Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do witamin moja Nikusia bierze :
- witaminę d+k bierze się ją tylko przy kp - do 2/3 msc życia - muszę się jeszcze popytać u neonatologa.
Jedna kobieta miała tygodniowego synka i nie podawała mu tej witaminy to doktorka ja ochrzanila, że powinna podawać zaraz po wyjsciu ze szpitala...
- witaminę D do dzisiaj / tzn tak jakby do 40 tc
- dicoflor - do 2/3 msc
- actiferol FE do 1 roku życia
Rozmarzona : aż serce ściska że nic się nie dzieje na pewno to facet ten suwak wymyślil, taki stresujacy teraz jest
Anula i paula gratuluję :* Dużo zdrówka :* Mam nadzieje ze już nikogo nie pominelam..Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
A my wyszorowalismy cale mieszkanie, do tego maz przemeblowal Laurce pokój i podokrecal/podreperowal co się dało. Zrobiłam dwie wersje obiadów przyjęłam gości z prawdziwą przyjemnością i (uwaga!) NIE PADAM NA PYSK! Cudowne uczucie
Natali ty to żyjesz w świecie celebrytow- kawiarenka u Egurroli, kolezanka pisarka, następna w Polsacieolimama, Ona_89', Paolka_25, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Haen, tak wlasnie zauwazylam,ze co szpital to inna polityka i inne rzeczy wymagane
Kitaja, doskonale Cie rozumiem z tym sasiadem..
Moze bede nudna,ale u mnie czujecie,ze znowu tesciowa wydzwaniala..?
Napadla na meza przez tel czy wolnego sobie nie moze wziasc bym sama nie siedziala.
Natlumaczyl sie jej,ze to tak sie nie da na zawolanie,ze w firmie jest tyle ludzi,ze juz mieli poplanowane urlopy,a my czekamy na maluszka by miec.
To zaczela dlaczego moja mama ze mna nie siedzi,a mowione bylo,ze jest chora na antybiotykach i jeszcze moj brat mial zabieg na przepuchline bo w pracy sie nabawil i z bratanica bedzie u niej.
Wtedy to sie dowalila czy tesciowa nie moze jego mala sie zajac,a ta z kolei w Irlandii na wakacjach.
I tak sie caly czas wtracala rozumiecie?
Wkurza mnie to bo skoro ja nie panikuje i mam rozplanowane,ze w najgorszym wypadku dzwonie po drugiego brata i mnie wiezie,a ona jeszcze bardziej mnie takim czyms stresuje..
Szlag mnie jasny trafia bo znowu tez dzisiaj eski od szwagierki kolejnej,wiec olalam i co?
Napisala do mojego,ze jak zacznie sie tylko cos dziac to ma napisac..
Co kurwa moze jeszcze mam zdac relacje z porodowki i wtedy mnie beda dodatkowo irytowac telefonami?
Nie ma takiej opcji zakaz dawania informacji.
Powiedzcie czy ja przesadzam,ze sie tak wkurzam skoro ze str mojego rodzinki tak jestesmy no wrecz nekani?Jestes juz z nami -
Drogie ciocie...Aleksander jest już z nami. Urodził się o 17:20, 3240g, 53cm. Zalała mnie fala miłości na jego widok...później opiszę co i jak
lula.91, natali101, Rozmarzona, haen, mikado, Kitaja, olimama, baassiia, MadaLena30, Ona_89', Zorro, justa1234, Paolka_25, Molcia, szczesciara25, MW26, Galaretka, moodliszka, Shibuya, madzi4aam, Nymeria, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka nareszcie witamy Aleksandra ,gratulacje dla dzielnej mamy Rozmarzona skomentuje to krótko "współczuje teściowej "Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
silami natury przy ...uwaga.... 7cm rozwarciu //parte juz mialam//
przyszla na swiat moja mala kruszynka 6.11.2015 o 00:05 z waga 2685g 48cm.
porod byl ciezki...w sumie najciezszy a rodzilam 2x naturalnie i raz cc
zdrowa...hura...zdrowiutka ...mimo tej pepowiny...jestem przeszczesliwa i juz w domku
malutka nie spadla z wagi dzis wazy 2700gRozmarzona, olimama, Ona_89', haen, baassiia, Kitaja, Zorro, natali101, MadaLena30, Paolka_25, Molcia, szczesciara25, mikado, MW26, Mala_Czarna_89, Galaretka, moodliszka, Shibuya, lula.91, Nymeria, Cebulka, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Monia, ciesze sie,ze wszystko dobrze i ze jestes szczesliwa mamusia
Gratulacje!
No wlasnie dziewczyny to jest jakas paranoja.
Najgorsze,ze ja nie chce sie klocic bo przeciez jak ona sie obrazi to bedzie mojemu marudzila i sie zaczniemy my jeszcze miedzy soba klocic.
Moj jak na odleglosc z nimi jest to tez za bardzo przez tel sie nie chce klocic jak ich tu nie ma na codzien noi tlumaczy to tak,ze to ich pierwsza wnuczka.
Ciesze sie,ze mam ich na mega odleglosc,ale oni mnie osaczaja z kazdej str nawet i bez tego jasna cholera.
Cos czuje,ze z moim sie przez to bedziemy psztykac,a on mowi zebym nie odbierala tel i spokoj.
Tak,ale jak widze jak do niego co chwile dzwonia i slysze ich pomysly i wtracanie to mnie szlag trafia.
Ehh musialam sie wygadac bo przeciez komu innego jak nie wam.
Z pocieszajacych rzeczy to mezu sam wypalil z tekstem czy jakies bara bara hehe
Tez mu juz pilno do cory widzeolimama, monia35, Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami