X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:24

Shibuya, Buffy lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • ewulek Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mniej wiecej tez tam lapie :) Cudownie tak nie jest jak kopa przywali w mikrofon... az uszy odpadaja :P Ja to nawet nie szukam dugi raz jak zanika bo wiem ze dzidzia zaraz wroci na to samo miejsce i znowu slychac... jak zaczynam szukac to sie mijamy. Chcialabym przylapac malca jak najwiecej fika ale najczesciej albo jestem w pracy albo juz prawie zasypiam...
    W czwartek na mini urlop jedzieje i detektor jedzie z nami zeby tatus tez mogl posluchac. Szkoda mi go strasznie bo on to bardziej przezywa nasza rozlake niz ja (ja w sumie nie zostalam sama :P) i kaze mi codziennie zdjecie brzucha robic jakby sie mialo cos zmienic przez noc :)

perelka89, Kitaja, moodliszka lubią tę wiadomość

85999jcgj66eaux5.png
    dqpr3e5ex60zl25s.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka ja okolice Mikołowa.

SHibuya ja też mam bóle jak na okres wiec to chyba normalne mam je od początku ciąży.

haen lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, moja teściowa z Mikołowa :) Mąż z Tychów, tam też jego rodzice mieszkają :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dodałam kilka rubryk w naszej tabelce :) Jakbyście miały jeszcze jakieś sugestie to mówcie, a dodamy :)

Nala85 lubi tę wiadomość

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya mój gin twierdzi ze na tym etapie juz nie pojawiają się plamienia w terminie spodziewanej miesiączki.

Bole brzucha także mam, nie takie nie do wytrzymania, ale zdarzają się.

U mnie odpukać na razie spokój. Mieliśmy na zakupy skoczyć ale zdecydowaliśmy ze maz sam pojedzie a ja staram się odpoczywać i nie zamartwiać :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Ginger, moja teściowa z Mikołowa :) Mąż z Tychów, tam też jego rodzice mieszkają :)

No to bliziutko do mnie;) a ty skąd?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 16:29

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger ja z lubelskiego, z Kraśnika :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Ginger ja z lubelskiego, z Kraśnika :)

To już zdecydowanie dalej;) ale może kiedyś będzie okazja żeby się spotkać jak z maluszkiem odwiedzisz tesciow;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy uzupełniłam troszkę swoje pola, ale ogólnie widzę, że tam stare wiadomości są :P mało kto chyba zagląda na naszą listę :(
    Super, że odnalazłaś serduszko, ja ostatnio mam takie szczęście (tfutfu), że jak tylko przykładam, to znajduję maleństwo. Ale masz rację Ewa, że jak kopnie w mikrofon, to uszy potem bolą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 16:56

Buffy lubi tę wiadomość

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy ja z okolic Lublina :)

Buffy lubi tę wiadomość

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki i my myślimy nad zakupem detektora tętna wiem że pisałyście już wcześniej ale możecie polecicie gdzie można kupić w fajnej cenie :) Będę wdzięczna :)

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam do Was pytanie:),mialyscie kiedyś kolke w ciazy? Mnie tak jakby cos uciska po lewej stronie na samym dole zastanawiał się czy coś jest nie tak

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) siedze na huśtawce i próbuje was nadrobić :) bylam dzis u lekarza zeby z nim porozmawiać tak na szybko.. ostatnio zdarza mi się zaslabnąć.. raz w kościele, na zakupach, w pracy a ostatnio pobocze zahaczylam, jak sie ocknelam to stanęłam autem i zjadłam cukierka.. nie wiem czy go pomogli czy odpoczynek.. kazał mi porobić elektroliy i inne no i EKG I zwolnić tempo życia.

km5supjy0xczfwah.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia4aam mnie od jakiś 3 tyg zdarzają się omdlenia. Na szczęście czuje kiedy nadchodzi i wtedy musze szybko usiąść pomaga na chwilę. Najlepiej jak się położę to po chwili przechodzi. Do sklepów juz sama nie chodzę. Myślę że to poprostu duże obciążenie dla naszego organizmu w końcu pracujemy za dwoje;) w ciąży z Patrykiem tez bywało mi słabo raz zemdlalam w sklepie.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta na olxie można wyhaczyc w fajnej cenie.

Madzia w I ciąży robilo mi się słabo w kościele teraz nie chodzę to nie wiem.

Skarb idziesz jutro z samego rana? Będziesz miała internet w komórce?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    Hej mam do Was pytanie:),mialyscie kiedyś kolke w ciazy? Mnie tak jakby cos uciska po lewej stronie na samym dole zastanawiał się czy coś jest nie tak

Mi tak wlasnie po lewej stronie czasem promieniuje od nerek bo mam kamice nerkowa. Najlepsze,ze przed ciaza mialam spokoj troche nawet lekami usunelam piasek,a w ciazy wrocilo. A nie mialas nigdy problemow z nerkami:)?

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Dziewczynki dzien Wam uplywa, blogo i spokojnie:)??
    Oczywiscie w miare na mozliwosci ciazowe:>

• ewulek Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jestes pewna ze to kolka a nie promieniuje od kregoslupa? Mnie boli odkad jestem w ciazy, szczegolnie jak sie malo ruszam i wstane z lozka to nie moge kroka zrobic.... i pomykam wykrzywiona jakbym w 9 miesiacu conajmniej byla tylko brzucha brak :P

Ja tez mam zawroty glowy ale najczesciej jak za szybko wstane ale gdzies czytalam ze to normalne w ciazy.

85999jcgj66eaux5.png
    dqpr3e5ex60zl25s.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby nasi wybrankowie zdawali sobie sprawe jaka burze hormonalna przechodzimy i ile dolegliwosci musimy zniesc:)

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ