Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mniej wiecej tez tam lapie
Cudownie tak nie jest jak kopa przywali w mikrofon... az uszy odpadaja
Ja to nawet nie szukam dugi raz jak zanika bo wiem ze dzidzia zaraz wroci na to samo miejsce i znowu slychac... jak zaczynam szukac to sie mijamy. Chcialabym przylapac malca jak najwiecej fika ale najczesciej albo jestem w pracy albo juz prawie zasypiam...
W czwartek na mini urlop jedzieje i detektor jedzie z nami zeby tatus tez mogl posluchac. Szkoda mi go strasznie bo on to bardziej przezywa nasza rozlake niz ja (ja w sumie nie zostalam sama) i kaze mi codziennie zdjecie brzucha robic jakby sie mialo cos zmienic przez noc
perelka89, Kitaja, moodliszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shibuya mój gin twierdzi ze na tym etapie juz nie pojawiają się plamienia w terminie spodziewanej miesiączki.
Bole brzucha także mam, nie takie nie do wytrzymania, ale zdarzają się.
U mnie odpukać na razie spokój. Mieliśmy na zakupy skoczyć ale zdecydowaliśmy ze maz sam pojedzie a ja staram się odpoczywać i nie zamartwiać -
nick nieaktualny
-
Buffy uzupełniłam troszkę swoje pola, ale ogólnie widzę, że tam stare wiadomości są
mało kto chyba zagląda na naszą listę
Super, że odnalazłaś serduszko, ja ostatnio mam takie szczęście (tfutfu), że jak tylko przykładam, to znajduję maleństwo. Ale masz rację Ewa, że jak kopnie w mikrofon, to uszy potem boląWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 16:56
Buffy lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
siedze na huśtawce i próbuje was nadrobić
bylam dzis u lekarza zeby z nim porozmawiać tak na szybko.. ostatnio zdarza mi się zaslabnąć.. raz w kościele, na zakupach, w pracy a ostatnio pobocze zahaczylam, jak sie ocknelam to stanęłam autem i zjadłam cukierka.. nie wiem czy go pomogli czy odpoczynek.. kazał mi porobić elektroliy i inne no i EKG I zwolnić tempo życia.
-
Madzia4aam mnie od jakiś 3 tyg zdarzają się omdlenia. Na szczęście czuje kiedy nadchodzi i wtedy musze szybko usiąść pomaga na chwilę. Najlepiej jak się położę to po chwili przechodzi. Do sklepów juz sama nie chodzę. Myślę że to poprostu duże obciążenie dla naszego organizmu w końcu pracujemy za dwoje;) w ciąży z Patrykiem tez bywało mi słabo raz zemdlalam w sklepie.
-
szczesciara25 wrote:Hej mam do Was pytanie:),mialyscie kiedyś kolke w ciazy? Mnie tak jakby cos uciska po lewej stronie na samym dole zastanawiał się czy coś jest nie tak
Mi tak wlasnie po lewej stronie czasem promieniuje od nerek bo mam kamice nerkowa. Najlepsze,ze przed ciaza mialam spokoj troche nawet lekami usunelam piasek,a w ciazy wrocilo. A nie mialas nigdy problemow z nerkami:)?Jestes juz z nami -
A jestes pewna ze to kolka a nie promieniuje od kregoslupa? Mnie boli odkad jestem w ciazy, szczegolnie jak sie malo ruszam i wstane z lozka to nie moge kroka zrobic.... i pomykam wykrzywiona jakbym w 9 miesiacu conajmniej byla tylko brzucha brak
Ja tez mam zawroty glowy ale najczesciej jak za szybko wstane ale gdzies czytalam ze to normalne w ciazy.