Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wychodzimy mamusie
!
Mam leżeć, leki przepisali w razie czego mam brać ale nie ciągle bo nie wolno ich brać tak dlugo. Jak by skurcze byly co 15-10 min to mam jechac do szpitala..
Amelcia odwróciła sie nóżkami w dol i kopie mamę po szyjcedlatego tak nisko ruchy czuje..
Wazy 1160ale Malo cos przytyla po tych sterydach. Musze ja karmić duzo
Infekcji nie ma.
09.09 jadę do mojego lekarza to oceni co i jak
szczesciara25, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Zorro, Molcia, Micia, Shibuya, perelka89, MadaLena30, Cebulka, Kitaja, natali101 lubią tę wiadomość
-
Orientuje sie ktos jak sprawa wygląda?
Dali mi l4 do 15.09 ze szpitala w ja mam poprzednie do 09.09 i wtedy mam tez wizytę. Zastanawiam się czy moj lekarz wystawi mi l4 z tygodniowym opóźnieniem czy może lepiej przełożyć wizytę na 15.09? Bo chyba nie mogą nakładać się zwolnienia... -
izulkaa wrote:Wychodzimy mamusie
!
Mam leżeć, leki przepisali w razie czego mam brać ale nie ciągle bo nie wolno ich brać tak dlugo. Jak by skurcze byly co 15-10 min to mam jechac do szpitala..
Amelcia odwróciła sie nóżkami w dol i kopie mamę po szyjcedlatego tak nisko ruchy czuje..
Wazy 1160ale Malo cos przytyla po tych sterydach. Musze ja karmić duzo
Infekcji nie ma.
09.09 jadę do mojego lekarza to oceni co i jak
Mala Ci pogratulowala, a ja w stres, ze urodzilas...uffff;)Mala_Czarna_89, izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
-
odnosnie jeszcze maty i lezaczka, taki wstepny mam plan (podsuniety zreszta przez moja doswiadczona siostre), czy sie uda, to zobaczymy, z 2ej strony co kupic takiemu maluszkowi, skoro on i tak nic z tego nie kuma, to niech chociaz to bedzie cos praktycznego i sie przyda nam rodzicom
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara ja mam większość rzeczy kosmetycznych za 300zł
laktator miałam.
Pampersy za ok 22zł (ta mała paczka najmniejszych) są w kauflandzie, w simply za niecałe 22zł
Haen szuka sensacji
Izulka wydaje mi się że lekarz może wypisać l4 3 dni przed, nie więcej, ale nie jestem pewnahaen lubi tę wiadomość
-
Ł4 chyba może się nałożyć bo jak na początku nie wiedziałam jak wizytę umówić to lekarz mówi że najwyżej l4 się nalozy. Moze do ZUS u na infolinię zadzwoń?
Dziewczyny padam.. do południa miałam Zuzie ale to Pikuś bo ona do południa śpi a teraz modlę się o deszcz i chłód we wro w aucie pokazywali o 14. Temp zewnętrzna 42.5 stMicia lubi tę wiadomość
-
Izulka, ciesze sie bardzo,ze Cie wypuscili
Odpoczywaj duzo,a bedzie wszystko dobrze
Mala, masz racje korzysci przeciez z czyjegos nieszczescia tez musza wyciagnac ;/
Malo co teraz lekarzy z prawdziwego zdarzenia takich,ktorzy nie szukaja korzysci.
U mnie to juz wgl nigdy kolejek nie bylo jak trafialam na ip,ale nie chce nawet sobie przypominac zle wspomnienia..izulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala_Czarna_89 wrote:Szczęściara ja mam większość rzeczy kosmetycznych za 300zł
laktator miałam.
Pampersy za ok 22zł (ta mała paczka najmniejszych) są w kauflandzie, w simply za niecałe 22zł
Haen szuka sensacji
Izulka wydaje mi się że lekarz może wypisać l4 3 dni przed, nie więcej, ale nie jestem pewna -
szczesciara25 wrote:Was tez tyle rzeczy higieniczne plus lakator wyniosly okolo 800 zl? bez pampersow??
Zalezy co i w jakiej cenie wybierzeszJa nawet nie liczyłam ile nas to wszystko razem kosztowało. Trzeba, to kupuję...
haen lubi tę wiadomość
Synuś
-
Izulkaa zwolnienie jak najbardziej może się nakładać ja miałam aż 3 wystawione i się pokrywały. Trafiłam do szpitala z plamieniem a byłam jeszcze na L4 od ginekologa, mimo to po wyjściu wystawili zwolnienie, potem poszłam do ginekologa i wystawił od dnia w którym u niego byłam, czyli znowu się pokrywało i wszystkie trzy dostarczyłam do pracy
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Mala_Czarna_89 wrote:Co do ciekawych wizyt: znajoma opowiadała, że kiedyś poszła do ginekologa, siedzi na tym koźle rozkraczona i nagle gin mówi "ma pani owsiki, tak?"
Co do ciekawych wizyt ciąg dalszy: moja znajoma poszła do gina, leży na tym krześle on podchodzi i mówi: Ale ma Pani piękna, zdrowa cipke...
Mala_Czarna_89, perelka89, haen lubią tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:no ja doliczam lakator plus podrzewacz plus termometr elektroniczny:)
myślę, że w połowie września sobie poszaleję zakupowo
Rozmarzona, dobrze, że już mamy duże dzieci i właściwie niebezpieczeństwo minęłonawet gdyby tfu, tfu, któreś chciało wyjśc na świat, to sobie da radę
ciekawe, czy będziemy miały jakiegoś dzidziusia, któremu się śpieszy
Micia a ile dni ci się nałożyło?
Nymeria haha ja bym to pod molestowanie podciągnęłagdzie ty się podziewałaś???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:38
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
A teraz trochę prywaty;)
Jako dumna mama przedstawiam mojego pierwszoklasiste;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:46
perelka89, Nymeria, orientalna, Micia, moodliszka, haen, Mala_Czarna_89, Shibuya, MadaLena30, Zorro, Rozmarzona, Kitaja, villemo_gbm, agulla03, natali101, Ona_89' lubią tę wiadomość