Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, jestes bardzo dojrzala mamusia, dobrze ze podchodzisz mimo wszystko do calej sytuacji bez nerwow (bo one nic nie pomoga) i masz racje lekarze wiedza co robia!
Najwazniejsze ze Gabrysia dostala sterydy, a teraz juz duza z niej dziewczynka!
3 mam za was kciuki dziewczyny! -
ja tez durna...bo tez przelaczylam...eh
Aga Twoj spokoj udziela sie Twojej coreczce:) kibicujemy Wam obu bardzo mocno;) dawaj znac w miare mozliwosci, mialam sie pytac co z plucami, ale napisalas, ze juz kilka tygodni temu dostalas sterydy, tazke musi byc dobrze;) -
Aga dobrze ze chociaż lekarze ogarnięci,i jest tam,twój lekarz przede wszystkim..tez inna psychika jak masz juz wszystko przygotowane na przyjście malej..
za to,ja głupia matka,.. Zaczelam myc talerze jak mój bral prysznic (żeby nie widział) bo tesciowa zaraz ma byc..i ledwo dalam rade 2talerze umyć po obiedzie i od razu skurcz za skurczem.. Brzuch jak skala..ciagnie w dol..w szyjce boli..o ja głupia..pierdziele juz leze i nic nie,robię bi chce,jeszcze dotrzymać kilka tygodni..
-
Ja mam z lovi ale dostałam go na SR wiec nie wiem jakiego rodzaju on jest. Butelkę mam jedną z agentury też ze SR i jedną z tomme tippe i laktator też z tt jak będzie potrzeba więcej butelek to Filipiny narazie nastawiamy się na kp.
Iza czyś Ty zglupiala?? Masz leżeć i koniec kropka od dwóch talerzy zlew brudem nie zarosnie!! Chociaż ja też bym pewnie nie wytrzymała :p -
Haha Mikado przyganial kociol garnkowi
A wiec i ja sie przyznam,ze od dwoch dni ciagle myje gary bo jakos mi szkoda Meza i jak przyjdzie z pracy pewnie bedzie pyskowal hihi.
No coz kolezanka zaraz wpada i jakby to wygladalo
Nosz gdzie ona jest kawy mi sie chce i ptasie mleczko zaraz wyjem calemikado lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Galaretka, tak jak mowisz co jakby to sie wydarzylo w lej chwili
?
Albo np bylaby tylko jedna karta do tego konta?
W tamtym roku jak bylismy na urlopie w podrozy poslubnej to mialam taka akcje,ze zjadlo mi cala kase z konta
Myslalam,ze zawalu dostane i co tu robic?
Ani tam naszego banku nie bylo i wgl kasy sie nie dalo wybrac bo jej nie bylo.
Myslalam,ze nas okradli,ale zazdwonilismy na linie i mowili,ze maja problemy i do jutra kasa wroci.
Na szczescie wrocila,ale zebyscie nasze miny widzieli przy bankomacie..
A co jakbysmy w restauracji byli akurat i nie mieli jak zaplacic?
Podejrzewam,ze ktos zrobil wlam na bank!
Jestes juz z nami -
mikado a te ręczniki z rossmana to są tez takie typowe dla niemowlakow?
-
Oj baby baby !! Najpierw wszystkie sieją panikę, że za wczesnie urodzą, kuje, boli itd. a teraz powoli zazdroszczą, że któraś już się rozpakowuje
A u mnie odwrotnie ( wiedziałam, że tak będzie bo ja zawsze wszytko na odwrót) im bliżej, tym bardziej chce żeby były w brzuszku, mimo, że mnie tak katują jakimś karate i ledwo oddycham. Przejażdżki samochodem coraz trudniejsze, bo taka ściśnięta siedze i trudno się oddycha.
W gemini miłe zaskoczenie, na odbiorach osobistych tabliczka, że inwalidzi i kobiety w ciąży mają pierszeństwo, ale nikogo nie było. Pan zaproponował, że otworzy paczkę żebym sprawdziła czy wszystko jest.
W normalnej aptece oczywiście kolejka na conajmniej pół godziny, ale jak tylko weszłam to starszy Pan do mnie- po co Pani czeka, Pani chyba bez kolejki. Ja walnęłam buraka największego w swoim życiu chyba ! I eeee nieee, ja postoje, ja zawsze czekam, na to Pan się zdenerwował i powiedział: no to może wystarczy już tego czekania? Młoda Pani wychodząc się zatrzymała i dołączyła do przekonywania mnie że powinnam bez kolejki i po chwili powiedziała " ja już muszę iść, ale proszę Państwa o przypilnowanie, aby ta Pani poszła bez kolejki"
Jezu jaka ja musiałam być czerwona. Myślałam tylko o tym ile osób się źle czuje, ile jest w ciązy a jeszcze nie widać a ja się mam wpychać... Przez cały czas przy okienku ocierałam rękę o rękę i strasznie się stresowałam, że tak długo zajmuje czas a inni czekają.
JESTEM NIENORMALNA I NIE DZIWIĘ SIĘ, ŻE MAM NERWICĘ(((
-
Dziewczyny jestem zalamana ! Wlasnie wrocilismy od poloznej! Mam ponownie zglosic sie do niej w pon, a jakbym czula mniej ruchy malego mam dzwonic odrazu do szpitala! Zaczela mierzyc brzuch i powiedziala,ze nie rosnie najprawdopodobniej wina lozyska mam u niej wizyte w pon o 10tej jak nic sie nie zmieni to wysle mnie do szpitala ,jezeli nie bedzie dziecko roslo to beda musieli zakonczyc ciaze,wg ich ciaza 31tyd 6d tak mi tu licza ;-( jestem zalamana myslalam ze taki moj urok ze mam maly brzuch .... Tydzien temu lekarz nic nie mowil wszystko bylo ok ku***aCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mhhh ja na SR nic nie dostalam ale jeszcze zajecia sie nie skonczyly wiec moze cos skapnie ...
Ide po zak. Bo obiad trzeba zrobic, na szczescie moj juz wraca bo kolejnej nocy bym nie przespala.
Dzis snila mi sie Shibuya ze sie spotkalysmy w szpitalu i w tym samym momecie si obudzilam bo wlaczyla sie drukarka SAMA !! A do tego moj pies zaczal strzelas uszami... wystraszylam sie i o 2 w nocy dzownilam do mojego... rano odkrylam ze swiatlo w nocy zabierali i stad pewnie uruchomienie sie drukarki...
-
nick nieaktualny
-
Kitaja ale jak bylas w Pl to mialas wizyte i usg u lekarza?
Nic ci strasznego nie powiedzial, to skad teraz te informacje?
Nie denerwuj sie bo to nic nie pomoze.
Beebs miala podobnie ze pl lekarz mowil ze jest ok a w gb ja nastraszyli! -
Kitaja wrote:Dziewczyny jestem zalamana ! Wlasnie wrocilismy od poloznej! Mam ponownie zglosic sie do niej w pon, a jakbym czula mniej ruchy malego mam dzwonic odrazu do szpitala! Zaczela mierzyc brzuch i powiedziala,ze nie rosnie najprawdopodobniej wina lozyska mam u niej wizyte w pon o 10tej jak nic sie nie zmieni to wysle mnie do szpitala ,jezeli nie bedzie dziecko roslo to beda musieli zakonczyc ciaze,wg ich ciaza 31tyd 6d tak mi tu licza ;-( jestem zalamana myslalam ze taki moj urok ze mam maly brzuch .... Tydzien temu lekarz nic nie mowil wszystko bylo ok ku***a
Kitaja a nie moga Ci zrobic usg?
Dla mnie pomiar dziecka na podstawie brzucha jest dziwny (chyba w UK tez tak mierza)...
Dzisiaj bylam na badaniach krwi i chcialam sie cos babeczki dopytac, a ona do mnie "a jesli planuje Pani ciaze, to zrobic to i to"...ja jej na to, ze za 2 msc rodze, a to w szoku.
W poniedzialek jak placilam za usg 3 tr., babka sie pyta, ktory tydzien, mowie, ze 30 (ja sie posluguje skonczonymi) i ze w ogole nie widac...
Nie powiem tez zaczyna mnie to stresowac, ale mysle sobie, ze taka moja natura i mysle, ze Twoja tez!