Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas zeswatała wspólna koleżanka
Na początku znajomości nie był w moim typie
Ja malutka -150 w kapeluszu a mój M prawie 190cm bardzo przeszkadzała mi ta różnica. Pierwszą randkę mieliśmy w szpitalu na izbie przyjęć. Moja złamana noga nas połączyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:27
Ona_89', Shibuya, agulla03, olcia88, ewulek lubią tę wiadomość
-
Ja po maturze dorabiałam jako barmanko/recepcjonistka w hotelo-restauracji ,mój Tomek akurat wrócił ze Szkocji do Polski na pół roku i dorabiał sobie w tym hotelu jako tak zwana "złota raczka".W tym czasie byłam w związku z totalnym palantem po jakimś czasie rozstaliśmy się,pamietam jak mój obecny maz mnie wtedy pocieszał do tej pory się z tego śmiejemy,na początku traktowałam go jak dobrego kumpla,widziałam ze wpadłam mu w oko,ale nie chlopacy byli mi w głowie,bo jeszcze oplakiwalam wcześniejszy związek -buhaha.Potem poszłam na studia i wtedy Tomek napisał mi SMS czy mogłabym odebrać od jego znajomej index jego brata.Jak poszłam w umówione miejsce to zamiast koleżanki z indexem zobaczyłam Tomka z wielkim bukietem róż,który oznajmił ,ze nie wyjedzie do Szkocji bo sie zakochał
i tak zamieszkaliśmy razem teraz będzie 10lat jak jesteśmy razem i 3 lata po ślubie,od 5 lat mieszkamy w Norwegii,wiele przeszliśmy dobrych i złych momentów,ale ciagle razem
Ona_89', Shibuya, agulla03, olcia88, ewulek lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
jeśli chodzi o witaminy, to wydaje mi się (ale lekarzem nie jestem), że z suplementowanych organizm wyciągnie tylko tyle, ile potrzebuje a nadmiar zostaje wydalony. Chociaż wiadomo, że np. przedawkować wit D nie można.[/QUOTE]tylko że zalecane dawki wit D w ciąży to jakieś 1500-2000 j.m. i to w cieplejszych porach roku ponoć taka syntetyczna się słabo wchłania zatem ciężko przedawkować więc się pocieszam ze brałam "tylko" 1600
-
Jak tu się sentymentalnie zrobiło
My poznaliśmy się w liceum. W październiku w I klasie pojechaliśmy na wycieczkę klasowa w góry i od 1 października jesteśmy razem. Przed matura urodziła się nasza corcia. Po szkole zamieszkaliśmy razem i teraz w październiku będzie 10 lat razemprzeszliśmy razem przez niebo i piekło i myślę ze teraz nic nas juz nie rozdzieli. Mój najlepszy przyjaciel
Właśnie wyszli, maz i Laura, fajnie byłoa teraz padam. Ten brzuch mnie trochę martwi choć mam nadzieje ze to rozciąganie. Nie zwija mnie z bólu. Po prostu COS tam czuje.
Zjadłam lodaapetyt odzyskuje
Galaretka, agulla03, olcia88, ewulek lubią tę wiadomość
-
Fajnie się czyta takie historie i dzięki temu lepiej się poznajemy
ja wczoraj wieczorem i dziś rano sciskalam porcelanę pózniej było lepiej zjadłam rosołek i położyłam się spać jak wstałam zaczęły się mdłości i ogólne osłabienie czuje się bardzo ciazowo
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala_Czarna_89: kochana bedzie dobrze tez mnie tak dziwnie podkowa ale mysle ze to jak mi tydz temu mowila gin to rozciagajaca sie macica
ponazekaj tam do lekarza co ci dolega
dzieki ze zrobilas mi smaka na loda jestes kochanaczekoladowego albo koktajlowego bym zjadla
Kitaja: ojej bidulka ! :*
Ja juz od 3 dni nie sciskam porcelany mam mdlosci fakt ale nie mam wymiotow , apetyt wraca mi tak 17/18 i wtedy cos moge przelknac normalnego ale malo ! -
nick nieaktualnyPewnego dnia wróciłam do mieszkania z imprezy a tam trwała impreza mojego brata ze znajomymi ze studiów i był on ..Przedstawił się..."cześć jestem, K. jestem singlem a Ty?" Potem spędziliśmy wspólną noc pod osobnymi kocykami a on biedny pytał w nocy czy może skarpetki zdjąć bo spał w ubraniu,wtedy już po pijaku mi się oświadczył
później sie do nas wprowadził i został
Brat mi cały czas mówi,że mi męża załatwił
Moi rodzice jak nas odwiedzali to zamiast dla 2 to dla 3 wszystko przywozili i chodził wszędzie z nami a parą nie byliśmy ( oficjalnie) więc jak w końcu powiedzieliśmy ,ze jesteśmy razem to mamie było dziwnie bo jak syna go traktowała
W czerwcu minie nam 6 lat a po ślubie jesteśmy 8 mies.
Ja poszłam do sklepu , kupiłam żelki i poszłam po 15 spać wstałam o 19 i jestem bardziej zmęczona niż byłam. Mąż dzwonił,że po pracy idą na piwo i żebym przyjechała a ja przecież nie zdążę się ubrać i umyć aaaa ....jestem taką chodzącą flegmą ,że co ja sie dziwie ,ze ten mój maż zmęczony wróci a ja jak mnie leżącą zostawił tak po powrocie zastał
Ona_89', agulla03, olcia88, ewulek lubią tę wiadomość
-
My razem przez rok chodziliśmy na ćwiczenia na studiach, ale w ogóle go nie kojarzyłam, dopiero na drugim roku koleżanka przeprowadziła go na imprezę ze znajomymi z roku, ale nie byłam zainteresowana choć go polubiłam. Potem mi koleżanka powiedziała, że on chce się ze mną umówić - w końcu się na to zdobył i postanowiłam dać mu szansę, choć było jeszcze w międzyczasie wiele przeciwności losu np. popsuty samochód, którym miał mnie odebrać z dworca przez co zabrałam masę rzeczy, których normalnie bym nie wiozła, wysłał mi wiadomnść z wirusem, która wykończyła mi komputer - przez co zyskał nawet ksywkę - mr disaster wszystkie te sytuacje powinny mnie zniechęcić, ale chyba na przekór się nie dałam
w listopadzie mamy 10 lat razem, więc jak dobrze pójdzie będziemy mieli cudny prezent
w tym roku mamy 3 rocznicę ślubu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 20:16
agulla03, olcia88, ewulek lubią tę wiadomość
-
Moj pomylil nr tel i tak sie poznalismy z reguly nie pisalam z nieznajomymi ale jego poczucie humoru mi sie spodobalo zaczelismy sie spotykac i tak jestesmy juz razem 4.5roku od roku to moj narzeczony a w lipcu slubujemy ♥♥
Ona_89', agulla03, olcia88, ewulek lubią tę wiadomość
-
My poznalismy sie w malo romantycznych okolicznosciach, bo przez internet. Moj maz byl w Niemczech a ja uczylam sie na egzamin poprawkowy ze statystyki. Do konca jego pobytu w Niemczech pisalismy ze soba przez internet, a pozniej po jego powrocie w polowie wrzesnia pisalismy smsy. W pazdzierniku miala miejsce nasza pierwsza rozmowa telefoniczna. Balam sie jak nigdy zadzwonic, ale zrobilam to. Pozniej ustalilismy, ze chcemy sie spotkac, wiec wybralismy miasto w polowie drogi miedzy Szczecinem a Lublinem. Padlo na Torun. Wczesniej zarezerwowalam dla nas pokoj w pensjonacie bo na jeden dzien tluc sie przez pol Polski to niebardzo. Ja dojechalam pociagiem do Torunia, moj maz samochodem. Odebral mnie z dworca i pojechalismy do pensjonatu. Cala noc przegadalismy. Nastepnego dnia zwiedzalismy Torun, ale nic z tego nie pamietam. Zakochalam sie w nim bez pamieci. 4 lata zylismy na odleglosc
, ale przez to nasza milosc stala sie silniejsza. Po dwoch latach moj maz mi sie oswiadczyl a po kolejnych czeterech byl slub. W nastepna niedziele bedzie nasza pierwsza rocznica slubu.
Pomyslicie pewnie, ze spotkanie z nieznajomym, poznanym przez internet, w dodatku w obcym miescie to wielka nieodpowiedzialnosc. Balam sie jadac do tego Torunia, ale z perspektywy czasu ciesze sie, ze tak potoczylo sie moje zycie, mimo iz musialam czekac 4 lata zebysmy mogli byc razem juz tak naprawde. Dzisiaj mam u swego boku wspanialego i oddanego mezczyzne, ktorego kocham calym sercem.
maia1991, agulla03, olcia88, Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
Molcia wrote:tylko że zalecane dawki wit D w ciąży to jakieś 1500-2000 j.m. i to w cieplejszych porach roku ponoć taka syntetyczna się słabo wchłania zatem ciężko przedawkować więc się pocieszam ze brałam "tylko" 1600
Hmm rok brałam ok 2400j.m i wyszedł mi w zeszłym miesiącu niedobór. Więc teraz biorę 3400jm.
Ehh ale miałam dzień, pożałowałam wyjścia do pracy bo trochę dźwigałam i od razu kucie w brzuchu i inne atrakcje, wkurzył mnie współpracownik, który uważa że on może wszystko a ja mam się dostosować, straciłam mnóstwo czasu przez niego i pewnie w poniedziałek będą zjeby. Wyłam w domu z 40 minut, potem znowy zaczęłam, kiedy się okazało, że nie ma żadnego pieczywa a mnie za bardzo brzuch boli, żeby jeszcze wychodzić do sklepu ;/. Ale pewnie mąż skoczy do całodobowego tesco po coś. Ehh. -
Ja tez z obcym facetem spod poznania ja kuj-pom a jestesmy razem juz tyle lat i mimo odleglosci nasz zwiazek przetrwal i kochamy sie tak ze mamy corke i teraz bd drugi owoc naszej milosci pomimo mlodego wieku on jest wspanialym opiekunczym ojcem i pomaga mi w obowiazkach domowych i jak tu go nie kochac ♥♥
Ona_89', olcia88 lubią tę wiadomość
-
Asia1987 wrote:Pomyslicie pewnie, ze spotkanie z nieznajomym, poznanym przez internet, w dodatku w obcym miescie to wielka nieodpowiedzialnosc. Balam sie jadac do tego Torunia, ale z perspektywy czasu ciesze sie, ze tak potoczylo sie moje zycie, mimo iz musialam czekac 4 lata zebysmy mogli byc razem juz tak naprawde. Dzisiaj mam u swego boku wspanialego i oddanego mezczyzne, ktorego kocham calym sercem.
Mojego ex narzeczonego też poznałam przez neta, żyliśmy w miastach dosłownie po przekątnej kraju. Związek ponad 5 lat, ale akurat zweryfikowało wszystko bycie w realu razem plus to trochę młodzieńcza miłość była, niedojrzała w kwestiach np mieszkaniowych i kompromisów.
A z moim mężem też poznaliśmy się przez neta, żyliśmy w jednym mieście czasami się spotykając w gronie znajomych, potem każdy z kimś był, kręciliśmy się wokół siebie aż nadszedł czas, zeby być razem. I dobrze, bo szczeg. on zdążył dorosnąć i zmienił charakter.
olcia88 lubi tę wiadomość