Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem chętna na 3.11
Termin mam na 5-go ale chętnie urodzę 2 dni wcześniej. Tym bardziej, że mam się wtedy pokazać lekarzowi, ma dyżur w szpitalu, zrobi ktg, zbada...może coś ruszy?? Szczerze to przy mojej zagrożonej ciąży nawet nie pomyślałam, że dotrwam do listopada. Byłam pewna, że urodzę w październiku...a tu taka niespodzianka. Ale 1 i 2 to wolałabym przeczekać jeszcze w dwupaku:)
Gratuluję mamusiom i trzymam kciuki za pozostałe oczekujące.olimama, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Dziewczyny wczoraj pojechałam na ip, ponieważ mocno mnie bolał brzuch , myślałam , że coś się zaczyna, okazało sie że rozwarcia brak , szyjka skrócona, a skurczy nie ma, możliwe że to bóle przepowiadające, albo malutka mnie uciskała na jakiś narząd, po kilku godzinach wszystko przeszło, odczekałam 6 godzin w szpitalu i wyszłam na własne żądanie
, a lekarz chciał mnie zostawić, i teraz się zastanawiam czy słuszną podjełam decyzje. Całą noc przespałam, ale mało czuję ruchów, chyba że coś sobie wkręcam. -
Agulla. Ja byłam niedawno u lekarza i wszystko było ok. Ale na koniec powiedział mi, że mam przyjechać na ip gdyby zaczęły się sączyć wody, gdybym zaczęła plamić lub gdy będę słabiej czuć ruchy małego. Ruchy czułam doskonale dopóki mi tego nie powiedział. Teraz od 2 dni jestem w panice bo wydaje mi się, że się w ogóle nie rusza. Na szczęście wieczorami pokazuje swoje. Myślę, że dużo robi nasza psychika. Najedz się słodkiego, odpręż się, na pewno wszystko będzie dobrze.Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Ginger.. wytrzymam, dobrze ze od niedawna jest spadek formy.
Ogromny szacunek dla mamus ktore leza, i kiepsko sie maja!
Cebulka Marcelek na fb sie wital.
Zorro wyslalam zaproszenie na belly.
-
Jejku dziewczyny faktycznie ja tu nie wstawiłam fotki mojego synka. Przez to wszystko jakoś mi umknęło bo na fb to tylko jedno kliknięcie i dlatego. Ale już ciotki to naprawiam i przedstawiam Marcelka;)
Molcia, Zorro, Shibuya, biedroneczka1910, Biedronka25, alus21, Rozmarzona, agulla03, natali101, Cebulka, Mala_Czarna_89, MW26, olimama, Ona_89', Kitaja, moremi, Nymeria, Aga_502, MadaLena30, Paolka_25, monia35 lubią tę wiadomość
-
alus21 wrote:moja niunia od zawsze mało ruchliwa więc musi naprawdę sie nie ruszać żebym panikę zasiała a pod koniec ciąży miota się jak mały heavymetalowiec
w ogóle to dzień dobry w piękny listopadowy poranek - aż się wierzyć nie chce, dopiero był marzec i zrobiłam test, a to już TEN miesiąc się zaczął
noc u mnie kiepska, jakiś taki niepokój czułam cały wieczór i noc, mąż mnie w nocy obudził, to musiałam się zwlec na siku, potem się sama obudziłam w tym celu, a całą noc miałam schizę, że będę rodzić - masakra
alus21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ginger, słodziak! I od razu widać, że chłopak...
Wiecie co...naprawdę myślałam że nie dotrwam do listopada...mozna powiedzieć, że jestem z siebie dumna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 00:27
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013