Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz86: kochana my jestesmy tutaj by rozmawiac o wszystkim , nie masz co sie wstydzic .
A ty nie chcialas kolejnego dzidziusia ?
Ja jeszcze przed ta druga ciaza jak sie staralismy mowilam ze jak zajde w ciaze bede sie bala.jak nigdy przed tem ze sie chyba za szybe postawie . No i taka prawda boje sie pieronsko . Moze zalatwie cos by pojechac dzisiaj... Boje sie . -
Skarb daleko masz? Moze taksówką?
Mysz zobaczysz jeszcze kilka tygodni i ten stres przejdzie będziesz się czasem denerwować ale nie tak jak teraz będą kopniaczki i spokój pamiętacie pisałam tu kiedyś ze po 9tc ryzyko poronienia wynosi 5% to bardzo bardzo mało -
No chcę mieć dziecko. Bardzo chcę. Ale perspektywa jeszcze 7 miesięcy takiego stresu powoduje, że łzy napływają mi do oczu. Gdyby to ode mnie zależało, to pewnie byśmy się jeszcze długo nie starali. Teraz upatruje nadziei w tych zastrzykach z heparyny. Nie mam z kim o tym pogadać, bo mąż tylko każe mi się cieszyć i jedna koleżanka która wie też mówi żebym się cieszyła. A ja nie umiem. Tak cholernie się boję, że pewnie jak wrócę od rodziców do domu, to sobie po płaczę.
Nie wiem czy jak poczuj ruchy to przestanę się bać. Pewnie będę się w siebie jeszcze bardziej wsłuchiwała i denerwowała. -
Mala_Czarna_89 : tak uspokoic ost chciala mnie do szpitala skierowac a teraz jakos lepiej nie jest nawet gorzej a leze i leze.
Taksowka nie mozliwe za te 40 km sie nie odplace .
Rozmawialam z bratem mozliwe ze mnie zawiezie
Mysz86; no nie wiem czy jak poczujesz ruchy to Ci przejdzie . Bo ja od dnia dzisiejszego nie mam sily siedze placze i nie wiem co zrobic . -
Dziewczyny help! Ktora ma nadczynnosc ? Jestem pod opieka endo moj wynik tsh -0.01 tf3-.6.38 , norma -5.70 tf4 okay w gornej granicy. Track - antyTpo chyba po pl tez dobry 0.70 norma >1.70 endo nie chce mi prwepisac lekow bo sie boji musialbym robic amino i dziecko migloby sie urodzic z wrodzona niedoczynnoscia mam za 2 tyg powtorzyc ,podejrzewa ze to bêta hcg stymuluje hormony i w 12 tyg kiedy funkcje przejmoje lozysko - hormony powinny sie uspokojic..
-
perelka89: pojade dzisjaj i mam nadzieje ze sie uspokoje. tylko jeszcze czekac 5 godz okolo to tez tragedia .
Musi byc dobrze a mam nadzieje ze te bole sa z tad ze sie macica rozciaga sama nie wiem hmm nie wiem dowiem sie na wizycie dzisiejszej . Trzymajcie kciuki za mnie jezeli uda mi sie tam na pewno dostac -
perelka89: Dziekuje jakos prubuje o tym nie myslec ale szczerze ciezko . Juz mnie tak ciagnie kuje od 4 godz i nie przestaje
Mala_Czarna_89: na jedno wychodzi gin przejmuje w jaroslawiu i szpital najblizszy jest w jaroslawiu .
Ale biore w dech wydech musi byc dobrze :* -
Mój boże, wszystko ok!
Maluch ma 4,2 cm. Serce bije 176 ud/min. Machał nam rączkami, nóżkami i obracał się. Widać było paluszki, łokietek, kolanka, mózg. No i chyba będzie chłopak ale nie wiem czy nie strzelał lekarz. Co za ulga laski!!Micia, Marta1986, ~~Ania~~, Molcia, agulla03, Nala85, Kasia Kraków, ewulek lubią tę wiadomość
-
Izzy super
A ja się zastanawiam czy mogliśmy wczoraj nie widzieć raczek i nozek? Fakt ze obraz był bardzo niewyraźny bo jakieś jelito zaslonilo czy coś.. No i jak widzę jakie duże masz maleństwo to czemu moje miało 3,17cm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 15:55
Izzy lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: bo jej dzidzius jest troszke starszy
Izzy: no i widzisz jaka ulga ciesze sie
u mnie byle do 19 !Izzy lubi tę wiadomość