Po prostu wolę zrobić, zawsze jest ta szansa 1:1000, ale odpukać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:55

• MW26 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie badanie ze wzgledu na wiek bedzie konieczne, ale musi byc wszystko dobrze .

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • alus21 Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem szczęśliwa dziś byłam na usg i widziałam mojego kosmonautę małego :D. Dla mnie nawet taki śliczny jest groszeczek;*!!! Serduszko ładnie bije ciąża tylko o 2 dni młodsza niż wyliczyłam ,plamienia odeszły odpukać w niepamięć , ależ humor mi dopisuje:D

Nuffeq, Izzy, Paolka_25, Aga_502, maia1991, Kasia Kraków, szczesciara25, Nala85, Molcia, ewulek, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość

iv099vvjtj9qo0il.png
    i81xxzdvoi2mloma.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zytka wrote:
    Dziewczyny mam maly przyrost bety we wtorek 60000 a dzis 75000, dzwonilam do lekarza i mowil ze poki rosnie to jest dobrze i zeby sie nie martwic, ale i tak sie martwie, miala tak ktoras?

Mi się wydaje, że wszystko jest ok. W 7-8 tyg. beta już tak szybko nie przyrasta jak we wczesnym okresie ciąży.

Izzy lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zytka, czym późniejsza ciąża tym mniejszy przyost bety, dziewczyny mają rację. Nie masz się co martwić, będzie dobrze :)

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam do was moje maleństwo przyjdzie na świat 16 listopada :)

alus21, Mad., Izzy, Ona_89', olimama, agulla03, Mala_Czarna_89, Aga_502, Kasia Kraków, szczesciara25, Nuffeq, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość

• Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa witaj :) gratuluję groszka :)

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulla03 wrote:
    zytka nie martw się tym akurat, ja tydzień temu miałam 14 tyś a we wtorek >10000, byłam załamana, poszłam do lekarza wieczorem i widziałam bicie serduszka,na to wychodzi że się pomylili, lekarz zakazał mi robić bete

,ja mam taki sam problem miałam bete 1767,35 a dziś 1677,44

czy też jest szansa że u mnie jest pomyłka ??:(

Tak że się muszę pożegnać z wami dziewczyny
    płacze :(:(( lek mnie jeszcze olała zadzwoniłam do niej to mi powiedziała że bym w sobote powtórzyła bete i moze duphaston mi przepisze ale kiedy kurw,,,, za tydz , a dziś przyjmowała obok mojej wsi to nawet nie powiedziała zebym się ubrała i Przyjechała

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję ci Hiacynta :(
    Nie ma innego ginekologa w pobliżu?

• paola87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta fatalna, już nie mam siły płakać... Tyle czasu starania, czekania, cierpienia, wyjazdy, klinika... Tak bardzo się cieszyliśmy, nasz mały cud :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Beta fatalna, już nie mam siły płakać... Tyle czasu starania, czekania, cierpienia, wyjazdy, klinika... Tak bardzo się cieszyliśmy, nasz mały cud :(

u ciebie to samo ?? u mnie spadek nie wiem co w tym momencie mam robić czy jutro isc do innego ginekologa?? czy jest jeszcze jakaś szansa ??

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta, dlaczego się musisz z nami pożegnać? Przecież jeszcze nic nie jest potwierdzone! Nie denerwuj się na zapas i zmień ginekologa!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam iść 2 kwietnia, ale po wyniku dzisiejszej bety gin powiedział przez tel że mam przyjść jutro... Chyba po to żeby rozmawiać o najgorszym. Przyrost bety w stosunku do 15 marca jest tak niewielki, że beta albo się zatrzymała albo spada. Czuję się taka bezradna... Nigdy w życiu się tak nie czułam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki mialaś wynik a jaki teraz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam wizyte 2 kwietnia wszystko było ok do poniedziałku zauważyłam mały przyrost bety zmartwiłam się i dziś powtórzyłam no i była niższa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_89' wrote:
    Hiacynta, dlaczego się musisz z nami pożegnać? Przecież jeszcze nic nie jest potwierdzone! Nie denerwuj się na zapas i zmień ginekologa!
    no ale jak beta jest niższa to chyba już nadziej nie ma :(

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola aż tak źle?
    Hiacynta a Ty mogłaś jeszcze dzisiaj innego gina szukać...

Paolka _25
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    ,ja mam taki sam problem miałam bete 1767,35 a dziś 1677,44

czy też jest szansa że u mnie jest pomyłka ??:(

Tak że się muszę pożegnać z wami dziewczyny
    płacze :(:(( lek mnie jeszcze olała zadzwoniłam do niej to mi powiedziała że bym w sobote powtórzyła bete i moze duphaston mi przepisze ale kiedy kurw,,,, za tydz , a dziś przyjmowała obok mojej wsi to nawet nie powiedziała zebym się ubrała i Przyjechała
    Nie martw się nic to jeszcze nie oznacza, zobacz co było u mnie, nie widziałam żadnej szansy, a tu zaskoczenie. Trzymam kciuki mocno.

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali a kiedy się dowie? :) myślałam ze pisałaś bo ktoś pisał ze córka bardzo się cieszy musiałam pomylić. To szczęście w oczach dziecka- bezcenne ;)
    Izzy wrote:

Czy Was też miednice bolą? Bo ja dzisiaj ledwo chodzę. Ból mi siedzi na wysokości prawego biodra ale bardziej z tyłu. Promieniuje do nogi i pachwiny. To jest taki ból jak czasami przy pogodzie coś rwie. I jest co raz gorzej. Ale chyba to normalny ból jak się tam wszystko rozciąga.
    mnie boli od kilku dni jakby kość ogonowa i bol się nasila. Boli przy chodzeniu a najbardziej przy siadaniu lub wstawaniu. To może mieć coś wspólnego z bejbikiem?

Paola, Paolka wybaczcie- na tel mala czcionka i pozajaczkowalam.
    Mimo wszystko jesteśmy z wami wszystkimi!!!

wymeczone zadowolone wszystko wyszło super dziewczynki zachwycone prezenty trafione a ja z ulga zamykam temat urodzin :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:48

Izzy lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulla03 wrote:
    Nie martw się nic to jeszcze nie oznacza, zobacz co było u mnie, nie widziałam żadnej szansy, a tu zaskoczenie. Trzymam kciuki mocno.
    ale u ciebie też spadała beta i powtórzyłaś ją ? jaka ci wyszła

nie szukałam innego gina bo nie byłam w stanie ryczałam strasznie powtórzyć jutro bęte gdzie indziej ?? i sprawdzic czy jest niższa ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:02

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ