Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale jestem szczęśliwa dziś byłam na usg i widziałam mojego kosmonautę małego . Dla mnie nawet taki śliczny jest groszeczek;*!!! Serduszko ładnie bije ciąża tylko o 2 dni młodsza niż wyliczyłam ,plamienia odeszły odpukać w niepamięć , ależ humor mi dopisuje:D
Nuffeq, Izzy, Paolka_25, Aga_502, maia1991, Kasia Kraków, szczesciara25, Nala85, Molcia, ewulek, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
zytka wrote:Dziewczyny mam maly przyrost bety we wtorek 60000 a dzis 75000, dzwonilam do lekarza i mowil ze poki rosnie to jest dobrze i zeby sie nie martwic, ale i tak sie martwie, miala tak ktoras?
Mi się wydaje, że wszystko jest ok. W 7-8 tyg. beta już tak szybko nie przyrasta jak we wczesnym okresie ciąży.Izzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulla03 wrote:zytka nie martw się tym akurat, ja tydzień temu miałam 14 tyś a we wtorek >10000, byłam załamana, poszłam do lekarza wieczorem i widziałam bicie serduszka,na to wychodzi że się pomylili, lekarz zakazał mi robić bete
,ja mam taki sam problem miałam bete 1767,35 a dziś 1677,44
czy też jest szansa że u mnie jest pomyłka ??
Tak że się muszę pożegnać z wami dziewczyny
płacze ( lek mnie jeszcze olała zadzwoniłam do niej to mi powiedziała że bym w sobote powtórzyła bete i moze duphaston mi przepisze ale kiedy kurw,,,, za tydz , a dziś przyjmowała obok mojej wsi to nawet nie powiedziała zebym się ubrała i Przyjechała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Beta fatalna, już nie mam siły płakać... Tyle czasu starania, czekania, cierpienia, wyjazdy, klinika... Tak bardzo się cieszyliśmy, nasz mały cud
u ciebie to samo ?? u mnie spadek nie wiem co w tym momencie mam robić czy jutro isc do innego ginekologa?? czy jest jeszcze jakaś szansa ?? -
Ja miałam iść 2 kwietnia, ale po wyniku dzisiejszej bety gin powiedział przez tel że mam przyjść jutro... Chyba po to żeby rozmawiać o najgorszym. Przyrost bety w stosunku do 15 marca jest tak niewielki, że beta albo się zatrzymała albo spada. Czuję się taka bezradna... Nigdy w życiu się tak nie czułam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:,ja mam taki sam problem miałam bete 1767,35 a dziś 1677,44
czy też jest szansa że u mnie jest pomyłka ??
Tak że się muszę pożegnać z wami dziewczyny
płacze ( lek mnie jeszcze olała zadzwoniłam do niej to mi powiedziała że bym w sobote powtórzyła bete i moze duphaston mi przepisze ale kiedy kurw,,,, za tydz , a dziś przyjmowała obok mojej wsi to nawet nie powiedziała zebym się ubrała i Przyjechała -
Natali a kiedy się dowie? myślałam ze pisałaś bo ktoś pisał ze córka bardzo się cieszy musiałam pomylić. To szczęście w oczach dziecka- bezcenneIzzy wrote:
Czy Was też miednice bolą? Bo ja dzisiaj ledwo chodzę. Ból mi siedzi na wysokości prawego biodra ale bardziej z tyłu. Promieniuje do nogi i pachwiny. To jest taki ból jak czasami przy pogodzie coś rwie. I jest co raz gorzej. Ale chyba to normalny ból jak się tam wszystko rozciąga.
Paola, Paolka wybaczcie- na tel mala czcionka i pozajaczkowalam.
Mimo wszystko jesteśmy z wami wszystkimi!!!
wymeczone zadowolone wszystko wyszło super dziewczynki zachwycone prezenty trafione a ja z ulga zamykam temat urodzinWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:48
Izzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulla03 wrote:Nie martw się nic to jeszcze nie oznacza, zobacz co było u mnie, nie widziałam żadnej szansy, a tu zaskoczenie. Trzymam kciuki mocno.
nie szukałam innego gina bo nie byłam w stanie ryczałam strasznie powtórzyć jutro bęte gdzie indziej ?? i sprawdzic czy jest niższa ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:02