Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem jak jest z moja szyjka, pewnie nudnie jak do tej pory "dluga i zamknieta"...
Jutro jade na ktg, ale tam tez sensacji sie nue spodziewam.
Jesli w szpitalu mnie nie zbadaja, to pojde jeszcze do swojej lekarki 09.11, zobaczyc co tam w srodku piszczy. -
Ginger jakie cudne włoski! Będzie kolejny przystojniak, mały Patryk
Jak tam po obchodzie? Moja Nadia leci z wagi, co prawda nie zbliżyła się nawet do granicy ale uczulil mnie pediatra by teraz juz przystawiać ja co 2h nawet jak sama nie wola żeby mi jej nie zostawili z tego powodu. Żółtaczki (tfu, tfu) nie ma, o bioderkach też nikt nic nie wspomina a wysypka zniknęłajeśli jutro będzie tak jak dzis to idziemy do domu
A muszę pochwalić męża bo moja mama i babcia proponowali mu ze zajmą się Laurka przez weekend (lub wezmą choć na jedna noc) a on woli mieć ja w domui jeszcze od wczoraj puszcza pralkę za pralka
Nawet wstawienie foty na fb mi nie wyszło, tinypic i zapodaj nie trybu mi na telefonie wiec na forum tym bardziejale obiecuje ze pochwalę się moim skarbkiem jak tylko dorwę komputer.
Uważajcie mamusie na brzuszki na cmentarzach!!! -
Witam się! U mnie bez zmian, brzuch boli jak na okres, mam parcie na odbyt,ale nic poza tym. No może mała zrobiła się bardziej leniwa. Całą noc próbowałam ją jakoś obudzić i nic. Teraz trochę się przeciąga, ale nie są to jakieś silne kopnięcia.
Wczoraj namówiłam męża żeby trochę pomógł przyspieszyć poród i się udało z seksem, ale porodu jednorazowo niestety nie wywoła, więc trzeba będzie dalej męża molestować
moremi, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny taj się zbierałam i zbieralam żeby coś napisać i jakoś mi nie było po drodze:( a czytam Was już od dłuższego czasu! Pozwólcie wiec ze się przedstawię
mama 5 letniej Nadii, w brzuszku druga dziewczynka Kaja. Jesteśmy już w 38 tygodniu z terminem na 16 listopada choć po ostatnim badaniu podobno cisza aaa a ja już pocałunku mam dosc:( od 3 tygodni siedzę z jakąś rwa kulszowa i nie mogę zwlec się nawet do spozywczaka. ..ehhh ale chociaż było trochę czasu porozgladac się po necie i znaleźć Wasze forum:)
Mala_Czarna_89, Nymeria, Cebulka, biedroneczka1910, olimama, Aga_502, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Mijagi -
Ja się bałam że mi wody w kościele odejdą. Na cmentarzu troche po schodach pochodzilam bo znajduje się na gorce, mam nadzieje ze to porodu dziś nie wywoła.
Olimama i biedronka - to rodzimy we wtorek razem?biedroneczka1910, olimama lubią tę wiadomość
-
No i mamy W KONCU listopad i co cisza żadna nic dziś ?! Rozmarzona coś cichutko dziś? Melduj nam sie tutaj
ja właśnie próbuje zwlec sie z łóżka mam ambitny plan by pójść grabić liście w okol domu razem z mężem . Ginger Tobie jak dobrze pamietam trochę to pomogło ,co ?
A Marcelek sliczniutki mam nadzieje,ze Ciebie i Mała jutro wypuszcza do domu
Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja ja Cie bardzo prosze, Ty sie nie spiesz tak z porodem:) 13 z nS juz urodzilo, teraz troche dziewczyn ma terminy na poczatek listopada, potem pewnue zrobi sie przerwa i pora na nas, takze nie wyrywaj sie za bardzo, bo mi smutno tu samej na polu walki bedzie:(
Kitaja, moremi, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Cebulka wrote:Agula ja też wczoraj na własne życzenie się wypisałam...skurcze mam cały czas więc czy będę leżeć i zajmować łóżko na patologii czy w swoim domu to na to samo wyjdzie...do szpitala 30 km więc jak coś się pogorszy to w każdej chwili można jechać...a o ruchy się tak nie martw. Samo to ktg i wypad do szpitala dziecko zmeczyly więc może być dziś bardziej zaspane...
Cebulka lubi tę wiadomość
-
A u nas za godzine maja byc tesciowie...blee. Nie chce mi sie z nimi widziec. Poki co leze w lozku, odpoczywam po dosc intensywnym tygodniu, wiec najwyzej ich przeprosze i pojde do sypialni, bo z nimi akurat nie chce mi sie siedziec.
Zorro lubi tę wiadomość
-
Witamy sie i my nadal w komplecie.
Kitaja czytalam wszystko,ale lenia mialam w udzielaniu sie i przygnebienie mnie wzielo,ze nic sie nie zapowiada hihi
Noc w koncu jakos ladnie przespalam i to do 10 takze czuje sie w miare wypoczeta.
Dzisiaj dzien lenia ew. przepakuje torbe do szpitala na wieksza bo ta jakas taka upchana i nie moge nic juz dorzucic,a tu co chwile przychodzi mi cos nowego do glowy.
Dziewczyny z Maluszkami oby Was jak najszybciej do domkow puscili
Mijagi, witaj
Haen, to Ci wspolczuje tych odwiedzin hihi
Zdaj potem relacje czy byly jakies natretne porady czy wizyta jednak calkiem milo minie
U mnie z grobami spokoj bo tutaj w tych stronach nie mam zadnych rodzinnych nagrobkow.
Chodzic i tak sobie ogladac cmentarz tez jakos mi sie nie chce ogolnie mam lenia.
Teraz do konca porodu juz najchetniej nie robilabym nic.
I mam tez dziwne wrazenie,ze jeszcze przenosze ehhh.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kitaja dokładnie zamiatanie liści i Seks pomogły;) mam nadzieje ze trochę tych liści masz hihi;) tylko kochana nie przemęczaj się bo mnie wieczorem strasznie krzyże bolały
Mała u nas ważenie będzie wieczorem wczoraj spadł 200g wiec podobno w normie. Ja też Przystawiam go już co 2godz i daje dokarmiać czasem bo nadal nie mam mleka:( tylko pojedyncze krople.
No i teraz powtarzają badania bo cos crp podwyższone wyszło i cos jeszcze:( mam nadzieje ze wieczorem dowiem się co i jak. Więc do końca nie wiem czy jutro wyjdziemy. -
Bry
Jakiś poród? Ktoś? Coś?
Ja tam na cmentarz się nie wybieram, bo do mojej rodziny mamy ponad 60 km, a do męża około 500. No i nie znosze tłoku.Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!