Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh nic tego Meza ostatnio nie mam ;/ Ostatnio przez miesiac ponad dowalali Mu ciagle drugie zmiany,wiec caly dzien go nie bylo.Teraz tydzien nocek mial to przynajmniej kawalek dnia go mialam. Jednak rano wrocil z nocki odespal,a teraz idzie znowu do pracy na 18 bo specjalnie trzaska soboty dla kasy. Wiadomo rozumiem,ale tylko niedziela wolna,a kolejny tydzien jakie ma zmiany? Znowu mu dowalili drugie,a ja calymi dniami w domu.. Chyba bede musiala sobie zorganizowac jakies wypady bo nie wyrobie.Jestes juz z nami
-
Buffy u nas jest tak ze jak my poprosimy to oni go biorą nawet na weekend. Wiem ze bardzo go kochają ale boli mnie i zawsze bolało a teraz pewnie odczuwam to ze wzmożoną siła ze oni sami od siebie nigdy nic nie zaproponuja. Mój mąż twierdzi ze sami sobie poradzimy i prosić się nie będziemy. Więc siedzę cicho;)
-
A teraz wkleję zdjęcie z popołudniowego leniuchowania;)
Buffy, haen, natali101, villemo_gbm, Rozmarzona, Molcia, perelka89, Zorro, Ona_89', agulla03, izulkaa, olcia88, Mala_Czarna_89, Galaretka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
I powiedzcie same czy takie chwile, w ktorych glaszczemy sie po brzuszkach,przegladamy sie w lustrze jak brzuszek rosnie,a przede wszystkim gdy czujemy jak Maluszki kopia nie wynagradza Nam wszystkiego co zle w zyciu
? Ahhhh sie rozmarzylam
Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ha! Ja teraz bylam wlasnie na Kasprzaka na IP, ale to w ogole moje pierwsza stycznosc z IP czy szpitalem w ogole i mam nadzieje, ze przedostatnia (ostatnia to porod ma byc;) )
Troche mnie martwi, ze dlugo bo ok.40-60 min czekalam, zeby wstepnie sprawdzili czy dziecko zyje, a potem kolejna godzine do dwoch na badanie...nie wiem czy to norma? Teraz w ogole jak mysle o tym z perspektywy kilku dni, to wyglada na to, ze z 6-7 kobiet przede mna 2 byly do porodu, 1 z jakims problemem, a pozostale 3 wygladaly na zrelaksowane i jakby chcialy zrobic badania??
IMiD mam najblizej z domu, siostra z kolei 3 razy rodzila na Zelaznej, oba maja 3 stopien referyncyjnosci. Alev dobrze przeczytac, ze Ty sobie chwalisz i polecasz.
Niestety moja gin. pracuje w Czerniakowskim, ale to dakeko ode mnie i boje sie dojazdu (ze zaczne panikowac za bardzo), zreszta po tamtej stronie nie mam nikogo z rodziny a do tych 2 to rodzicom czy tesciom blizej.natali101 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ty to zawsze potrafisz mnie wesprzeć dobrym słowem Dziękuję :**
Patryk mi wynagradza wszystko no i teraz kopniaki Marcelka tez;)
Właśnie zjedliśmy grilla ja się położyłam a chłopaki grają w piłkę.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ginger Kochana, pisze co zaobserwowalam i mysle, wiec nie ma za co dziekowac
Dziekuj wylacznie sobie za swoja osobowosc i wielkie serducho
;*
Nie wiem co mnie na taki pozny wieczor wzielo,ale wzielam sie za ukladanie ciuchow w szafie,ktore odkladalam juz tak od miesiacaPewnie ta pogoda tak na mnie podzialala i fajny chlod w pokoju,ze przyjemnie sie skladalo
W tle ciagle slyszalam okrzyki radosci za oknem jak Nasi w pilke strzelali bramki hehe. Cos zaczeli grac bo kiedys to pamietam katastrofa (choc nie jestem fanka pilki). Napisalam mojemu wynik myslicie,ze sie obrazi jak sobie specjalnie mecz nagral hihih
? Eee tam wybaczy mi jak zawsze
Jestes juz z nami -
Ona, ciezki temat prawda
? Z jednej str fajnie bo przynajmniej mnie nie drazni jak to przy humorach ciazowych,a z drugiej str za dlugo i brak tyle tyg drugie zmiany
Edit: Ginger chce czeresnie,a Ty sie chwalilas nie wypominajacPoczestowalabys kolezanke hihhi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 20:46
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami