Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka, u mnie na zgage idealne w srodku nocy bylo wlasnie to zimne smakowe mleko hihi
Jednak nie zawsze zapasy zrobione akurat jak mnie zgaga dorwie.
U nas znowu mgla taka brzydka i nawet ksiezyca nie widac.
Czuc jednak,ze pelnia bo spac sie wgl nie chce,a przeciez nie bede tak siedziala i czekala na sen.
To bedzie ciezka noc cos czuje.
I wiem jedno nie chcialabym by cos sie rozpoczelo w tak paskudna noc jak z horroru..mgla i ciemna szarosc grrr.
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyCebulka, a Ciebie to podziwiam że z tymi bólami co Ty masz to dajesz jeszcze tak dzielnie radę...
O nie! Wy chyba naprawdę chcecie mnie wygonic spod tej cieplutkiej kołderki po to zimne kakao..
No to skoro tak sobie narzekamy to ja wcale nie żartuje z tym bólem krocza, boli okropnie. Czy to może oznaczać, że wreszcie skraca mi się szyjka bądź robi rozwarcie?
Edit. Cebulka, miałam zacytowac a nie polubic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 00:15
-
Moje dziecie tez chyba nie lubi pelni bo nie dosc,ze caly dzien aktywne to i teraz sie przewraca na wszystkie strony.
W tym pokoju nie mam zaslon bo zbieram sie juz do ich kupna od jakiegos czasu z marnym rezultatem.
To jest minus,ze brzydka pogoda przyprawia o kiepski nastroj noi pelnia to juz wgl swieceniev po oczach..
Musze w koncu wybrac sie po te zaslony,a i samopoczucie bedzie wtedy moze i lepsze w taka nocJestes juz z nami -
Biedroneczka, mnie w nocy lapia takie bole promieniujace od podbrzusza po pachwine i nie wiem czy to wlasnie to nie spowodowalo u mnie lekkiego rozwarcia.
Zreszta te bole to nawet ciezko okreslic momentami gdzie bo kilka rzeczy naraz potrafi dorwac.
Przerobic sie nie przerobilam,wiec musi byc jakies tego rozwarcia wytlumaczenieJestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka dzięki, ale wcale dzielna nie jestem. Dziś już krzyknelam, żeby mi wyciągnęli wreszcie Małego z brzucha bo inaczej zwariuje...ale wiem że ten tydzień co najmniej muszę jeszcze dla niego wytrzymać...zeby chociaż trochę pospać...ehh marzenie scietej głowy szczególnie przy pełni...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyKochana, już niewiele zostało - dasz radę! My w Ciebie i Olka wierzymy.
Tak w ogóle to chciałam Ci już kiedyś napisać,że bardzo ładne imię wybraliscie. U nas jakby był jednak chłopiec to właśnie albo Aleksander albo Piotr
Rozmarzona, zauwazylam że Ciebie ostatnio też coś mecza te bóleZwłaszcza w nocy. Może jednak coś tam u Ciebie się rzeczywiście dzieje.
Cebulka lubi tę wiadomość
-
O 23 wody odeszly. Jestem na porodowce trzymajcie kciuki
. Skurcze poki co srednie:P
mikado, haen, Kitaja, Galaretka, szczesciara25, Molcia, Shibuya, Mala_Czarna_89, Zorro, izulkaa, olimama, natali101, biedroneczka1910, madzi4aam, moodliszka, lula.91, Nymeria, Cebulka, moremi, MadaLena30, Rozmarzona, Paolka_25, Ona_89', perelka89, Sajgonara, alus21, Marta1986, Aga_502, monia35, agulla03 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Kitaja wybacz
. Chyba ze u Ciebie tez sie cos dzieje
. Co do saczenua wod dziewczyny na pewno nie przeoczycie
. Skurcze mam co ok. 2 min. i trwaja ok 45 sek.
moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia jedziesz z koksem:)
Nawet wybaczamy Ci, ze wyprzedasz kolejke bsrdziej zaawansowanych ciezarnych:)
Trzymam kciuki, zeby poszlo szybko i gladko i troche zazdroszcze, mimo ze ciagle sie nie spakowalam do szpitala.Micia lubi tę wiadomość
-
Micia trzymaj sie dzielnie !!! U nas jeszcze nic straconego dzień sie nie skończył
ale numer Micia lekkiego i szybkiego porodu :-*
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan