X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_502 wrote:
    Gabrysia jest juz z nami. Waga 2470 tylko tyle wiem, za szybko sie wszystko działo :)

Matkobosko, Aga ale nam niespodziankę zrobiłyście :) Co za radość :)
    Jak tylko będziesz miała chwilę napisz coś więcej :)

Serdeczne gratulacje dla ciebie i córeczki <ściskam> :)

haen lubi tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam plan ze podczas ciąży zajmę sie rozwojem, rozkręcę wszystko , miałam kilka zleceń które musiałam odmówić... Kilka osób chciało żebym robila zdjęcia weselne..ale jak ? Jak ja pól godziny nie wysiedzę.. Wczesniej jeszcze,inne akcje z ciąża.. Dobrze ze odmowilam bo np jedno wesele bylo wtedy kiedy ja bylam w szpitalu...
    Tyle ze ja jestem na etapie rozkrwcania, reklamowania sie.. Póki co nie opłaca sie otwierać mi firmy.. Zobaczymy jak to wszystko będzie kiedy dziecko się urodzi... Chciałabym zacząć wtedy sesje niemowlęce na poważnie.. Ciekawe jak z zainteresowaniem...ciezka branza bo duza konkurencja..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super :-* gratuluje ;) czyli ti jednak wody sie sączyły ? Ale jaja :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA ogromne gratulacje! Taka kinder niespodzianka z Ciebie jednak, bo wszystko sie wyciszylo i w ogole:)
    Ciesze się Twoim szczęściem:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya u mnie troche na odwrót :P moj ma stale godziny, wraca w miare wczesnie..mogl by szukac 2 Pracy ale nie ma sily po pierwszej bo tez fizyczna praca i wczesniej wstaje..
    Kokosów nie ma ale przynajmniej mam go dla siebie.jak pracowałam to on robil przed przyjściem moim nie raz obiad,zalatwi co trzeba itd.. Wiec sa plusy ...ale i minusy..
    Jednak nie mam,sumienia go na sile wyganiać do kolejnej pracy bo wiem ze przychodzi zmęczony..poza tym,on tez na zdrowie narzeka wiec tym,bardziej mi go szkoda.. Za młodu zniszczył sobie kręgosłup pracując na czarno..i teraz cierpi..

Jakos dajemy rade..
    Czasem trzeba wybrac albo praca i kasa ale mniej czasu spędzonego z rodzina ,albo na odwrót :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:04

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, gratulacje! :) i czekamy na więcej informacji! :) Buziaki dla Ciebie i Gabrysi! :*

perelka89 lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Kitaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiu ciocie witaja na swiecie :-):-) aga gratulacje dla dzielnej mamy :-) odpoczywajcie kochane dziewczyny i w wolnej chwili czekamy na relacje ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże!! Aga!!! To nas teraz zaskoczyłas!!! :-) :-) :-) gratuluje mamusiu ;-) mam nadzieję, że z Gabrysia wszystko dobrze <3 jak będziesz miała chwilę to skrobnij coś więcej, my tu czekamy i trzymamy kciuki :-)

Olcia, a Tobie dużo siły życzę! Jesteś pod dobra opieką więc wszystko będzie dobrze! Cieszy mnie Twoje nastawienie i wierzę, że dzięki temu że jesteś taka silna i dzielna to Twoje księżniczki też będą! Powodzonka :-) !

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczyna sie dziać u nas mamusie :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie dzisiaj cieknie dziwny sluz sama woda bleee.... infekcji nie mam bo przylozylam sobie te testy papierkowe z apteki

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje i czekamy na relacje:)
    Ej ja juz nic nie pisze na temat ze zadna nie rodzi ostanio napisalam ze sie trzymamy urodzila Ewa. Dzisiaj napisalam ze poki co zadna z nas nie rodzi i co okazalo sie ze Aga.. hmm

haen, Ona_89' lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, musiałam dwa razy przeczytać, bo nie dotarło do mnie :)
    OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I TATUSIA!!! :) odpocznij a potem czekamy na relacje :)
    czyli jednak wody wczoraj? ;)
    a przypomnijcie mi czemu Aga ostatnio jechala na ip????????

o rany, nie moge uwierzyc ze tam w brzuchu taki maly czlowieczek rosnie ktry dalby rade samodzielnie zyc <3 <3 <3 <3 <3

Shibuya, pisalysmy kiedys z Mikado o tym- nie ilosc czasu a jakosc. i wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. wiem co to znaczy cale tygodnie bez meza i szczerze ciesze sie ze moj codziennie jest teraz w domu. ale czasem przychodzi tak pozno ze sie nie widzimy. niestety takie czasy, cos za cos. albo dobra organizacja czasu ;)

mikado lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA GRATULACJE i usciski dla Gabrysi!
    Ciezko mi uwierzyc ze juz masz malutka przy sobie gdzie jeszcze kilka godzin temu w sumie nic na to nie wskazywalo.

Siedze i sie usmiecham do komputera, a Hania sprzedaje mi kompniaki :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wow! Gratuluję i mam nadzieję, że wszystko dobrze. :)

Wysłany: 25 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do szukania pracy to mam taka teorie- najlepiej isc gdzies z polecenia, znajomosci- najlepiej zeby to pracodawca zaproponowal nam prace. bo jak ktos daje ogloszenia to malo kiedy ma cos fajnego do zaoferowania (gdyby to byla ekstra praca to nie szukalby pracownikow przez ogloszenie, tylko przebieralby w ludziach). oczywiscie wyjatek potwierdza regule

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, Aga chyba czekała na wyniki z posiewu nie? Jeśli nic nie pomyliłam to pisała, że jak coś wyjdIe to rozwiązują ciążę.

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya moj tez by chetnie zmienił,ale boi sie,teraz,bo nie,jest powiedziane ze w nowej bedzie lepiej..nie tylko mam na myśli tu czas.. Ale czasy mamy takie ze umowy nie chca dawać, kasy nie wypłacają w terminach itd.. ,nie przewidzi sie..

Mala na ip byla chyba z ta woda co,jej leciała po nogach :P a wcześniej nie pamiętam :P

Nie sieje paniki ale ja dlatego mowie u siebie o październiku bo każdy u mnie w rodzinie rodzi 2-4 tyg przed.. U mojego męża tak samo.. Dodatkowo j mnie objawy różne wiec po prostu tak luźno mysle ze wtedy bedzie mój czas :) ale może mnie mala zaskoczyć ;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mysle ze zalezy tu od branży :)
    Czasami nie da sie,inaczej jak nie przez ogłoszenie :P
    Ja niestety znajomości nigdzie nie mam wiec trza samemu sie rozpychać ;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga serdeczne gratulacje :-D
    Czekamy na wieści :-) Całuski dla całej rodzinki, a największe dla Gabrysi <3

n59yvcqgpqmxp37y.png

Wysłany: 25 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak, mieli rozwiązywać ciążę, jeśli wyjdzie infekcja. A wczoraj pisała o tym, że leci coś wodnistego a ginka czy położna kazały jej czekać. To dziewczyny poczekały :D

Shibuya, tak naprawdę hardcore zacznie się jak dzidzie będą miały kilka miesięcy, wtedy trudniej coś przy nich zrobić niż przy maluszku.
    Będzie dobrze, damy radę, kto jak nie my? ;) nie denerwuj się :)

Izulka masz rację, choć ja mowie na swoim przykladzie- wszystkie swoje prace znalazlam sobie sama, ale roznie bywalo np z umowami.. a maz wiekszosc ma z polecenia, nawet wczoraj jeden pracodawca 3 raz do niego dzwonil czy by nie chcial do niego isc. tylko co on mu zaoferuje? 1200 podstawy, reszta pod stolem? a za 40 lat z czego bedziemy zyc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:27

Shibuya lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1384 1385 1386 1387 1388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ