Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja pora jedzenia ale staram się ograniczać. Pamietacie moj brzuch? Dziś w tej bawilandii byłam w krótkim rękawku wszystkie mamy zauważyły ze ciaza. I obcy ludzie wymownie spoglądali. A ja czułam się nieswojo że takie malutkie dzieciątko a taki bebech jak zrzucimy kurtki to nie dam rady ukryć.
Juz zapomniałam ze ciąża ma tyle objawów.. Leze sobie juz od godziny dobrze mi takWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:14
-
Juz nie dam rady was nadrobic bo padam po całym dniu..
pewnie nie jedna z was juz to widziała, ale napewno na miły sen nie zaszkodzi obejrzeć jeszcze raz )
http://www.sosrodzice.pl/czym-mysli-dziecko-brzuszku-uroczy-filmik/#article
Spelnilam swoją zachcianke, KFC.. myślałam ze będę umierać po tym, ale o dziwo czuje się dobrze:))
A ja sie wam nie przedstawiłam:)
Magda, 24lata, okolice szczecina
ewulek, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś w humorze bardzo dobrym bo od popołudnia weekend
dziewczyny trzymam kciuki oby wszystko się wyjaśniło i było dobrze.
Madzi4aam dzięki za filmik oglądałam go już kiedyś a dziś jak zobaczyłam to od razu poczułam się mama i poprawił mi się humor aaa i oczywiście ledwo powstrzymalam łzy
Miłego dnia !!!
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
-
Uf, nadrobiłam Was Wczoraj wcześnie się położyłam bo miałam stresujące popołudnie.. Jeżdżę tym samym samochodem od 6 lat i ani ryski nie ma. A wczoraj jak przydupiłam na parkingu w taki mału betonowy słupek... Tak kur.. cały bok sobie obryłam. Ale to kurna caluteńki od początku do końca. Uryczałam się oczywiście ale ostatecznie nie wygląda to tak źle. Wyklepie się
W ramach wieczornego relaksu mąż mi ten bok bolący od tej miednicy oliwką wymasował, późnij brzuszek i naprawdę dawno tak dobrze nie spałam! I tylko raz na siurka wstawałam a nie 4.
Fajnje, że napisałyście coś o tych dupkach Bo już się trochę martwiłam. Tak podejrzewałam, że to normalne. Tym bardziej, że przeszło jak odpoczełam po południu.
Nala wysłałam Ci zaproszenie. Napisze Ci na priv o tym lekarzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 06:55
-
A ja siedzę w kolejce do pobrania krwi i moczu kolejka jak ta lala.
Najpierw nie mogłam zasnąć później budzilam się co chwile aż jak się obudziłam przed 6 to po spaniu. Ale o dziwo jestem wyspana.
Ma ktoras z was link do jakiegoś długiego filmu o dzidziusiach w brzuszku? Kiedyś leciał taki na discovery -
Ja nie wiem jak wy dajecie rade byc przytomne do tak poznych godzin... ja przed ciaza nie kladlam sie przed 24 a teraz o 20 juz w lozku do 21 juz spie.
Moj mial wczoraj impreze pozegnalna z pracy i mialam z nim isc z nim ale zanim oni zaczeli obiad ja juz wykapana i w drodze do lozka bylam
Wczoraj czulam sie calkiem niezle to pewnie oznacza ze dzis bede znowu umierac