Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was
U mnie tez burza, polamalo troche drzew..
Ale temp do 25max żeby byla to jeszcze da die zyc.. Póki co u tak duszno,..
Mala tez nie lubi burzy bo tak kopala ze szok
Ogólnie noc straszna.. Budzilam sie ze godzinę -dwie do toalety .. Ja pierniczę nie wiem co jest.. Jeszcze mnie lewa nerka w nocy bolała
Zapalenie pęcherza to nie jest bo bym nie mogla oddać moczu e calosci albo w bolu to robila... A tu pelny pęcherz za każdy razem..
Jak dobrze ze dzisiaj jadę do gin...
Olcia trzymaj sie i wpadaj częściej do nas
Skarb mam nadzieje ze po prostu leżysz w łóżku i nie wchodzisz do nas bo na telefonie nie możesz -
Moodliszka,ja tez mam dzisiaj !
Alr pewnie bez usg bo miałam w poniedziałek połówkowe wiec nie wydaje mi sir żeby dzisiaj koncentrowal sie na malej
A ty masz połówkowe czy u ginekologa wizytę ?
Zorro a ile twój bobasek wazy teraz ? Moja dziewczynka a wali jak chłopakw sumie duza kobitka to ma sile
-
zorro w poprzednich to szalały dziewczyny az mialam ochote żebra sobie wyjac bo tak sie tam pchaly. Ale miałam tez łożysko inaczej ułozone. Było na tylnej ścianie i nei bylo przodujace czyli nei bylo tak nisko. A teraz mam lozysko przy wyjsciu z macicy dlatego tez cesarka mnie czeka jak sie nei podniesie i nie odsłoni wyjscia
-
Zorro, a no tak! Dzisiaj Izulka, wiedziałam, że się pomylę
Izulka, Kochana ;* ja jadę jak zawsze do swojego niby na normalną wizytę, ale on zawsze robi mi bardzo dokładne pomiary. Ma dokładny sprzęt i jest dobrym specjalistą, wiec i te wszystkie pomiary jak na prenatalnych czy połówkowych robi mi onnie muszę w tym wypadku jeździć nigdzie indziej, bo mam wszystko to czego mi trzeba u niego :p w pełni mu ufam, widzę jak się przykłada do usg, jak wszystko tłumaczy i w ogóle, wiec jestem spokojna
jeżdżę prywatnie, ale kasa tez moim zdaniem nie jest taka zawrotna jak na to wszystko co on robi
Ach juz się nie mogę doczekać aż zobaczę tego mojego Wiercipiętkaizulkaa lubi tę wiadomość
-
Izulka, teraz to nie wiem, ale 2tyg temu ważył ponad 500g (o ile dobrze pamiętam to 530,ale musiałabym po papiery wstać)
Aparatka, ja mam na przedniej ścianie. Kopniaków w zebra się jeszcze nie doczekałam,ale rozpycha się chłopak ostro
Cesarka to fajna sprawa, powiem Wam szczerze, ze trochę boję się naturalnego porodu...Synuś
-
My mieszkamy w takim miejscu ze odpukać zniszczeń nigdy nie ma. Czekam tylko aż kopalnie się zawala bo ost było takie tąpnięcie ze zastanawiałam się czy Laury pod pache nie łapać i uciekać.
W nocy padało i wiało a teraz znow robi się gorąco
Dzieciątko od rana znow figluje, w nicy też mnie obudziło. A wczoraj miałam uczucie zmęczonego brzucha, tyle kopow dostałam. Gdzie tam koniec.
Zorro 25tc- pomysł tylko ok 16 przed Toba!
Powodzenia na wizytachZorro lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie tez dzisiaj polowkowe ciekawe czy mąż zdarzy .
We Wrocławiu bynajmniej kolo nas zniszczeń brak ale burza byla tak kolo 2 w nocy.. A ja nie spalam dopoki się nie skończyła bo duchota straszna.. Potem uchylilam ok o i usnęłam. Jak mężowi rano powiedzialam ze burza byla dość konkretna to mi nie wierzył spal jak zabity
Skarb na fb tez sie nie odzywa mysle o nich od rana jak przeczytałam wczorajsze wpisy.. Mam nadzieje ze wszystko Oki
Kuźwa wiecie co... Zarezerwowalismy sobie pokoj nad morzem.. Wyslalam zadatek stówę.. Wczoraj sprawdzany drogę bo zostalo nam półtorej tygodnia do wyjazdu a tu sie okazuje ze adres który pisala mi babka jest kilometr od morza a troche mniej od plarzy nad jeziorem a w opisie jest napisane na stronie 100m jezioro i uwaga 300 m do morza.. Zaraz tam dziwnie bo jedli faktycznie kilometr to zmienimy miejscówkę tylko ciekawe czy nam baba kase odda za zadatek.. -
No i kolejny problem by to sok z gumijagód... Musimy szukac czegos innego babka na szczęście zaliczkę odda jesli cos znajdziemy zmiekla jak jej powiedziałam ze ja juz w drugiej połowie ciąży jestem i nir uśmiecha mi sir w razie czego wracać do pokoju taki kawal drogi..
O rany dziewczyny nie wklejajcie przepisów na ciasta z mikserem bo ja go nie posiadam i tylko chęci robicie!jagodzianki robię w sobotę a co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:38
-
Moodliszka no mój tez robił szczegółowe ale bez przepływ krwi i nie ma szczegółowego obrazu na komorę serca np.. Wiec poszłam i tak
co będę na dziecku oszczędzać
Trzymam kciuki :-*
Michal to fajne imię i raczej spokojny chłopak, taki od sercatakze bierz imię i nie zastanawiaj się
będą na niego misiu mówić
-
Jestem mamusie leze sobie i probuje nie myslec o niczym smutno mi a tez nie chce Was zawalac swoimi zmartwieniami
Co do brzuszka boli troszke mniej tfu tfu .
wrocilam wlasnie z pobrania krwi i moczu a po za tym ledwo co zyje naciaga mnie na wymioty .. -
Izulka mój przepływ krwi juz badał ostatnio i chyba nawet na prenatalnych co miałam takiego schiza, bo coś nierówno szło i juz panika do lekarza, że co się dzieje, a on tylko uśmiech, że mam być spokojna, bo dzidzia najwyraźniej nie lubi usg i się wierci bardzo
Wiem, że Michał, to ładne imię i będę walczyć o to, by zostałoizulkaa lubi tę wiadomość
-
Skarb kochana dobrze ze napisalas bo wlasnie przeszlam posty do tylu i zmartwilam sie toba...
lez odpoczywaj wszystko bedzie dobrze mysl o tym ze Nikolcia na pewno urodzi sie w terminie
tule cie mocno pomodle sie za was aby wszystko bylo dobrze :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:52
skarb15 lubi tę wiadomość
-
majeczka8: kochana dziekuje bardzo :* leze i czekam na jutrzejsza wizyte i wierze ze wyjde z dobrymi wiadomosciami . Musi byc dobrze musi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:54
majeczka8 lubi tę wiadomość