Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka i Paulinka serdeczne gratulacje! Szczerze Wam zazdroszczę...
Perełka myślę, że na wizycie lekarz coś postanowi, mam nadzieję że nie będzie czekać do terminu z USG bo chyba oszaleje! Już mnie nosi a co dopiero gdybym miała czekać do 25-go.
Anet a jak robisz masaż krocza? Sama? Mój m nie chce się tego podjąć a ja mam za krótkie ręce :p albo za duży brzuch :p
Mała musisz chyba codziennie znaleźć chwilkę na takie pogaduchy z Laurą, choćby kilka minut. Gorzej z tym, że faktycznie od Laurki się wymaga a od Nadii jeszcze nie, to będzie trudno Laurze zaakceptować.
Ginger a jak u Ciebie? Długo się coś nie odzywasz? Jak Patryk reaguje na Marcela?
Kitaja powiedz, że jesteś dziś mega zmęczona bo bardzo kiepsko spałaś, masz prawo.
Ale mnie napierdziela w krzyżu...Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka ; puszczalska? haha ja myśle o co się rozchodzi
Wszystkim nowym mamusia gratuluję i życzę dużo zdrówka Wam i Waszym maleństwom :* -
Hej Dziewczynki u mnie nadal nic
Myslalam,ze po wczorajszych seksach ruszy,a tu sobie mozna pomarzyc.
Teraz w nocy bede panikowala jak moj bedzie na nocce bo znajac moje szczescie to wszystko sie zacznie w nieodpowiednim momencie.
Zaczynam powoli miec dola,ze to wszystko stoi w miejscu grrr.
Biedronka,Paulis gratulacje dobrze,ze u Was sprawnie poszlo
Kitaja, nie dziwie Ci sie,ze nie masz ochoty na gosci.
Czlowiek chodzi juz taki ciezki i podminowany,a tu jeszcze na goscine sie zwalaja.
U mnie juz tel od rana jakby porod faktycznie mial sie odbyc idealnie z zegarkiem w reku,w terminie.
Smieszni sa -.-
Mam ochote krzyczec nie zblizac sie grozi pogryzieniem!Paolka_25 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
U mnie cała noc przespana z przerwami na siku. Kilka razy wstawałam cała mokra. Jestem strasznie wściekła bo wcale nie jest ze mną lepiej. Gardło boli, cieknie mi z nosa i jestem osłabiona. I mimo, że chciałabym już urodzić to patrząc na to jak się czuję nie wiem czy dałabym radę.. Zresztą nie chciałabym od razu zarazić malutkiej... Jestem załamana bo już brakuje mi pomysłów jak się leczyć, żeby to się nie rozwinęło i jak najszybciej zniknęło. Gdyby wszystko było ok, chodziłabym po schodach i posprzątała, żeby coś się ruszyło, a tak to leżę dzisiaj grzecznie...
jestem załamana, wściekła i w ogóle brzydko mówiąc wkurwiona na maksa!!!!!!!
no i witam się w rozpoczętym 40 tygodniu... -
Paolka Te nasze słowniki nie maja czasem podstawowych słów a tych związanych z seksem masę
Umówiłam się do dentysty na dzis nie ma na co czekać jak boli. Mam nadzieje ze będziemy rwać bo same problemy z tym zebem. Mleko na kilka karmien zamrożone.
Teraz do usc po akt urodzenia. Trzeba wszystko pozałatwiać skoro maz w domu
-
Paolka dokładnie krups
Kocham słownik w telefonie. Moja przyjaciółka notorycznie pisze mi że wysłała stronki do wora ( w wolnym tłumaczeniu stonki do wyra)
No i odwiedzę koleżankę z drugiego forum na położnictwie. Przetarla szlak na KarowejPaolka_25, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja . Dawno mnie tu nie było. Przemcio skończy jutro 2 tygodnie. Dziś była położna Mały waży 3200g i odpadł właśnie kikut od pępka.
Trzymam kciuki za mamy w dwupaku
A to Nasze Małe-Wielkie Szczęście
Molcia, Shibuya, Paolka_25, natali101, Rozmarzona, justa1234, mikado, Ona_89', moremi, Kitaja, Nymeria, Zorro, Aga_502, lula.91, biedroneczka1910, olimama lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc