Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka wrote:Monia30 na 100% masz młodszą Ciąże bo ja już widziałam dzidzie i serducha i termin mam na 2 .11
Ja poszłam dziś na wizytę do mojej ( już nie bo ją rzucam) gin-end , która zajmowała się moimi endo problemami przez 7 lat i jak byłam u niej w grudniu i mówiłam ,ze staramy się i nam nie wychodzi to powiedziała ,że " ona nie leczy niepłodności" a dziś jak przyszłam z badaniami i z usg pochwalić się ,ze jestem w ciąży i chciałam ,żeby mi karte założyła itd to ona na to" fajnie ale ja ciąży nie prowadze , proszę sobie znaleźć innego lekarza" nooo kurrr.....to co ona robi??? masakra teraz zanim znajdę lekarza i termin to urodze chyba wcześniej ;( -
Ona_89' wrote:Ja z seksem czekam do pierwszej wizyty. Zobaczymy co lekarz powie. A pierwsza wizyta już za 7 dni...aaa nie mogę się doczekać! Widzę, że jest was coraz więcej
alibabbka lubi tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:a czemu nie mozesz z nim na poczatku marca sie przenies?
Bo nie chce stracic pieniedzy za macierzynski. On i tak bedzie duzo pracowal na poczatku. Ja bez jezyka i znajomych nie bede miala tam co robic. Sprobuje wziac miesiac bezplatnego urlopu zeby ogarnac przeprowadzke mieszkania na koniec maja i byc tam przed slubem. My i tak bardzo duzo podrozowalismy z pracy wiec duzo sie nie zmieni.szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:ja tez czekam do pierwszej wizyty Ona 89 w ktorym tygodniu jestes bo nei ma suwaczka? i tez sie umawiam na wizyte za tydzien:)
Jakoś na razie nie daję, bo jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży Dam dopiero po pierwszej wizycie. Jestem w 6tyg+1d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to dobranoc oby jutrzejszy dzień był dla niektórych z Was łaskawszy ja nadal ciążowo się nie czuję, ale zmęczenie i senność tak mnie męczyły, że zasnęłam w pracy na biurku. Miało być tylko na chwilę ale przyłapała mnie szefowa i odwiozła do domu. Oj nie ma ze mnie teraz żadnego pożytku, nie ma.. Ale kiedy niespodziewanie atakuje drzemka... Cóż począć?
Spokojnej nocy Mamuśki!
ewulek, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja juz wyszykowana do pracy. I oczywiscie poranne przytulanie z kibelkiem mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z corcia ze do 4 miesiaca mialam takie akcje az w szpitalu wyladowalam bo nic jesc nie moglam i tak samo z piciem.
Przegladalam swoja dokumentacje z ciazy i wtedy na tym etapie tez byl pecherzyk a 5 dni pozniej serduszko juz widzialam mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie
Galaretka mmmm rosolek zjadlabym sobie mnie odrzuca od wszelkiego nabialu, odrazu mam odruch wymiotny
Zycze spokojnego i slonecznego dnia -
Dziewczyny a czy wy też budzicie sie w nocy i wstajecie wcześnie rano? Wieczorem zasypiam jak dziecko ale w nocy i rano co chwilę się budzę... w sumie się cieszę bo wychodzi na to, że mam więcej energii niż wcześniej ale tyle się naśłuchałam o senności i nudnościach - jeszcze za wcześnie pewnie?
-
hey dziewczyny ja juz od rana nudnosci masakra boje sie jutrzejszego dnia w pracy znowU bede chodzic jak obłąkana z kwasna mina bo mnie mdli i nie mam humoru przez to ehh boje sie ze tak jak w 1 ciazy wyladuje w szpitalu bo schudlam strasznie i nie moge nadal jesc a propo 1 ciazy bylam szczupla wazylam 53kg a bzruszek wyskoczyl mi dopiero w 6msc ciazy a potem w ostatnich 3msc ciazy przytylam 15kg i zostalo mi 6kg do dzis teraz waze 60kg ale kazdy mowi ze lepiej niz ostatnio bo mam wzrostu 173cm wiec przed ciaza z taka waga wygladalam jak szkielet dla zainteresowanych na mdlosci pomogly mi troche lody waniliowe a co do witamin znajoma w ciazy na mdlosci brala prenalen i niby mialy pomagac bierze je ktoras z was?
-
Witam
Tak szukam i szukam jakiegoś forum z listopakówkami i myślę że znalazłam
Jak mogę to z checią dołączę.
Dodam coś od siebie : termin od ostatniej miesiączki wypada na 8.11.2015r.
beta sie podwaja , a ostatnio we wtorek czyli 10. marca widziałam pęcherzyk
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Według obliczeń ; 5 tydz i 4 dzien czyli 6 tydzien .
Zapomniałam dodać że to moja 2 ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 09:22
maia1991 lubi tę wiadomość