Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madzi4aam: alee kochana mi powiedzialas . Truskawke na pewno dalabym rade zjesc nawet na sile , dziekuje za robienie smakow
aa jutro na sniadanie mam jogurt maly znaczy dwa ale na sniadanie zjem jeden wtedy nie bedzie mi moze tak nie dobrze mam nadzieje ze zgaga mnie nie zlapie bo cos w ciazy lubi po wisniowym , ale coz jeszcze sa owoce lesne
cos mi sie wzielo na pisanie o jedzeniu przepraszam mamuski bo nie.ktorym tak mozna smaka narobic :* -
nick nieaktualny
-
a kiedy jest sezon na truskawki bo zapomialam gdzies jakos tak przed wakacjami o ile sie nie myle chyba . Taki koktajl z truskawek mm
-
Skarb przed wakacjami to juz się kończą. Generalnie maj-czerwiec, ale mój mąż ma urodziny w ostatnim tygodniu czerwca i jak chce zrobić jakiś deser to o truskawki już bywa trudno. Teraz już jest coraz więcej, ale to jeszcze nie gruntowe chociaż już coraz smaczniejsze. Ja wczoraj chciałam kupić, ale były prawie same spleśniałe. Kupiłam więc parę mrożonych, właśnie na koktajl. Poza tym podobno mrożone zdrowsze niż te zagraniczno-szklarniowe. Zresztą czytałam, ze truskawki to najlepiej z upraw ekologicznych, bo normalnie są mocno sypane.
Nala85 lubi tę wiadomość
-
Ja juz jestem po wizycie Maluszek był odwrócony tyłem i nie dało się zbyt dużo zobaczyć. Ogólnie ma 5,5 cm i wychodzi to na 12tyd1d wiec trochę wyprzedza. Zdjęcia mam bardzo słabe wiec nie wklejam;( wydaje się, że wszytko w porządku, a 30 prenatalne czy jakie tam to są
Buffy, Magu, szczesciara25, Miu95, Izzy, perelka89, Micia, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Truskawki mmm.... tylko ostatnio dowiedziałam się, że na truskawkach jest mnóstwo pasożytów o trzeba je szczoteczka szorowac. Myślałam, że nie będę ich jadła w to lato, ale jak o nich teraz pomyślałam, to zjadłabym cala kobialke:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 22:38
-
Magu: Tak ? a no faktycznie zawsze zapominam
To dopiero wtedy bede miec bo mam swoje, nie kupuje tylko czekam zanim moje beda
sa przepyszne
Nala85: o jaki juz duzy maluszek :* a moze bys nam wstawila bysmy chociaz to slabej jakosci zdjecie obczailyNala85 lubi tę wiadomość
-
Hehe przepraszam, ale u nas w pracy kiedyś był temat pasożytów i pamiętam, że była żywa dyskusja o lambliach i innych. Wiem, że to strasznie męczące, ale na warzywach i owocach dużo różnych rzeczy siedzi. Więc dla naszego i nie tylko bezpieczeństwa lepiej uważać.
-
Buffy śliczne zdjęcia, bardzo się cieszę
Mała_Czarna tylko odpoczywaj też w domu. Laurka na pewno o Ciebie zadbaDziadkowie wyręczą w odbieraniu jej ze szkoły?
Zytka leć do gina po luteine/duphaston. Może nawet zastrzyk z progesteronu? Nie martw się, poziom tego hormonu da się 'sztucznie' uzupełnić.
A truskawki wcinam prawie codziennie ale takie marne jeszcze są.. Już nie moge się doczekać takich polskich!
Dzisiaj na 13 mam prenatalne. Trzymajcie kciukiKtoś chyba jeszcze ma dzisiaj?
Agnike a Ty już jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 06:46
Buffy, skarb15, perelka89, Micia, agulla03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę już o 9.10 . Także idę się szykować. A i maluszek nie odpuszcza, dziś kolejne przytulanie z toaletą. Raz na parę dni daje mi o sobie znać właśnie w taki sposób
skarb15, perelka89, Micia lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
Witam was mnie mdlosci od rana przywitaly jeszcze troche musze wytrzymac polozna mowila
co do usg w gabinecie to on go nie mial musielismy jechac do piwnicy tam byl gabinet usg teraz moja gin ma usg w gabinecie wiec licze na usg co wizyte
buffy sliczne malenstwo bd miala slicznego synka :-* olcia bd dobrze bierz nospe 3×dziennie i wypoczywaj
mala czarna corka jest duza wiec da poodpoczywac mamusi dobrze ze dziadkowie tak blisko i pomagaja
co do truskawek jeszcze troche mama bd miala swoje wiec pojade do niej sie najesc i zrobie tez koktajl
Buffy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach
mnie dzis obudzily poranne mdlosci,a wczorajszy wieczor sciskslam porcelane.... A dzis lece w koncu i strasznie sie boje,ze nudnosci dadza mi jeszcze o sobie znac,mam nadzieje,ze nie w trakcie lotu
jutro mam wizyte po 18stej trzymajcie kciuki
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan