Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha mój maz wrócił z zakupów i mówi ze następne takie za miesiąc. Ja się go pytam czemu, przecież tu są składniki tylko na kilka obiadów a on ze przecież nie będzie co tydzień wydawał 250zl na żarcie. Się kochanie powoli przekonuje ile kosztuje życie
nawet mu nie mowie ze pieczywo trzeba będzie dokupić i coś na weekend i jeszcze Laurze 25zl na wycieczkę i moja receptę wykupić.
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ja mam jakiś szal na zdrowe jedzenie oczywiście czasem na fast fooda też mnie najdzie ale mega ochotę mam właśnie na warzywa owoce i nabial.
Mój kupił żółty arbuz polecam bo bez pestek
Przyznam się ze detektor sprawia dzisiaj że jestem spokojna.ewulek, moodliszka lubią tę wiadomość
-
mnie tez cos dzis brzuch pobolewa tak w dole nie mam pojecia co to ale malenstwo sie wierci i spokojna jestem nie anikuje a teraz to nawet serducha sobie slucham :*
skarb 3mam kciuki za twoj pobyt w szpitalu oby wszystko sie udalo i bez stresu wiem latwo mowic a sama bym ze stresu paznokcie zjadla hehejestesmy razem z toba i bedziemy czekac na dobre wiesci
moj robi zakupy czesto odkąd jestem w ciazy i wie ile to zycie i jedzenie kosztuje niestety
ja lubie jesc zdrowe jedzenie ale czasem mam smaka na cos niezdrowego i pikantnego chodz przed ciaza pikantnych rzeczy nie jadlam
ja tez jestem fanka detektora i nie wiem jak bym bez niego teraz zyla oj ciezko by bylo -
Was przynajmniej uspokajaja ruchy lub detektor mnie zostaje wierzyć w moje maleństwo i ze jest wszystko dobrze.
Mój mąż od początku ciąży robi zakupy wiec juz wie co ile kosztuje ale na początku też był w szoku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:17
-
witam się i ja! dzieć zdrowy, Pan doktora bardzo chwalił go za współpracę, grzecznie się dał pomierzyć, przezierność wyszła super 0,9 ogólnie wszystko ekstra no i najprawdopodobniej chłopak
na forum to normalnie same chłopaki !
Buffy, Mala_Czarna_89, perelka89, ewulek, Kitaja, Nala85, Ona_89', justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:witam się i ja! dzieć zdrowy, Pan doktora bardzo chwalił go za współpracę, grzecznie się dał pomierzyć, przezierność wyszła super 0,9 ogólnie wszystko ekstra no i najprawdopodobniej chłopak
na forum to normalnie same chłopaki !
badanie trwalo ponad h.. ale wszytskie przeplywy ok, tetno 158, przeziernosc 1,8. Ale to podobno ok
Widze ze Ty masz przeziernosci polowe.. ale podobno od 3 nalezy sie martwic..
a jak tetno u Ciebie?
przeplywy tez mialas zylne, ilosc plynu owodniowego?
Buffy, Molcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja myślę ze tyle chłopaków bo teraz łatwiej dostrzec chłopca niż dziewczynkę. Zobaczymy może jeszcze kobietki przegonia
A mnie brzuch boli, plecy, nogi rwa pffff stara baba..
Nala są polskie truskawki szklarniowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:48
-
ailatan wrote:super:) moj chlopak za to nic sie nie chcial zmierzyc.. do przeziernosci musialam wyjsc i kawe wypic bo nic a nic nie chcial wspolpracowac..
badanie trwalo ponad h.. ale wszytskie przeplywy ok, tetno 158, przeziernosc 1,8. Ale to podobno ok
Widze ze Ty masz przeziernosci polowe.. ale podobno od 3 nalezy sie martwic..
a jak tetno u Ciebie?
przeplywy tez mialas zylne, ilosc plynu owodniowego?
a co do tych chłopaków - znam już przypadki, że po pierwszym mówili że chłopak, a już na połówkowym wyszła dziewczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:10
-
Ginger wróciłam do domu
Mąż grzeczny i potulny. W domku posprzątane
Jak mnie zobaczył to mówi" ło Boże, ale brzusio" teraz się tulił i mówił, że jest spokojniejszy jak się tak błyskawicznie powiększa. Tylko niestety odkąd detektor się rozładował to kaplica, żadna ładowarka nie działa. Wydaje mi się, że dobraliśmy dobrą ładowarkę ale nic się nie świeci podczas ładowania
Jakie wy macie ładowarki ? Może któraś linka wrzucić z google grafika ? Pali się światełko podczas ładowania ? -
nick nieaktualnyMolcia wrote:tętno 165, no właśnie 0,9 to mówił że to wynik bardzo niski, ale że to akurat bardzo dobrze, przepływy były ok - serduszko prawidłowo zbudowane, co do płynu to nic nie mówił
a co do tych chłopaków - znam już przypadki, że po pierwszym mówili że chłopak, a już na połówkowym wyszła dziewczynanajwazniejsze ze zdrowe
ja od poczatku wiedzialam ze chlopak, biorac pod uwage ilosc i czestosc seksu to raczej tak czy owak bedzie chlopak
-
Shibuya, ja mam takie myśli co drugi dzień
mówię do niego, żeby nie było złe na mamę, że tak myśli, ale ja się często nad tym zastanawiam. Teraz mam taki luz, mogę w każdej chwili iść gdzie chcę, robić, co chcę, a z maleństwem już nie będzie to takie łatwe
Ale kocham je nad życie i pogodzę się z tym, że już nie będę zawsze wolna