Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia najgorsze ze cały leżaczek śmierdzi sucha karma dla psa ,bo mała sie wcześniej nią bawiła !!! Teraz muszę wszystko prac ! Boże nie które kobiety nie będące w ciąży zamiast mózgu maja galaretkę .... Ok uciekam zajrzę do was pozniej ! Natalia to dziś nic pełna seksow u Ciebie ?!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Molcia słyszałam ze Kraków juz nie tylko słynie ze smoka wawelskiego,ale ze smogu w powietrzu?! Macie wy tam czym oddychać ?. I jak tu z takim maluchem na dwór wyjsć nie zazdroszczę ...
-
Kitaja - jeju jak ja też tego nienawidzę. Przypomniało mi się jak córka mojej koleżanki (około 2 lata) weszła do mnie do domu i od razu wpakowała się w butach na mój jasno beżowy narożnik. Myślałam, że ona zwróci jej uwagę a ta nic - szlag mnie trafił, ale nic nie powiedziałam. Potem mała nie dość że wyżarła wszystkie ciastka i cukierki ze stołu (nie to żebym miała coś przeciwko, bardziej chodzi mi tutaj o brak reakcji matki), to jeszcze potem rękoma brudnymi w czekoladzie zaczęła się zbliżać do moich białych tiulowych firanek, które są do podłogi. Oczywiście reakcja matki żadna, a mi skoczyło ciśnienie i skoczyłam w jej stronę i ją zawróciłam, a koleżanka do mnie żebym nie przesadzała, przecież to tylko dziecko... Nie wytrzymałam i zapytałam czy chce dostać te firanki do prania, bądź zapłacić za pralnie i za wyprasowanie łącznie z zawieszeniem, bo pranie, prasowanie i zawieszenie tych firanek zajęło mojej mamie i mojemu mężowi pół dnia (dosłownie!!!) bo mam w dużym pokoju karnisz skłądający się z 3 rurek, a firanki na przelotkach i to naprawdę wyższa filozofia żeby to wszystko rozplanować i założyć tak, żeby było ładnie. Oczywiście moja koleżanka nic nie powiedziała, a to ja dalej musiałam latać za JEJ dzieckiem po moim domu żeby nic nie popsuła, pobrudziła itd. To było jak już byłam w ciąży. Miarka się przebrała, kiedy mała zaczęła się kręcić koło telewizora. Mamy go dosyć nisko no i stoi sobie tak, że wystarczy go popchnąć albo mocniej ruszyć szafką i po prostu się przwróci i spadnie. Wtedy powiedziałam sobie dość i usiadłam zaciskając zęby. Mała zaczęła włazić na tą szafkę a moja koleżanka nic. W pewnym momencie powiedziałam jej, że chyba mają za dużo pieniędzy, a ja nowym telewizorem na pewno nie pogardzę. Zapytała o co mi chodzi, to powiedziałam, że Zuzia zaraz zrzuci ten telewizor, a mnie nie stać na kupno nowego. Powiedziała, żebym nie przesadzała ale zawołała małą żeby tam nie wchodziła. Ogólnie uwielbiam ją, ale jej sposoby wychowania dziecka działają na mnie jak płachta na byka....
Ja rozumiem tłumaczenie, ze przecież to tylko dziecko. Kurde, ale nie przeszkadza mi to, że mi nabałagani, nakruszy, nabrudzi ale jeżeli ma mi coś zniszczyć to sory ale ciekawe czy matka byłąby taka chętna do zapłaty za odmalowanie ścian czy kupno nowego telewizora...
-
Mnie też boli całe krocze, ale przy seksach to mi nie przeszkadzało - bardziej przy zmianie pozycji rwało mnie wszystko
No jak nie masz ciśnienia, to możecie poczekać na ten właściwszy moment znam takie przypadki, że tego samego dnia po seksach jechali na porodówkę -
Ja poki co czekam, takze jak befe miec jakis konkret to napisze. Niestety nie ma tej lekarki, ktora mnie tu prowadzila i jest inny lekarz, co ja zastepuje i niestety nie nastraja mnie to optymistycznie, bo czuje, ze on ma inna wizje niz tamta i tak o.
-
Shibuya wrote:No jak nie masz ciśnienia, to możecie poczekać na ten właściwszy moment znam takie przypadki, że tego samego dnia po seksach jechali na porodówkę
Są i takie co pojechały, a się okazuje, że to nie to (nie wymieniam o kogo chodzi )
Niech sobie maluszki jeszcze siedzą, każdy dzień w brzuszku jest dla nich dobry i cenny, więc im bliżej terminu tym lepiej ja się nie spieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:52
Shibuya, Paolka_25, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
shibuya masakra najgorsze,ze rodzic nie reaguje i to taka głupia sytuacja, bo nie wiesz jak masz sie zachować! a potem taka matka sie dziwi,ze nie może sobie poradzić z dzieckiem ! Jak zaczęła mnie bić po nodze to trochę spanikowałam by nie trafiła w brzuch,a moja kuzynka nic tylko siedziała jak święta krowa -ja dziękuje za takich gości ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
anet wrote:Ona nie dręcz się, czy to będzie cc czy sn najważniejsze, żeby było wszystko ok ja też jestem za porodem siłami natury, ale wiadomo rózne życie pisze scenariusze, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
jak weszła to i wyjdzie
Shibuya ale ty niecierpliwa kobieta jesteś
-
Ona podziwiam CIe i inne dziewczyny 40tydz plus ... Ja jestem przed i mam dość! Belly to mój nałóg, uciekam juz do tej mojej położnej ciekawe co mi dziś wywrozyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
natali101 wrote:To po wizycie. Brak oznak porodu. Szyjka długa i zamknięta. Jak to określiła dr jak na drugą ciążę to dno i wodorosty. Wyszła z gabinetu i do mojego męża z tekstem ... Panie Adasiu tu moja gorąca prośba o pomoc żonie. Jakiś sexik wieczorem. Pacjenci na nas a ona, przecież później 6 tygodni abstynencji.
Natali świetną masz tą panią ginekolog:)
natali101 lubi tę wiadomość
-
Kitaja wrote:Hean a miałaś juz ktg lub usg czy nic a nic i ciagle czekasz ?
Mialam ktg nr 1: skurczy brak, tetno dziecka skakalo od 140-180, ale lekarz nic nie mowil
Usg: Wanda przybrala i wazy ok.3 kg (najwazniejszy jest przyrost), takze to ok, glowka ok.31 cm
Ktg nr 2: skurczy brak, tetno chyba mniej skakalo
Pobrali krew i siuski i czekam na wyniki i na lekarza i czuje, ze posiedze tu z godzine/dwie jeszcze
Na dodatek mam wizyte u swojej gin dzis o 16.20 i pewnie na nia nie zdaze i nawet nie wiem czy isc, bo nie wiem czy jest sens wiedziec czy mam rozwarcie czy cos z szyjka, bo przypadki tytaj pokazuja, ze moge chodzic z rozwarciem lub zamknieta i wszystko sie moze zmienic z dnia na dzien, a nie wiem jak moja psychika zniesie te informacje:PRozmarzona, Shibuya, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Natali, rewelacyjne podejscie lekarki bo wtedy maz wie,ze lekarz naprawde zalecil seks,a nie ze jestesmy tak utesknione za seksem
Moj tyle czasu sie bal i nie ciagle slyszalam,a na dniach sam wyskakiwal z tekstami i cos tam dzialalismy hihi
Haen, daj znac jak cos wiecej bedziesz wiedziala.
Kitaja Kochana, no wlasnie sama sie ciagle zastanawiam co ja jeszcze robie w tym domu
Maz juz nie wie jak rozmawiac z corka i sie smieje,ze tylek zbije jak bedzie taka niedobra jak sie urodzi hihi
Urocze to bylo i takie rzeczy nieraz mowi czego on to nie zabroni dziecku.
Tak,tak przyjdzie co do czego to mu cora na glowe wejdzie juz go znam
Co do gosci to Ci serdecznie wspolczuje..
Dobrze,ze potrafilas sie odezwac bo ja zawsze w takich sytuacjach staram sie ugryzc w jezyk i to jest chyba moja wada bo powinnam powiedziec wprost,a nie patrzec,ze ktos sie obrazi.
I ta sytuacja uswiadomilas mi,ze dobrze dzisiaj zrobilam.
Dokladnie to moja mama juz podzdrowiala i na nocce strach bym byla sama.
Brat jeszcze w szpitalu bo mozliwe,ze to nie pomylka,a jakis ucisk i go obserwuja.
Tak wiec mama chciala na noc przyjechac,ale zaraz zaczelysmy myslec nad tym,ze pewnie bratowa bedzie chciala by mama zajela sie jej mala.
Moja mama na kazde ich zawolanie i nigdy nie odmawiala,ale tak sie nauczyli,ze co chwile cos.
Bratowa poszla do pracy i widac nawet dziecko nie jest tak do niej przywiazane jak do mojego brata.
Jej matka wyjechala na urlop,a wiedziala jaka bedzie sytuacja (mieszkaja w jednym domu),a jej siostra lata po imprezach i ma to gdzies by pomoc.
Byl wiec pomysl mamy,ze jak juz zadzwoni to moze z mala do mnie przyjedzie.
Ja na to odrazu,ze nie ma takiej opcji bo jestem na koncu juz sama mocno rozdrazniona i wszystko mnie denerwuje,a mala jest jeszcze strasznie nadpobudliwa,wiec pewnie nerwy bym miala zszargane.
I wiele sie nie pomylilysmy bo zaraz mama tel dostala od bratowej czy mama sie znowu mala nie zajmie.
Mama wiec powiedziala,ze musi teraz do mnie na noc jechac,ze sama nie moge zostac i czy mala nie moze sie zajac jej siostra albo w pracy czy nie wezmie wolnego bo w koncu to nie byle jaka sytuacja.
Noi nie wiadomo0 czy cos zalatwila,ale dla mnie to nie do pomyslenia taki kawal moja mama mieszka od nich,a oni co rusz jej mala podrzucaja jaka by nie byla sytuacja,a tamta babka siedzi i pachnie.
I oczywiscie nie chodzi mi,ze babcia nie powinna zajmowac sie mala,ale tu juz sie zaczyna robic dziwnie bo bratowa jakby wgl czasu nie miala dla dziecka,a moj brat poswiecilby jej caly swoj czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:21
Jestes juz z nami -
Kitaja współczuję takich gości ale czasami mam to samo... później chodzę i dwa dni sprzątam. Może właśnie przez pryzmat naszych gości wiemy jakich błędów nie będziemy chciały popełnić.
Ciekawe co Ci położna powie?
Haen podziwiam Cię, że nadal jesteś taka spokojna, nie nakręcasz się... chciałbym być tak opanowana
Nadal chce mi się Twixa!!!! Do sklepu nie chce mi się iść, mąż jeszcze w pracy a poza tym pewnie i tak by mi nie kupił jest przeciwny temu żebym jadła słodycze...Paolka _25