Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj sobie uswiadomilam ze dwa dni przed planowana miesiaczka bylam na solarium na 10 minut. Ciekawe czy to nie da nic zlego:/ ale jak pisalam nie spodziewalam sie ciazy teraz. Mnie poprzednia ciaze caly czas bolalo podbrzusze ale nic zlego sie nie dzialo bralam dwie nospy w ciagu dnia i bylo ok.
-
Cześć Dziewczyny
A ja pytałam lekarza o seks i powiedział, że lepiej się wstrzymać przez kilka pierwszych tygodni. Także dajemy spokój póki co
U mnie dalej mdłości, z dnia na dzień gorsze.
Agnike, brzusio już robi się piłeczka? Ale czad! Właśnie rano zastanawiałam się czemu w drugiej ciąży szybciej brzuch rośnie..
I gratuluję nowym zafasolkowanym -
Madziara wrote:Bierz no-spe ta zwykla...tylko nie dźwigaj tych dzieciaków...takie bole normalne!! Macica rośnie rozciąga się
Widzę ze z Małą mamy taki sam awatar...4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Tak..też jestem ciekawa czemu szybciej rośnie ale rośnie.. http://images.tinypic.pl/i/00642/vclmpjuw4w8f.jpg
Co do mdłości..zaliczyłam dziś swoje pierwsze tulenie z wc...
a teraz właśnie robię zakupy w etesco i mdli mnie na sam widok niektórych produktów
Oby do listopadaszczesciara25, Izzy lubią tę wiadomość
-
celine89 wrote:Cześć dziewczyny,
Wczoraj i dzisiaj robiłam testy - wyszła blada kreska ale widoczna - mąż też widziszł nazwałabym to półtorej
Chyba dzisiaj pójdę na betę, nie wiem tylko kiedy iść do lekarza - czy warto tak wcześnie? -
Madziara to już ja mogłam zmienić, bo dopiero się tu adaptuję, chyba się zawstydzę..
Szczesciara nie bedzie za późno, ja z moją Laurą pierwszy raz byłam w 7 tygodniu no i na usg pięknie było widać małą fasolkę
ewulek na pewno jesteś gotowa ja rodziłam pierwsze dziecko mając niecałe 19 lat i miałam mnóstwo energii i miłości, a ciążę wspominam jako najpiękniejszy okres w moim życiu. Mam nieodparte wrażenie, że wtedy miałam więcej siły niż teraz.
Co Wy z tym seksem? Naprawdę nie można mimo braku komplikacji?
A piersi to jedna z tych rzeczy, których ból nie wkurza, niech bolą i rosną -
szczesciara25 wrote:Aga 502 a robilas bete jeszzcze przed wizyta czy nie?
Bete robiłam wczoraj ze względu na brak jakichkolwiek objawów, chciałam się upewnić, że fasolka rośnie.
Jutro przed wizytą muszę zrobić bete i progesteron. -
witam dziewczyny agnike ale juz masz brzusio ja jestem w 6tc i nic nie widac to rowniez druga ciaza co do mdlosci mam okropne chyba pojde na l4 bo nie wyrabiam nie moge jesc bo mdli mnie na sam widok jedzenia duzo pije schudlam juz 2kg w pracy chodze z kwasna mina bo ciagle mi nie dobrze macie jakis dobry pomysl na te ciazowe mdlosci? co do piersi ja nie mam za duzych w pierwszej ciazy z b zrobily mi sie d a teraz caly czas b moze jeszcze urosna hehe