X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia88 wrote:
    Ja mieszkam w Tychach :-)

Oo fajnie to będzie nas więcej do spotkania;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście popołudnie wieczór i brzuch ciągnie;/ wrr

Ailatan gratuluje synka chyba przewaga chłopaków na razie jest
    Super ze wszystko w porządku. Ale to było oczywiste bo teraz to już same dobre wieści;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha mój maz wrócił z zakupów i mówi ze następne takie za miesiąc. Ja się go pytam czemu, przecież tu są składniki tylko na kilka obiadów a on ze przecież nie będzie co tydzień wydawał 250zl na żarcie. Się kochanie powoli przekonuje ile kosztuje życie :) nawet mu nie mowie ze pieczywo trzeba będzie dokupić i coś na weekend i jeszcze Laurze 25zl na wycieczkę i moja receptę wykupić.

Ona_89' lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb szybko zleci i będziesz spokojniejsza, mam nadzieję? :)
    zrobiłam sobie placki i prawie wszystko zjadł mój mąż hehe
    Mała mój też jest przerażony, ile to wszystko kosztuje, a co dopiero jak maluch będzie??

• ewulek Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to i tak masz tam gdzie kupic zdrowe, a ja musze ekologiczne bo reszta nie wiadomo skad i sobie 2x wiecej za nie licza :(

85999jcgj66eaux5.png
    dqpr3e5ex60zl25s.png

Wysłany: 12 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakiś szal na zdrowe jedzenie oczywiście czasem na fast fooda też mnie najdzie ale mega ochotę mam właśnie na warzywa owoce i nabial.
    Mój kupił żółty arbuz polecam bo bez pestek :)

Przyznam się ze detektor sprawia dzisiaj że jestem spokojna.

ewulek, moodliszka lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A są już podobno polskie truskawki. Któraś widziała bo bym chętnie naleśniki z truskawkami i śmietanką pochłonęła :P
    Ja jestem fanką detektora, jak dobrze, że my go mamy.

ewulek lubi tę wiadomość

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez cos dzis brzuch pobolewa tak w dole nie mam pojecia co to ale malenstwo sie wierci i spokojna jestem nie anikuje a teraz to nawet serducha sobie slucham :*
    skarb 3mam kciuki za twoj pobyt w szpitalu oby wszystko sie udalo i bez stresu wiem latwo mowic a sama bym ze stresu paznokcie zjadla hehe :D jestesmy razem z toba i bedziemy czekac na dobre wiesci :)
    moj robi zakupy czesto odkąd jestem w ciazy i wie ile to zycie i jedzenie kosztuje niestety :)
    ja lubie jesc zdrowe jedzenie ale czasem mam smaka na cos niezdrowego i pikantnego chodz przed ciaza pikantnych rzeczy nie jadlam :P
    ja tez jestem fanka detektora i nie wiem jak bym bez niego teraz zyla oj ciezko by bylo :P

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was przynajmniej uspokajaja ruchy lub detektor mnie zostaje wierzyć w moje maleństwo i ze jest wszystko dobrze.

Mój mąż od początku ciąży robi zakupy wiec juz wie co ile kosztuje ale na początku też był w szoku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:17

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja! dzieć zdrowy, Pan doktora bardzo chwalił go za współpracę, grzecznie się dał pomierzyć, przezierność wyszła super 0,9 ogólnie wszystko ekstra no i najprawdopodobniej chłopak :) na forum to normalnie same chłopaki !

Buffy, Mala_Czarna_89, perelka89, ewulek, Kitaja, Nala85, Ona_89', justa1234 lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    witam się i ja! dzieć zdrowy, Pan doktora bardzo chwalił go za współpracę, grzecznie się dał pomierzyć, przezierność wyszła super 0,9 ogólnie wszystko ekstra no i najprawdopodobniej chłopak :) na forum to normalnie same chłopaki !
    super:) moj chlopak za to nic sie nie chcial zmierzyc.. do przeziernosci musialam wyjsc i kawe wypic bo nic a nic nie chcial wspolpracowac.. :) badanie trwalo ponad h.. ale wszytskie przeplywy ok, tetno 158, przeziernosc 1,8. Ale to podobno ok :) Widze ze Ty masz przeziernosci polowe.. ale podobno od 3 nalezy sie martwic.. :) a jak tetno u Ciebie?:) przeplywy tez mialas zylne, ilosc plynu owodniowego?:)

Buffy, Molcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorne słuchanie serduszka z mężem - bezcenne :)
    Maluszek się przemieszcza ładnie, co prawda nie odczuwam kopniaków ani pukania nie słyszę w detektorze; jedynie wyraźne serduszko bijące bardzo szybko :)

ewulek, moodliszka lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 maja 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę ze tyle chłopaków bo teraz łatwiej dostrzec chłopca niż dziewczynkę. Zobaczymy może jeszcze kobietki przegonia :)

A mnie brzuch boli, plecy, nogi rwa pffff stara baba..

Nala są polskie truskawki szklarniowe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:48

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam detektora, bo boje sie stresu co by bylo, jak nie znajde serducha...nurtuje mnie czy jednak czeste uzywanie czyt.codziennie nie jest jednak szkodliwe...Moze sie podpytan lekarki na najblizszej wizycie;)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam nadzieje na core ale jak bd syn tez bd sie cieszyc :P

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    super:) moj chlopak za to nic sie nie chcial zmierzyc.. do przeziernosci musialam wyjsc i kawe wypic bo nic a nic nie chcial wspolpracowac.. :) badanie trwalo ponad h.. ale wszytskie przeplywy ok, tetno 158, przeziernosc 1,8. Ale to podobno ok :) Widze ze Ty masz przeziernosci polowe.. ale podobno od 3 nalezy sie martwic.. :) a jak tetno u Ciebie?:) przeplywy tez mialas zylne, ilosc plynu owodniowego?:)
    tętno 165, no właśnie 0,9 to mówił że to wynik bardzo niski, ale że to akurat bardzo dobrze, przepływy były ok - serduszko prawidłowo zbudowane, co do płynu to nic nie mówił
    a co do tych chłopaków - znam już przypadki, że po pierwszym mówili że chłopak, a już na połówkowym wyszła dziewczyna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:10

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger wróciłam do domu :) Mąż grzeczny i potulny. W domku posprzątane :P Jak mnie zobaczył to mówi" ło Boże, ale brzusio" teraz się tulił i mówił, że jest spokojniejszy jak się tak błyskawicznie powiększa. Tylko niestety odkąd detektor się rozładował to kaplica, żadna ładowarka nie działa. Wydaje mi się, że dobraliśmy dobrą ładowarkę ale nic się nie świeci podczas ładowania :(

Jakie wy macie ładowarki ? Może któraś linka wrzucić z google grafika ? Pali się światełko podczas ładowania ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    tętno 165, no właśnie 0,9 to mówił że to wynik bardzo niski, ale że to akurat bardzo dobrze, przepływy były ok - serduszko prawidłowo zbudowane, co do płynu to nic nie mówił
    a co do tych chłopaków - znam już przypadki, że po pierwszym mówili że chłopak, a już na połówkowym wyszła dziewczyna ;)
    no i super :) najwazniejsze ze zdrowe :) ja od poczatku wiedzialam ze chlopak, biorac pod uwage ilosc i czestosc seksu to raczej tak czy owak bedzie chlopak :)

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, ja mam takie myśli co drugi dzień :P mówię do niego, żeby nie było złe na mamę, że tak myśli, ale ja się często nad tym zastanawiam. Teraz mam taki luz, mogę w każdej chwili iść gdzie chcę, robić, co chcę, a z maleństwem już nie będzie to takie łatwe :P Ale kocham je nad życie i pogodzę się z tym, że już nie będę zawsze wolna :)

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailatan, moja przezierność to 1,9 i jestem już po wynikach Pappa i wszystko ok, więc to jak najbardziej dobry wynik :) Gratuluję udanych prenatalnych :)

‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ