Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje objawy to : brak apetytu , mdłości , wzdęcia bolące piersi , powiększyły się nie co choć i tak są okazałych rozmiarów . Także bolał mnie brzuch ale lekarz kazał mi zażywać nospe forte wiec nie mam już tego problemu
A Ty masz jakieś ? -
Uroki ciąży To będę trzymać w kciuki pewnie już nie możesz się doczekać . Ja idę na kontrole we wtorek akurat i się stresuję nie co .
-
Ważne żeby Cię zbadała i zobaczyła czy wszystko z dzidzią dobrze a na 2 wizytę pojdziesz do swojego lekarza , bedzie dobrze
-
I to jest najważniejsze Ja na przykład nie moge się zdecydowac gdzie mam pojsc , jakoś nie mam do nich zaufania po mojej pierwszej ciąży .
-
Mnie dziś też okropnie mdliło i naciągało na wymioty, na szczęście ich jeszcze nie było , ledwo co zdążyłam do łazienki. Ogółem jak się czujecie dziewczyny? Widzę , że wcześniej narzekałyśmy na brak objawów, to teraz się zaczynająhttps://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png
-
U mnie niech objawy są jakie chcą ważne żeby dzieciątko było zdrowe . Bo już raz straciłam dziecko w 25 tc A teraz to się boję .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:19
-
nick nieaktualnyJa jestem z Gdańska. Chodzę do dra Stukana. Nie jest jakiś super miły ani delikatny, ale profesjonalny i zna się na rzeczy. jakby to nie zabrzmiało, to dzięki niemu zaszłam w ciążę i u niego będę ciążę prowadzić.
A witaj Skarb. Nie martw się, trzeba pozytywnie myśleć, że historia się nie powtórzy. Zdrówka życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:24
-
Lola ; Ja urodziłam dzidziusia , pożył miesiąc .
Przyczyna przedwczesnego porodu ; nie wykryta infekcja . <niby>
Bardzo mi przykro z powodu straty malenstwa
szczesciara25 ; hehe Ci bynajmniej szybko zleci Mi nie bardzo bo moj od 2 tygodni jest za granicąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:30
-
nick nieaktualnyLola, widzę że on przyjmuje niedaleko mnie i ma stronę internetową z cennikiem. Chyba ceny nie są takie złe. Skoro wypisanie recepty to 10 zł, a ja kiedyś płaciłam za to 40 zł a za zwykła wizytę 200 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:32
-
Jak jeździł w delegacje to 4/5 dni . A teraz jest za granicą wróci na chwile w maju a tak ostatecznie to na wakacjach Nie uśmiecha mi się to
Feśka na kiedy masz termin bo widzę że chyba wtedy co ja bo ja też jestem w 5 tyg i 4 dniu ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:33