Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen wrote:Ja nie mam detektora, bo boje sie stresu co by bylo, jak nie znajde serducha...nurtuje mnie czy jednak czeste uzywanie czyt.codziennie nie jest jednak szkodliwe...Moze sie podpytan lekarki na najblizszej wizycie;)
dużo czytałam o szkodliwości zanim kupiłam i jestem spokojna
-
ailatan wrote:no i super
najwazniejsze ze zdrowe
ja od poczatku wiedzialam ze chlopak, biorac pod uwage ilosc i czestosc seksu to raczej tak czy owak bedzie chlopak
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:super:) moj chlopak za to nic sie nie chcial zmierzyc.. do przeziernosci musialam wyjsc i kawe wypic bo nic a nic nie chcial wspolpracowac..
badanie trwalo ponad h.. ale wszytskie przeplywy ok, tetno 158, przeziernosc 1,8. Ale to podobno ok
Widze ze Ty masz przeziernosci polowe.. ale podobno od 3 nalezy sie martwic..
a jak tetno u Ciebie?
przeplywy tez mialas zylne, ilosc plynu owodniowego?
Nic się nie martw ja mam 2.1 i się tym nie przejmujeTakże spokojnie jest bardzo dobrze
-
Pewnie już wszystkie miały prenatalne, ale może jeszcze któraś nie miała i będzie to użyteczne. A dopiero znalazłam czas. Oto mój opis. Myślę, że szczegółowy bardzo, bo niektórzy przepływy i zastawki badają na połówkowym. Niesamowite, że można zobaczyć zarys nerek nawet i przeponkę
Na drugiej str są same pomiary, ale oprócz CRL i NT to ja niewiele rozumiem
Serduszka były 155 i 158, karki 1,17 i 1,05. Dzieci po 6,14cm. To było tydzień temu.
Idę testować urodzinową ciążową poduszkę, która czekała w domku. Kolorowych snów! -
Ja dzis zauwazylam ze na tych wynikach prenatalnych mam tetno plodu 168ud/min troszke sie zmartwilam,ze za wysokie juz zdazylam sie tez naczytac w internecie glupot i teraz sie martwie! A na domiar tego przed chwila zobaczylam,ze mialam miec dzis wizyte u lekarza tutaj,a ja caly czas myslalam,ze jutro - boze jaka ja jestem zakrecona w tej ciazy! Jutro z Rana polece do przychodni mam nadzieje,ze uda mi sie dostac jutro,bo konczy mi sie zwolnienie lekarskie wrrrrr ale jestem zla na siebie!!! A jeszcze to wysokie tetno maluchaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzien dobry ja poszlam wczoraj do pracy i czuje sie lepiej tz mdlosci mniej i wogole zobaczymy czy tak juz zostanie
Skarb kochana trzymaj sie wszystko bedzie dobrze buziaki :-*
milego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:57