Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia bądź spokojna na ile się da, lekarze na pewno zrobią wszystko co w ich mocy, żeby tylko wam pomóc, a tymi komentarzami nie ma co się przejjmować, myślę, że oni czasami się nie zastanowią co mówią, tyle już mieli przypadków, tyle kobiet, że pewnie czasami zwyczajnie zapominają, jak się powinno zachować- nie powinno tak być, ale co zrobić
Jesteście silne i na tym etapie spokojnie dacie rade, trzymam kciuki i jestem dobrej myśli
Ewa gratuluje synka, dobrze, ze wszystko się dobrze zakończyło i masz takiego silnego dzieciaczka, trochę ci zazdroszcze, że możesz go już przytulić, choć modlę się, żeby moja siedziała do końca
Dziewczyny ponawiam pytanie, ile ma wasza szyjka? nie wiem, czy bardzo się stresowaćewulek lubi tę wiadomość
-
Magdalena rozumiem cię doskonale jak kilka lat temu zaczynalismy remont naszego domu to tez wzięliśmy ekipę od znajomego. W którymś momencie nie wytrzymałam bo nie umieli nawet ściany i sufitu pomalowac oddzielnymi kolorami nawet panele były spieprzone:/ kolejny remont postanowił mój mąż zrobić sam i tak się nauczył na naszym domu ze teraz robi fuchy i wykonuje remonty po pracy. I zauważyłam że lepiej wziąć kogoś takiego niż ekipę bo te są do dupy i zawsze coś spieprza:(
Współczuję ci tych nerwów ze nie możesz na męża liczyć my tez się klocilismy przy remontach a w wasza sytuacja jest tym bardziej napięta ze czekacie na dziecko.
Mam nadzieje ze mąż jednak się trochę zainteresuje a kolega podejmie się dokończenia remontu. -
nick nieaktualnyMadaLena ja remontuje się od maja i mieszkam wspólnie z farbami, szpachlami i różnymi specyfikami, Pan który miał skończyć juz wszystko czyli zostało mu założyć listwy nie odbiera naszych tel.
cóż nie denerwuj się bo nerwami nie przyspieszysz.
Anet ja w całej swojej karierze ciążowej nie miałam mierzonej szyjki , na badaniu lekarka tylko zagląda mówi ok mi tyle wiec mogłabym chodzić 6 tyg z rozdarciem i bym nie wiedziała.
Ja mam dziś wizytę , znowu dowiem się , że przytyłam za dużo.
Mąż rano wychodził i mówi, że mam nadzieje z ogarniesz trochę a ja naprawdę bym chciała ale... nie zawsze się da, chce albo to co ja wymyśli do robienia wymaga krzesła, drabiny albo dzwigania.
-
Mala_Czarna_89 wrote:Ewulek zabije, jak można tak bez słowa zniknąć z belly na kilka dobrych miesięcy? Myślałam ze coś się stało dopiero gdy dowiedziałam się z fb o Kubusiu skojarzyłam ze to ty. Gratki
Ja zniknelam bo nie dawalam rady nawet w czesci czytac postow. Poza tym podroze, slub, przeprowadzka 3 razy, nowa praca i net tylko na telefonie wiec fb bylo latwiej sprawdzac. Zreszta teraz nie ma czasu na zadne.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Witam
Olcia daj znać jak cis będziesz wiedzieć :-*
W takiej sytuacji chyba faktycznie lepiej niech zrobią cc niż stresować się czy w brzuchu maja dobre warunki czy nie.. Trzymamy kciuki :-*
U nas w nocy burze.. Nie mogłam,spać.a to biodra bola, a to kręgosłup, a to oddychać,ciężko..
Madalena współczuję ci.. Tez mieliśmy rok temu remont mieszkania calosciowy i wiem co to znaczy.., jest to próba sil..
Anet u mnie jakiejś 3 tyg temu szyjka miała trzy cos.. Ale jak dziewczyny tu mówią ze parcie na odbyt,bole itd mogą powodować skrócenie to pewnie mam krotsza terazdopóki mi czop n ie odejdzie a on odchodzi jak się robi rozwarcie ,to się nie przejmuje bo chyba więcej Robic nie mogę niż leżeć,oszczędzać sie i brać leki..
Ginger ja mam nadzieje ze jak ciaze zle znoszę to pord bedzzie szybki i bezbolesnyu mnie bol miesiaczkoqy to pojęcie względne.. Bo ja podczas miesiączek mdlalam, wymiotowałam, biegunki, brak kontaktu z rzeczywistością... I przeraźliwy bol... A wczesniej moze z pól godziny przed okresem tylko mniejszy bol, wiec mam nadzieje ze taki masz na myśli
Leż i odpoczywaj..
Mi się codziennie juz porody snia..mam niespokojny sen bo wydaje mi się ze w każdej chwili mogę zacząć rodzic
-
Hej hej witam sie i ja:)
Od rana myslalam ze zwariuje jakis debil młotkiem walił od 7 do teraz nawet na 3 minuty przerwy nie zrobił. Lep mi zaraz odpadnie.
Nei moge sie zalogowac na telefonie pisze brak rejestracji co jest dziwne bo wczesniej mialam normalnie zalogowane.
-
Boże! Nie piszcie już o szyjce błagam!!!U mnie zawsze mówił szyjka długa,trzyma. I było ok. Teraz na wizycie 15go zmierzył szyjkę i mówi 2 cm. Myślałam że to dobrze ale jak Wy piszecie że macie po 3 to sie zaczynam martwić. Ja muszę rodzić po 2 listopada!!!
-
Izulka ja też się tak cały czas nastawiam ze poród będzie lżejszy niż pierwszy..hmm no zobaczymy;)
Ja podczas okresu jechałam na ketonalu teraz te bóle nie są aż tak silne ale są. Skoro daje rade bez przeciwbólowych to nie jest aż tak źle.
Wszyscy mi mówili że po porodzie mina bolesne miesiączki gówno prawda nie dość ze zrobiły się bardziej bolesne to doszły jeszcze mega bóle krzyża i nóg:/ -
Kurcze jak czytam o tych waszych fachowcach to az krew mnie zalewa. Moj tez robi w budowlane i remontówce ale jak narazie nikt nei narzekala na jego usługi. Teraz wchodzi na elewacje do znajomych móiwł ze tydzien i ma zrobiony caly budynek.
-
Hej
Ja po wizycie i usg czwartkowymwszystko dobrze ze mną i młodym, waży 1910g mój grubcio
jedyne tylko kazała pić więcej bo mam wody plodowe w normie ale przy dolnej granicy. Opijam się więc od wczoraj na potęgę
Trzymamy się dziewczynki do listopada jeszcze tylko 5 tygMolcia, izulkaa, Mala_Czarna_89, Micia, moremi lubią tę wiadomość