Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, u mnie na zgage idealne w srodku nocy bylo wlasnie to zimne smakowe mleko hihi :)
    Jednak nie zawsze zapasy zrobione akurat jak mnie zgaga dorwie.

U nas znowu mgla taka brzydka i nawet ksiezyca nie widac.
    Czuc jednak,ze pelnia bo spac sie wgl nie chce,a przeciez nie bede tak siedziala i czekala na sen.
    To bedzie ciezka noc cos czuje.
    I wiem jedno nie chcialabym by cos sie rozpoczelo w tak paskudna noc jak z horroru..mgla i ciemna szarosc grrr.

Jestes juz z nami :)
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi z dodatkowych dolegliwości doszedł ból kości ogonowej jak chodzę...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec zakladamy klub zimnego kakaa ;)!

Edit: jesli juz tak sobie narzekamy to mnie juz wszystko pod biustem boli od tego ucisku ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 00:09

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rolety pozaslaniane i nawet nie chcę wyglądać na zewnątrz...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj Adas ma czkawke biedulek :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie chyba było by łatwiej napisać co mnie nie boli...

nick nieaktualny, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka, a Ciebie to podziwiam że z tymi bólami co Ty masz to dajesz jeszcze tak dzielnie radę...

O nie! Wy chyba naprawdę chcecie mnie wygonic spod tej cieplutkiej kołderki po to zimne kakao.. :-P

No to skoro tak sobie narzekamy to ja wcale nie żartuje z tym bólem krocza, boli okropnie. Czy to może oznaczać, że wreszcie skraca mi się szyjka bądź robi rozwarcie?

Edit. Cebulka, miałam zacytowac a nie polubic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 00:15

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecie tez chyba nie lubi pelni bo nie dosc,ze caly dzien aktywne to i teraz sie przewraca na wszystkie strony.

W tym pokoju nie mam zaslon bo zbieram sie juz do ich kupna od jakiegos czasu z marnym rezultatem.
    To jest minus,ze brzydka pogoda przyprawia o kiepski nastroj noi pelnia to juz wgl swieceniev po oczach..
    Musze w koncu wybrac sie po te zaslony,a i samopoczucie bedzie wtedy moze i lepsze w taka noc :)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, mnie w nocy lapia takie bole promieniujace od podbrzusza po pachwine i nie wiem czy to wlasnie to nie spowodowalo u mnie lekkiego rozwarcia.
    Zreszta te bole to nawet ciezko okreslic momentami gdzie bo kilka rzeczy naraz potrafi dorwac.
    Przerobic sie nie przerobilam,wiec musi byc jakies tego rozwarcia wytlumaczenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loo, to same firanki masz? My w sypialni też do niedawna byliśmy bez rolet ale ostatnio skusilismy się na te w biedrze co były i musze przyznać, że dają radę jak na razie a mężowi mowie,że to ich sprawka, że rano tak długo spie ;-)

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka dzięki, ale wcale dzielna nie jestem. Dziś już krzyknelam, żeby mi wyciągnęli wreszcie Małego z brzucha bo inaczej zwariuje...ale wiem że ten tydzień co najmniej muszę jeszcze dla niego wytrzymać...zeby chociaż trochę pospać...ehh marzenie scietej głowy szczególnie przy pełni...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, już niewiele zostało - dasz radę! My w Ciebie i Olka wierzymy.
    Tak w ogóle to chciałam Ci już kiedyś napisać,że bardzo ładne imię wybraliscie. U nas jakby był jednak chłopiec to właśnie albo Aleksander albo Piotr :-)

Rozmarzona, zauwazylam że Ciebie ostatnio też coś mecza te bóle :-( Zwłaszcza w nocy. Może jednak coś tam u Ciebie się rzeczywiście dzieje.

Cebulka lubi tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 23 wody odeszly. Jestem na porodowce trzymajcie kciuki ;). Skurcze poki co srednie:P

mikado, haen, Kitaja, nick nieaktualny, szczesciara25, Molcia, Shibuya, Mala_Czarna_89, Zorro, izulkaa, olimama, natali101, nick nieaktualny, madzi4aam, moodliszka, nick nieaktualny, Nymeria, Cebulka, moremi, MadaLena30, Rozmarzona, Paolka_25, Ona_89', perelka89, Sajgonara, alus21, Marta1986, Aga_502, monia35, agulla03 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • mikado Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam ze którąś urodzi!!! Micia trzymam kciuki!!!

Nie śpię jakbym się nie położyła robi mi się słabo i serce kołacze młody chyba gdzieś naciska..

Micia lubi tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 03:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki co male rozwarcie ale skurcze xzeste i mocne sie zaczynaja. Polozna sorawdzala to postep jest ;).

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Micia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja wybacz ;). Chyba ze u Ciebie tez sie cos dzieje :D. Co do saczenua wod dziewczyny na pewno nie przeoczycie ;). Skurcze mam co ok. 2 min. i trwaja ok 45 sek.

moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Paaula84 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na forum bo mnie męczy bezsenność a tu proszę tyle się dzieje:)
    Micia bezpiecznego i szybkiego porodu!!!!

Micia lubi tę wiadomość

zFZwp1.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 03:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia jedziesz z koksem:)
    Nawet wybaczamy Ci, ze wyprzedasz kolejke bsrdziej zaawansowanych ciezarnych:)
    Trzymam kciuki, zeby poszlo szybko i gladko i troche zazdroszcze, mimo ze ciagle sie nie spakowalam do szpitala.

Micia lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 03:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole wczoraj bylam tak padnieta, ze tylko glowe przylozylam do poduszki i w sekunde usnelam. Pospalam kilka h, organizm sie zregenerowal, ze teraz sen jest juz passe:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 03:31

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia trzymaj sie dzielnie !!! U nas jeszcze nic straconego dzień sie nie skończył ;-) ale numer Micia lekkiego i szybkiego porodu :-*

Micia lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
‹‹ 1702 1703 1704 1705 1706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ