Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. Moi już pojechali na cmentarz. Ja zostałam w domu,co by brzuch nie oberwal,bo mochery teraz dbają tylko o kwiaty i świece. Nie dam rady ochraniac brzucha.
Haen nie zostaniesz sama,bo u mnie równo 21 dni do porodu.haen lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:Teraz do konca porodu juz najchetniej nie robilabym nic.
I mam tez dziwne wrazenie,ze jeszcze przenosze ehhh.
I też mam wrażenie, że przenoszę. TrudnoRozmarzona lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
natali101 wrote:Haen nie zostaniesz sama,bo u mnie równo 21 dni do porodu.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
izulkaa wrote:Moremi ja mysle ze,to,nie ma reguły.. Ginger mówi ze jej nie opadł wcale
A ze nie każdej opada to fakt. Mojej mamie w obu ciążach nie opadł. Więc się nie nastawiam, że taki zwiastun będzie
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
natali101 wrote:Moremi opada,opada. Zobaczymy. Ja chciałam 10.11 urodzić. Ten tydzień jeszcze nic się nie wydarzy
koleżanka mówi, że to fajna data na urodziny,bo później można kaca leczyć 11
MW26, Ona_89', Mala_Czarna_89, olimama, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Molcia, dzieki za pocieszenie takowe zawsze mile widziane
Moremi, alez mamy pozytywne podejscie jak marudzace baby w ciazy hihi
Mala, wlasnie sobie zdalam sprawe,ze nie mam juz nic slodkiego <nawet juz nie gardzilam tymi biszkoptami,ktore mezu kupil),a tu wszystko zamkniete.
Pytam sie i jak zyc??!
No nic nie pozostaje jak pocieszyc sie suchym kakaem
Mi tez brzuch nie opada co mnie dodatkowo irytuje
moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Oj rzeczywiście nastroje nietegie dziś u listopadowek...ja tam dzisiaj nie chcę rodzic...spokojnie od wtorku się zacznie dziać...
Jutro ustalamy z gin czy mam się stawić w szpitalu w czwartek czy w piątek...myślę, że cc będzie w piątek...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Jaen,Ginger-No właśnie na obchodzie się pośmialiśmy, bo lekarz pyta kiedy rodzę, to ja na to,ze nawet dzisiaj
Więc kazał mi namawiać dziecko, bo to tylko od Młodego zależy,a on jest do mojej dyspozycji do jutra rana i chętnie poród odbierze
Dobrze,ze mam fajne współlokatorki przynajmniejmoremi, olimama, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synuś
-
Zorro znam ten ból leżenia w szpitalu...i podziwiam Cię za spokój...co racja to racja spoko współlokatorki to baaaardzo dużo na oddziale patologii...ja bardzo różnie trafialam...
Zorro lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Kurcze mój suwaczek juz troszku nie aktualny;) ale dopiero w domu zmienię nie chce mi się na tel
Mój aniołek śpi a ja czekam na przyjaciółke i obiad albo w odwrotnej kolejności na obiad i przyjaciółke?moremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość