Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja się jeszcze udzielam na wątku '89 i mam posiadających już dzieci i tam też właśnie dziewczyny pisały, że różnie bywa, wręcz nieprzyjemnie na tych wątkach miesięcznych. na '89 to wręcz nowym mamom odradzały udzielanie się na tych terminowych
Kolejne dwie pralki wyprasowane, ale mi się dzisiaj nie chciałokolejna się pierze, potem jeszcze ze dwie i będę miała lorenkowe ciuszki gotowe na córkę
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
Cebulka tylko w tym szpitalu co jestem nie ma patologii ciąży tylko jestem na ginekologii:/ mówiłam ze to ciulowy szpital,i przyjechałam tu z wizją powrotu do domu w ten sam dzien
Rozmarzona u mnie w zeszłym miesiącu bylo rozliczenie wody, prądu, ubezpieczenie samochodu i mieszkania takze nic nie daliśmy rady odłożyć na dzidziusia bo nie spodziewałam zr ze aż takie doplaty będą.. No ale co zrobić, -
A tu,jeszcze wszystko,trzeba kupic w miare szybko bo nie wiadomo kiedy ta Amelka wyskoczy
Prenatalne niby w tym,miesiącu ale odpuszczam sobie bo zbadali w szpitalu dokladnie dzidziusia i jest wszystko,ok wiec nie,widzę potrzeby wydawania dodatkowej kasy.. Jeszcze mnie po,wyjściu czeka,wizyta u mojego,gin który kasuje 200 wiec trzeba zacisnąć pasa i,jak najwięcej kupic dla córy a jak najmniej na zbędne wydatki -
nick nieaktualnyHej! Postanowiłam się ujawnić
Podczytuje Was już jakiś czas ale póki co nie miałam śmiałości napisać... Widzę, że przyjmujecie wciąż nowe dziewczyny więc może i na mnie nie jest za późno?
Postanowiłam się też ujawnić bo widzę, że przynajmniej 2 dziewczyny męczą się z cukrzycą ciążową. Ja mam ten temat minimum od maja. Nie wiem od czego to zależy ale normy od diabetologa mam też niższe tj. na czczo do 90 a godzinę po posiłku max 120. Uwierzcie mi taki czas w ciąży sobie odmawiać to nic przyjemnego... Z moich obserwacji wynika, że ratunkiem do póki można jest ruch. Prawie po każdym posiłku (no może oprócz śniadań bo z tym nie mam problemów u mnie) chodzę i spaceruje. Jak pogoda nie sprzyja czy czuje się gorzej chodzę po mieszkaniu od jednego pokoju do drugiego i tak w kółko
Wiem że brzmi to mega głupio a wygląda jeszcze gorzej ale czego się nie zrobi dla Maluszka! A i jeśli jesteście z Krakowa to polecam chleb IG w Buczku. Żaden mi nie pasował jedynie ten. No i niewolno się głodzić bo pamiętajmy, że głodząc siebie głodzimy Maleństwa. Koniec mojej pierwszej epopei mam nadzieję, że na początek Was nie wystraszyłam i mnie przyjmiecie do swojego grona
Anulaa, Mala_Czarna_89, MW26, Beebs, Micia, Cebulka, haen, MadaLena30, Kitaja, olcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj tyska:)
-
nick nieaktualnyBuffy podobno z cukrzycą to albo Ujastek albo Kopernika. Nie wiem czy to prawda bo jeszcze na ten temat nie rozmawiałam z moją lekarką. Z racji tego, że często słyszałam, że z Kopernika odsyłają bo nie mają miejsc, a po drugie mam bliżej jestem bardziej za Ujastkiem. A Ty jak planujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyśka7101 wrote:Buffy podobno z cukrzycą to albo Ujastek albo Kopernika. Nie wiem czy to prawda bo jeszcze na ten temat nie rozmawiałam z moją lekarką. Z racji tego, że często słyszałam, że z Kopernika odsyłają bo nie mają miejsc, a po drugie mam bliżej jestem bardziej za Ujastkiem. A Ty jak planujesz?
Ja też UjastekZastanawiałam się nad Narutowicza i Siemiradzkim jeszcze, ale ostatecznie padło na Ujastek. Ja planuję cc co tez było czynnikiem decydującym jesli chodzi o szpital
-
Mala_Czarna_89 wrote:hihi dzisiaj mi się już nie chciało
dobrze że moje dziecko mnie przekonało bo nic bym nie wyprasowała.
Ja pranie mam prawie cale zrobione zostala jedynie posciel i reczniki.
Dzisiaj prasowalam pieluchy a reszta czeka na szwagierke:) cos mowila ze zacznie w przyszlym tyg albo za dwa. Najwazniejsze ze mam wyprane i posegregowane bo w razie czego tfu tfu szwagierka w kazdym momencie moze mi to zrobic takze cisnienia nie mam. Ale mysle ze do konca wrzesnie bede gotowa ze wszystkim.
-
Kurcze musze sie zabrac za pisanie petycji do burmistrza o progi zwalniajace na naszej ulicy bo byl jeden ale robili nowa droge i nie dali nowego a jeszcze jeden dodatkowy by sie przydal. U nas duzy ruch na ulicy ze wzgledu na sklep wod kan obok nas a teraz jak nowa droga to sobie za duzo pozwalaja:/ ale jakos brak mi weny tworczej:/ chyba zostawie to na przyszly tydzien..