Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała a my nadal czekamy na zdjęcie Nadii
cebulka Ty sie nameczysz z tymi skurczami, 3,5 h czekania masakra odpoczywaj i lez miejmy nadzieje, ze Olek poczeka do terminu cc
ale tu cisza dziś na nocnej zmianie, uciekam spać dobranoc
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
izulkaa wrote:Mala to masz małego pieszczoszka
duże pielgrzymki masz do szpitala ?
Kitaja jak jutro poczuje się trochę lepiej to na fb wstawie
Ktoś chętny na 1 listopada? -
To fakt wokół mnie są wspaniali ludzie do tańca i do różańca. Wiem ze mogę na nich polegać w każdej sytuacji.
Kitaja niestety nie doszła paczka od aparatki:( musiałam na szybko cos ogarnąć. Wczoraj moi weszli do Auchan i Patryś kupił misia dla brata.
Troszkę zaczynam się martwić o Patryka bo co prawda jest zachwycony bratem ale boję się żeby nie czuł się odrzucony a widzę ze Marcel dużo chce być na cycu. Ustaliliśmy z moim ze przez najbliższy czas maksymalnie poświęca czas Patrykowi a ja jak nie karmie to tez zajmuje się Patrykiem a mój ogarnia resztę np sprzątanie. Nie chce żeby Patryk odczul ze pojawienie się Marcela ma wpływ na nasze relacje. Mam nadzieje ze uda nam to.moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Ginger chyba chyba Kitaja miala z nia blizszy kontakt..
Jej nie moge znalezc sobie miejsca, przewrot z boku na bok jest coraz gorzej wykonac, do tego ciezko sie wstaje i odezwalo sie moje chore kolano o sztywnych palcach juz wam mowilam.... co sie dzieje? W ciazy jestem...? -
Liczę ze jutro jeśli nie dostanie żółtaczki i za dużo nie spadnie z wagi. Narazie spadek jest w normie. Przystawiam go często dokarmiany był tylko dwa razy. A u ciebie jak? Ja póki co mam malutko pokarmu pojedyncze kropelki.
-
Ginger dwa razy po trzy minutki Laura widziała Nadię. U nas dzieci nie mogą odwiedzać ale przemycilam ja na chwile na korytarz. A jak u was?
zapytam o to wychodzenie dzis na obchodzie kryteria pewnie te same tylko jakas wysypka nam się jeszcze przyplatala..
Czuje się lepiej wczoraj o 16 brałam ostatnia tabletkę przeciwbólowa. Nadulka spala ze mnąmusiałam w nocy budzić ja na karmienie bo spala jak kamień
fajna jest nie mogę się napatrzeć
Dziewczyny zamknęły się w sobie i nie rodzą 1 listopadaa coś czułam ze to będzie mój dzień
haen, moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
U nas tez dzieci nie mogą odwiedzać niby ale wpuścili go bez problemu
Ja też będę dziś pytać na obchodzie jak to wygląda dokładnie ale raczej w tej 3 dobie wypisują
Ta wysypka to rumień noworodkowy wiec się tym nie przejmuj większość dzieci to ma. Marcel tez;) do 2tyg powinno zejść.
Ja mam Marcela cały czas przy sobie juz druga noc. Też go musze wybudzac i z tym jest problem bo od razu zasypia przy cycku wiec cały czas go musze budzić przy tym karmieniu żeby cokolwiek zjadł. Ale też jestem zakochana;)moremi lubi tę wiadomość