Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja juz nie zasne,Micia jak bedziesz wstanie napisz czy ok tu albo na fb! No a dzien sie dopiero zaczal kto wie jak sie potoczy
nie pogniewam sie jak bede nastepna
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Walcz walcz bo jest o co
Micia a rozwarcie juz masz na ile cm ? Oj oby szybko poszlo, trzymam mocno kciuki
jeszcze troszke i Przemcio bedzie z nami
Moj maz smieje sie,ze przezywam Twoj porod jakbym sama rodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 06:06
Micia lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Perelka wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzin :-* sto lat dla Ciebie :-* no i oczywiscie szybkiego i lekkiego porodu
perelka89 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Perełka najlepsze życzenia
Micia dzięki tobie mój mąż sobie uświadomił że to się może stać w każdej chwili już mimo zapewnienia lekarza ze jeszcze półtora tygodnia na pewno a i do grudnia hehe:)
Usnelam później i nie dotrzymalam ci towarzystwa. Przepraszam.. mam nadzieję że się już rozkrecilo i gładko pójdzie!!!perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakie wiadomości z rana
kochana zaskoczyłaśtrzymam kciuki, choć pewnie tulisz już swoje dziecię
ale na wszelki wypadek zaciskam dalej
A czy Micia miała wcześniej jakieś skurcze czy coś? czy tak całkiej z zaskoczenia? nie kojarze teraz?
Perełka 100 lat, 100 lat
Buffy nie mów, że już tęsknisz za brzuszkiem ?
mam mega popuchnięte dłonie, ciężko jest razem "złożyć", o pierścionkach mogę już zapomniećperelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
Buffy czyżby jakis kryzysik ?
Dopiero sie zacznie,jak do,domu wrócisz
Anet nie kojarzę żeby miała jakies skurcze.a jesli to na pewno mniej niż niektóre z nasale byla niedawno w szpitalu
I pisala cos o brązowych śladach na bieliźnie.. Wiec może,to byl czopWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:28
Micia lubi tę wiadomość
-
Buffy ja wlasnir caly czas ise tego boje ze jak maly sie urodzi to dopiero sie zacznie. ..dlatego az tak mi sie nie spieszy do porodu:)
Micia powodzenia, super!!!
Ja dzis na 13 ide na ktg pierwszy raz. Zobaczymy co tam wyjdzie, bo skurczy to ja zadnych nie czuje...
Natali pytslsm (moze przeoczylas) gdzie kupilas ten zimowy komplet? Chyba ze to tajemnica -
nick nieaktualnyAle numer! Dobrze, że nie wchodzilam na forum jak się przebudziłam w nocy bo z tych emocji na pewno bym już nie zasnęła. Micia, no to ładnie nas zaskoczyłas
mam nadzieję, że wszystko ok. Czekamy na wieści
Perełka, spełnienia marzeń! Szybkiego i lekkiego poroduperelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie ja juz chce do domu iść bo tu jest głośno i dziecko ma za dużo bodźców
Kryzys nie, raczej zmęczeniezresztą same zobaczcie
ale diametralnie zmieniają się wartości, patrzysz na kupę, na każdy oddech i jesteś cała w ulanym mleku :p
moremi, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny