Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam ze nie pisze ale stresuje sie tym pobytem w szpitalu , zeby wszystko dobrze bylo joj
Brat ma mnie zawiezc tak o 14 .
Mam oczywiscie ze mam bez tego ani roz
Czytalam to skierowanie i pisze bole brzucha na szew, cos takiego.
No ja sobie porobilam liste rzeczy i myslw ze to wszystko , po pierwszej milosci zabiore sie za pakowanie nie chce robic wszystkiego w ostatniej chwili .
Widze ze Ty nie zla mialas kolezanke , normalnie rece opadaja na tych ludzi .
-
Mala_Czarna_89: kochana ta ja was bede informowac na bierzaco tylko nie po narkozie hah:D Jeszcze nie mam zielonego pojecia , nie dosc ze na szew nie wiem ile tam bede to jeszcze mi tam bole brzucha wpisala bo jej sie skarzylam no i nie mam pojecia mam nadzieje ze krotko - wiem nadzieja matka glupich
-
będziemy tu trzymać kciuki
fajnie ze dostałaś to skierowanie. Mama się martwi moja też ma czasem takie zrywy
Troszkę mnie brzuch pobolewa i teraz nie wiem czy ma to związek z nitkami krwi czy dlatego ze wrabalam cala paczkę wisni w czekoladzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 18:21
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: dziekuje
jeszcze jutro do 14 bede wam przezywac dzis nie bede , poczytam o tym szwie i wgl jeszcze bo nie jestem az taka madra
Taa kochana a bo szkola , ze zawale , ze szew w sumie pozniej mogli mi by zalozyc powiedzialam swoje , pare godzin po mama ze szlafrokiem nowo kupionym przychodzi i mowi masz bo ty nie masz chyba szlafroku a jutro bedzie Ci potrzebny- mysle spoko , tylko zeby juz swoich madrosci zyciowych nie mowila by dala mi zyc swoim zyciem
echh .
-
skarb15 wrote:Ginger84: trzymam sie, jeszcze mam stracha i chce miec to za soba :* Dziekuje
Będzie dobrze kochanie. Tylko nie daj się zbyc gdyby coś marudzili ze za wczesnie czy cos. Walcz o swoje! My tu jesteśmy z tobą całym sercem;)skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Będzie dobrze kochanie. Tylko nie daj się zbyc gdyby coś marudzili ze za wczesnie czy cos. Walcz o swoje! My tu jesteśmy z tobą całym sercem;)
skarb15, Ginger84, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: gin mowila ze ze wzgledu na szew i warunki takie jak wam opowiadalam mam zrezygnowac ze szkoly ale w sumie mam.jedno rozwiazanie , brat by mogl mnie zawozic , nie wiem jeszcze co on na to ale juz po maturach to i tak ma wolne a matka mowila ze z nim pogada jak juz , podpytam w szkole o taryfe ulgowa zebym tylko prace oddala i na egzaminy sie wstawila - tak bylo by ok
Zeby na lekcje nie lazic
Haha koachana tak bylo by mi latwiej z wami
Ginger84: i na to sie przygotowalam bede walczyc i koniec kropka malo mnie obchodzi ich opinia i krecenie nosem to moja decyzja i moj dzidzius wiec niech robia co nalezyMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz jestem po
Troche trwalo to badanie, dzidzia nie chciala wspolpracowac
ale wszytsko ok, parametry ok:) Prawdopodobnie chłopak
Mala_Czarna_89, Ginger84, haen, Nala85, Micia, mikado, ewulek, perelka89, Kitaja, justa1234, madzi4aam, moodliszka lubią tę wiadomość
-
natali101: dziekuje
uspakaja mnie to jak dzidzia sie w brzuszku wierci , wtedy mi lepiej i wiem ze bedzie dobrze na pewno
Ginger84: taaaahehe to by sie wtedy dzialo skakali by kolo mnie chuchali i dmuchali
ailatan: no i nie potrzebie sie stresowalasa nie mowilam ?
gratuluje synalka
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny