Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za inf...
Napewno bede sie pakowac w dwie torby: jedna wieksza dla siebie i druga dla Hani. Kupilam mini kosmetyki bo kosmetyczka zawsze zajmuje najwiecej miejsca, szlafrok na szczescie kupilam taki cieniutki fajny bo moj domowy grubasek zajal by cala torbe..ale nie mam juz chyba dzis sily na pakowanie
Zakupy srednio udane bo nie dotarlismy do smyka i pepco, niestety nie mialam juz sily, wrocilam do domu i zasnelam na 30 min. Maz w tym czasie przygotowal obiad a teraz relax przed tv z flipsami czekoladowymi
Wiec jutro ciag dalszy...
Rozmarzona - powiem krotko wspolczuje ci Kochana, chyba bym nie wytrzymala i cos powiedziala znajac moj charakter!
Cebulka ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo i Aleksander jest juz z wami:)
Rozmarzona, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a mnie rozczulila Nati. Przyszła przytulilla się do brzucha,dała buziaka i mówi.... Ala bo ja czekam, czy Ty myślisz że mam tyle cierpliwości. Niby 14 dni mam czekać??? A malutka zaczęła kopać
MadaLena30, Rozmarzona, olimama, Ona_89', moodliszka, Nymeria, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Madzia, mmm ale mi smaka narobilas na te flipsy czekoladowe ajccc
Zjadlam juz cale opakowanie fifi z mala pomoca meza i dosc na dzis slodkiego.
Fajnie,ze mialas cienszy szlafroczek bo ja wlasnie taki gruby mam i pol torby zajal,a szkoda mi juz kasy bylo na kupno nowego.
Natali, urocza ta Twoja cora
Dziewczyny na pewno w przyszlosci dalszej sie dogadaja
Olimama, tez sie juz pogubilam i wydaje mi sie,ze juz zostalo nas bardzo malo w kompletach co mnie troche przeraza,ze nic sie u mnie nie dziejenatali101, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Cebulka gratulacje, w końcu się doczekałaś!
Monia cieszę się, że już jesteście w domku i szczęśliwi
Rozmarzona co do teściowych to możemy sobie przybić 5 a tak szczerze to łączę się w bólu. Tylko ja mam chyba gorzej, bo moi teściowe mieszkają jakieś 7 km od nas i jak zaczną nas po narodzinach nachodzić albo wtrącać się jeszcze bardziej to chyba mój skorpionik pokaże swoje prawdziwe oblicze. Nie pozwolę sobie na nachodzenie i narzucanie własnego zdania. Będę jak lew bronić własnego stada, nawet gdybym miała pokłócić się też z mężem. To dla naszego dobra i świętego spokoju.monia35, Rozmarzona, Cebulka lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Rozmarzona ja zaczelam meza karmic flipsami zeby nie bylo ze sama paczke zjadlam
Dziewczyny a czy kupujecie sobie lub macie zamiar po porodzie kupic pas poporodowy - zeby wchlonela sie ladnie ta skora na brzuszku?
perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Natali wydaje mi się, że możesz mieć dużo pomocy ze strony Natali bo różnica wieku jest dość duża. Ja sama miałam 10 lat gdy urodził się mój brat i czułam się potrzebna, cieszyłam się że mogłam pomóc i że rodzice pozwalali mi się zająć młodszym bratem, czułam się taka bardziej dorosła. A nawet kłóciłyśmy się z siostrą, która co ma zrobić. A siostrę mam rok starszą ode mnie. Ale,oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Nie można nic na siłę, żeby Natali nie czuła się wykorzystywana. Ale myślę, że sobie świetnie porodzicie:)
perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Madzia ja kupiłam ten pas poporodowy zobaczymy czy będę używać .Natalia, ale słodka ta Twoja córcia ,ciekawe czy potem nie będzie zazdrosna o Ale! Rozczuliły mnie jej słowa Rozmarzona dlatego ja sie ciesze,ze mieszkam w innym kraju daleko i Tesciowa nie dzwoni czesto bo by zbankrutowala
perelka89, MadaLena30, Rozmarzona, natali101 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ale jestem zla wlasnie dzwonila moja kuzynka,ze jutro leci do Polski i przed wylotem oznajmila,ze zajedzie na chwilke ( nie pytajac czy to nie problem i mam sily na Jej odwiedziny z coreczka ktora jest baaaaaardzo rozpieszczona), mowie Jej ze mam wizyte u poloznej o 14:30 i nie za bardzo dobrze sie czuj! A ona nie my wpadniemy na godzinke no moze dwie przed Twoja akurat wizyta !!!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Monia gartuluje
Tez juz sie gubie w tym ktora i kiedy sie rozpakowala
Kitaja a jaki wzielas rozmiar? Te cm ktore sa podane to obwod w ciazy czy po ciazy... bo nie wiem i zastanawiam sie czy moge juz kupic czy poczekac..
Wiecie co troszke sie martwie tymmoim opuchnieciem,, szczeglnie rak paluszki jak serdelki, kostek nie widac, do tego dochodzi dretwienie i takie dretwe opuszki palcow.. i brak mozliwosci zacisniecia normalnej piastki ..
monia35 lubi tę wiadomość