Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen jakoś ostatnio pytałaś o podpaski do szpitala. Ja biorę takie always night. No i mam te cienkie podkłady z babyono.
Sorry że wszystko w oddzielnych postach...ale tu spokój dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:33
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
To i tu wstawiam, dla tych co nie wchodzą na fb
My w 36+4 tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ad38a742dcc.jpgCebulka, haen, moremi, Mala_Czarna_89, Molcia, natali101, mijagi, Rozmarzona, MadaLena30, agulla03, Galaretka, Ona_89', MW26, biedroneczka1910, Paolka_25, Aga_502, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Cebulka wrote:Wydaje się nieduży ten twój brzuszek...i podziwiam za obcasy, ja bym teraz na stówe się wywalila w takich butach, a tak ogólnie uwielbiam wysokie szpile....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oprócz adidasów to są drugie buty co mogę założyć, a że była okazja i impreza siedząca dla mnie to jakoś włożyłam i wytrzymałam
normalnie tylko adidaski
Ja też uwielbiam szpilki, nosić, kupować, oglądać wszystko, są mega sexy
Oj ja ostatnio dla siebie coś to kupowałam chyba w czerwcu, ale też pod kątem ciąży, a normalne zakupy marzeniepewnie do spełnienia na wiosnę, bo zimą za dużo nie powychodzę i trzeba wrócić do formy
-
No jakie uparte kobiety- faktycznie nie rodzą dzis
a u nas na porodówce się dzieje. A ostatnio w jeden dzień 7 porodów a miasto 60tysieczne. Myślałam ze mamy niż demograficzny chyba jednak nie
Dobra lece budzić mojego Promyczka na karmienie i czuje ze ciężko będzie bo śpi w najlepsze -
Mi też już się marzą normalne ciuchy tym bardziej ze ostatnio wchodzę tylko w dwie pary spodni na gumkę i juz mi niedobrze na ich widok...no i tenisowki. .ale tak po prawdzie to już nawet umalowac mi się nie bardzo chce...hmm ale ale wiosną pewnie będzie lepiej:)
Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
Mijagi -
Molcia wrote:właśnie dziewczyny jaki leżaczek tu był polecany? nie pamiętam niestety modelu
http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1079959057,dziecko-p?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=Facebook
Inne kolory nawet poniżej 300 złOna_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A tak mi się jeszcze przypomniało! Wiem ze większość z nas morduje zgaga i tylko nieliczne mają ten komfort ze mogą pochłonąć czekoladę, mandarynki,popić to cola i nie zdychac całą noc:) ale mi pani w aptece poleciła syrop gaviscon i mówię wam- jak ręką objął! Pani zarzekala się ze jest zupełnie bezpieczny i w sumie to ja też czytałam o tym na necie:)także polecam, na mnie działa jak miodzio:)
Mala_Czarna_89, MMartaa, perelka89 lubią tę wiadomość
Mijagi -
A mi spuchly nogi, co widac najbardziej w okolicy kostek. I ramiona i plecy obsypane czyms w rodzaju tradziku, dumam sobie, ze to pewnie wyrzut hormonow.
I maz dziala na nerwy wybitnie:)
A i biegam teraz w New Balancach i tak mi w nich dobrze:) w szpilkach chyba nie umiem chodzic, a juz na pewno szybko, a zazwyczaj gdzies latam, a nie spaceruje.
I w ogole jakiegos nerwa mam, wiec zanim sie wycisze i usne, to troche minie:/ -
haen wrote:A mi spuchly nogi, co widac najbardziej w okolicy kostek. I ramiona i plecy obsypane czyms w rodzaju tradziku, dumam sobie, ze to pewnie wyrzut hormonow.
I maz dziala na nerwy wybitnie:)
A i biegam teraz w New Balancach i tak mi w nich dobrze:) w szpilkach chyba nie umiem chodzic, a juz na pewno szybko, a zazwyczaj gdzies latam, a nie spaceruje.
I w ogole jakiegos nerwa mam, wiec zanim sie wycisze i usne, to troche minie:/ -
Chyba hormony u każdej z nas buzuja, ja nakrzyczalam na męża ,bo mnie wku....l i poszłam do sypialni ok 19stej i zasnęłam oczywiście Pancio jak sie klad spać ok 23 ej robił to tak cicho,ze mnie rozbudził no swietnie teraz to ja tu w ogóle nie zasnę ,a jeszcze coś gardło pobolewa:-( Hean może ta wysypkę powinnaś z lekarzem jutro skonsultować ? Lepiej zadzwoń do swojego gina tym bardziej,ze masz problemy z ciśnieniem,zaczęłaś puchnąć i jeszcze wysypka lepiej skonsultuj to , bedziesz spokojniejsza. Mnie tu w moim ciemnogrodzie Polozna co wizytę pyta czy puchne i czy coś mnie swędzi czyli coś może ale i nie musi być na rzeczy ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Galaretka kurczę dobrze,ze jednak zrobili Ci szybko cc! Najważniejsze ,ze juz to za wami, a Jeremiaszek to silny chłopak ,cieszcie sie sobą
tez juz bym chciała z wami pisać o bolących sutkach i maluchu obok siebie,ale raczej będę musiała cierpliwie poczekać jeszcze te 14dni
nic na sile,moje dziecko jest uparte po tatusiu i myśli sobie nie wychodzę zrobię wszystkim po złości, a mamę niech męczą z pytaniami kiedy ! Dziś chyba z 5osob pisało czy maja gratulować juz
kurczę ta presja otoczenia jest straszna i w sumie nie dziwie sie,ze Jasiowi sie nie spieszy. Liście w okol domu pograbione
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Nerwa to i ja mam leżę juz w łóżku ale jakoś mi się spać odechciało. .a kupowalyscie juz może jakieś mleko tak na wszelki wypadek? Bo ja obiecałam sobie ze będę mieć w domu puszkę w razie awarii ale powiem szczerze że ostatnio stanęłam w sklepie i nie wiedziałam co kupić. Z pierwszą córa sprawdził się enfamil ale kurcze jest dość drogi i chyba wolałabym uniknąć ponownie tych wydatków tym bardziej ze później kupowalismy mleko prawie co dwa trzy dni i wtedy juz czułam po kieszeniMijagi
-
Która rodzi ja chętnie potowarzysze, bo ze spaniem dziś bedą nici, bo jestem juz wyspana . Shibuya jak tam u Ciebie ? Coś tam sie dzieje?
Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mijagi witaj
ja właśnie sie zastanawiam sama czy kupować mleko,bo z tego co zrozumiałam co dziewczyny piszą to przez pierwsze dni nie ma mleka i może wtedy warto dokarmiać dziecko mlekiem sztucznym do póki sie laktacja nie rozbuja! Ale z drugiej strony dziewczyny pisały,ze w szkole rodzenia mówiły położne,ze niby ta siara co leci na początku wystarczy do czasu aż zacznie sie nawał mleka?! Szczerze to można zgłupieć od natłoku informacji ,co robić a czego nie ...
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja ja powiem Ci tak szczerze ze tym razem nie zaryzykuję i jedna puszkę skitram:) pamiętam jak urodziła nam się Nadusia heh i wróciliśmy ze szpitala do domu
pierwsza noc...godzina może druga w nocy a mała drze się wnieboglosy! Cyckiem pogardzila wiec kazałam mężowi w środku nocy jechać i szukać mleka
znalazł jakieś Bebiko ale ile się najedlismy nerwów to nasze yhh i w ta pamiętna noc obiecałam sobie ze jeśli kiedykolwiek będzie drugie dziecię to ta magiczna puszka zajmie strategiczna pozycję na półce
Mijagi