Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia bądź dzielna, wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki! I to podwójne!
Najważniejsze, że się nie załamałaś, a jak chcesz się wyżalić to śmiało masz nas;) i masz dzisiaj moją Zdrowaśkę za Was, a nawet trzy!
Aga gratulacje dla Ciebie i męża! Ale niespodzianka! Dużo zdrówka!
Aż mnie ciarki przeszły!olcia88 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Chyba musze zjesc czekolade by dostarczyc sobie troszke endorfin, bo po tych dzisjejszych newsach to mam spadek cukru....
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
shibuya moj sie smieje ze szybciej urodze niz zrobei wsyztskei zamowienia dostalam od koleznaki ze sklepu zamowienie (fakt ze tam nieindywidualne ale takie na sklep zeby lezaly) 15 kocyków!!!! 15 poduszek a dalej jzu nei czytalam o zabawkach sensorycznych. Dosc ładnie u niej schodza mimo iz narzuca duza marze sobie.
-
Witam mamusie
Ja nic się nie wyspalam, jeszcze koleżanka dzwoni do mnie o 7 jak by mi się nie należało wyspać i nie dawno się rozlaczyla, myślę sobie uciąć drzemkę bo padne.. Następnym razem wyciszam dźwięki..
Ale się dziś w nocy wystraszyłam bo dalej miałam tak duzo wydzieliny jak ostatnio całą wkładka przemoknieta i całe majtki, do listopada na zawał zejde
-
Aga : Co ja czytam
Moje gratulacje!! Ucaluj odemnie i od Nikolci Gabrysie niech zdrowo rośnie :* Szczerze powiem że coś tak czułam że do soboty nie wytrzymasz
Pisz co tam u Was jak tylko będziesz miała czas
-
Aga, super! Gratulacje!
Rośnij zdrowo Gabrysiu
Olcia, jesteśmy z Wami cały czas. Trzymajcie się dzielnie.
Ja już jestem po usg spojenia. Na szczęście wszystko jest OK (rozejście ma 8mm,a do 10 jest fizjologia ciążowa). Ufff. Pani doktor była bardzo miła, zapytała czy chcę posłuchać serdusia synkaOczywiście,że chciałam
Anula, pisałaś, że nie udało Ci się jednak kupić tych koszyczków z Allegro. Ja tych z misiami też nie zdołałam upolować w H&Y, bo już były wykupione.
Za to znalazłam bardzo podobne w Netto!I cena nieporównywalna- za duży koszyczek dałam 27zł,a za mały 20zł. Są przesłodkie
haen, skarb15, Mala_Czarna_89, Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Shibuya wrote:Aparatka dlatego właśnie powinnaś koniecznie myśleć o swojej firmie, tym bardziej, że lubisz to robić
Dziewczyny z Warszawy - gdzie w centrum są jakieś sklepy z wózkami? Jadę jutro na wizytę do lekarza. Jednego lekarza mam z Blue City a drugiego w arkadii i chciałabym gdzieś po drodze skręcić nobejrzeć wózki, a konkretnie baby design lupo.
baby design lupo widzialam w Smyku w M1, ale moze w Blue albo Arkadii akurat bedzie wiec warto zajscShibuya lubi tę wiadomość
-
Ale mnie nosi po tych porodach
niewiarygodnie, choć takie oczywiste
A mojemu maluszkowi udzielają się emocje, bo skacze i skacze
ale to takie pozytywne emocje, mam nadzieje, że Nadia też je tak odbiera
Aparatka hm czyżbym miala deja vu po Adze? CO to z ciebie tam leci? -
Aga gratulacje!! Czekamy na dokładniejsze sprawozdanie ale póki co odpoczywajcie!!!
Mój też tak pracuje tak jak wspomniała Mała Czarna nie ilość a jakość dużo z moim na ten temat rozmawialiśmy ostatnio. Dzisiaj mnie zaskoczył bo dzwoni i mówi ze wszystko się chyba w firmie będzie zmieniać. Bo tak jak kiedyś pisałam jest ich dwóch jedenego żona rodzi za miesiąc znaczy termin ma a ja za dwa.. No i jak ten jeden siedział do północy i dalej to oni z nim wszyscy a ze szefowi pasowało to się tak nauczył a dZisiaj właśnie mój dziwni ze się tamtego żona w końcu wkurzyla bo 4 tyg do terminu i ze Chyba czas z tym skończyć.. To mój ostatnio i tak nie przyjeżdża tak późno bo Max o 22 a parę razy zdarzyło się przed 19...
Właśnie dostałam maila od dziecięcego snu ze pościel wysyłają dzisiaj i ze przepraszają za opóźnienia dostanę jakiś gratis. Napisałam tylko o niezwłoczne podanie numeru przesyłki. Jak dostanę paczkę to im takiego maila wysrubuje że im w pięty pójdzie na długo i więcej nic u nich nie zamowie.
Od poniedziałku biorę się za pranie z nudów już bo mieszkanie ogarnelam na tyle ile dałam radę takie bieżące sprawy to wiadomo a tak już chociaż poprawne będzie. Dużo nie mam myślę Max 4 pralki plus pościel..
Własna działalność po macierzyńskim to nie jest głupi pomysł Iza szczególnie jak masz warsztat fotograficzny to zawsze pójdzie jak się jest dobrymja też ostatnio wpadłam na genialny pomysł muszę tylko usiąść i poszukać więcej na ten temat bo jeszcze wyjdzie tak że złożę dokumenty tylko na półroczny macierzyński musimy to dokładnie usiąść i przemyśleć.
Z dobrych wiadomości nie mam gości na weekend więc leżę i pachneizulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny