Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:też byłam w szoku ale żeby urodzić szyjka musi zniknąć wiec w sumie chyba nie tak ważne w która stronę jest zagięta.
W czwartek rano na fotelu stwierdził ze nic się nie dzieje (dziecko byli bardzo nisko przez co przez kilka dni czułam duży dyskomfort ale moje ciało nieprzygotowane do porodu). W piątek o 5 rano zaczęły się skurcze, o 6:40 na porodów e 2cm rozwarcia, o 9:00 7cm, cztery parte i o 9:55 urodziła się Nadia. Stwierdzili ze jestem stworzona do rodzenia dzieci Laurę ridzilam pol godziny krócej
Nooo listopadowki sypnely dzieciątkami!Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:Czyli jak jest nieprzygotowana to dziecko jeszcze w.kanał rodnynnie weszło tak?
Choć moim zdaniem nie ma reguły, czytamy, szukamy objawów a u każdej wygląda to inaczej.
Lece dalej sprzątać na minutkę przysiadlam na forum ale nie da się chyba z 15 minut się zrobiło
Rozmarzona z pelna powaga stwierdzam ze to niesprawiedliweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:53
moremi, mikado lubią tę wiadomość
-
Cebulka zaciskam mocno kciuki ! MW26 cudna jest ta Twoja Zosia to niech teraz listopadowi dżentelmeni rusza sie,bo dziewczyny jak narazie góra a my szykujemy sie na spacer tak pięknie słońce swieci no i może uda sie wychodzić poród
Rozmarzona, MW26 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
cebulka : Trzymam kciuki :*
Biedroneczka, Agnike gratulacje i dużo zdrówka dla Was' :*
No i dzis mój termin a Nikolcia ma już 1miesiąc i 4 dni wiaze się z tym że dziś odstawiamy witaminę D . oczywiście bierze jeszcze k+d, dicoflor i actiferol FE
ło matko kiedy ja Was nadrobie?!Paolka_25, moremi, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
MW także Tobie gratuluję!! dużo zdrówka dla Was :*
Muszę Was nadrobić bo pomijam ważne rzeczy
Rozmarzona co jak co Ale ten suwaczek to masz zajebistyRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ale sie posypaly porody, jak jesienne liscie
Agnike,MW gratuluje super szybkich porodow i zycze takich reszcie!!
Paolka bo ja chyba wole cos robic chodzic siedziec niz lezec i sie przekrecac z boku na bok bo tak jak piszesz brzucho sie spina i do tego bol... Ale ostatnio doprowadzam sie do takiego etapu ze oczy same mi leca i wtedy jest lepiej
Dzis zjadlam platki na mleku i poszlismy do kosciola-mialam tak ogromna potrzebe bycia na mszy ze przestalam cala msze bo nie bylo miejsca i zaden beret nie wstal... Ale Hania dala znac delikatnie... Pozniej kawka i ciacho i mocniejsze przeciaganie... Wiec troszke jestem spokojna.
Dzis jest kolejny dzien z planu:pakujemy torbe
Ale najpier jedziemy na zakupy,Auchan Ikea,Smyk Pepco mam nadzieje ze starczy mi sil i kupie wszystko co jest na liscie
U nas tez strasznie wieje...Rozmarzona, Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
-
Kitaja, czytasz mi w myslach bo tez juz do meza mowilam,ze dzisiaj spacer jakis wchodzi w gre hihi
Desperatki dwie
Skarb, no nie?
Jeszcze powinni dopisac na nim "gotowa, do startu, start!"
To chyba jakis facet wymyslil ten suwaczek
W piatek po badaniu mialam troche zywej krwi,pozniej brazowe plamienie i w sobote tez.
W niedziele natomiast lekki zabrudzenia brazowe byly,ale juz normalny sluz mleczny,a dzisiaj konsystencji mlecznej,ale zabarwiony na kawe z mlekiem jasniutko.
Hmmm moze sie cos rozierwa no ludzieeee wariuje !Kitaja, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona a pozniej dopiero bedzie testować mamusiowa cierpliwość moja nie chciała jeść co 2h wiec jej odpuscilam to wczoraj u tesciow nagle chciala co godzinkę wiec w sumie 3 razy swiecilam przed tesciem cyckiem.. jutro wejdziesz na forum a chłopek z suwaczka będzie za suwaczkiem
Madzia a co ci jeszcze zostało?Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Madalena ale u mnie ostatnio tylko w nocy tak się z brzuszkiem dzieje, bynajmniej ostatnio...
Ale mi dobry rosołek wyszedł, to mówię Wam i generalnie przepyszna zapiekanka z ziemniaczanym purée
Jeszcze skoczę do babci na serniczek i jak już konkretnie pojem to mogę rodzić
Tylko nie wiem co Adaś na to?
A tak poza tym to od kilku dni nie wchodziłam na wagę, mam obawy...perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Moja waga schowała sie za szafa , bo jej licznik trochę szalał
anet, MadaLena30, Mala_Czarna_89, haen, perelka89, justa1234 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Auchan zaliczone ale brzucho sie odezwal wiec mam odpoczynek w aucie a maz do Praktikera poszedl.
Mala kupic kilka rzeczy dla mnie do kosmetyczki (m.in.pasta do zebow,maszynki do golenia, plyn do demakijazu - bo ja jestem z tych ze musze oko wytuszowac. Maz sie ze mnie smieje ale dziewczyny ja teraz tak opuchlam ze nawet ledwo oczy mi widac wiec tusz musi byc), reszta to dla Hani typu kosz nq pranie, koszyki wiklinowe na pierdulki, koszyki plastikowe na te male czapeczki-skarpeteczki, rozek, kocyk, pokrowiec na fotel bo sie okazalo ze ten fotel to z ikea
To tak w skrocie....
Nachodzic sie troche musze...
A Hania dzis daje czadu, ale wole tak niz tak jak wczoraj!!!perelka89 lubi tę wiadomość