Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ost kupilam sobie taka maszynke ze po mimo ze wszystko leci mi z reki to sie nie zacielam sukces !
Mikado ' trzymam kciuki by malenstwo ujawnilo co tam chowa !
Moja corcia to ani troche nie jest wstydliwa pokazuje nam ladnie wszystkokochana niunia
-
Ja mam młodego pana doktora tak kolo 35 lat ma takie ma cieple spojrzenie ze nawet sie człowiek nie krępuje o nic zapytać
moja siostra jak go zobaczyła powiedziala ze ona by przed nim z gołym tylkiem paradowala ale nie na badaniu.. Za to u mnie kompletnie nir moj typ moze dlatego tak swobodnie sie czuje na wizytach:)
-
Mój też mi obiecał, że mi pomoże, no ale wolę na niego nie czekać, bo się okaże, że wróci z pracy na styk i nie zdążę w ogóle się ogolić haha
Mój też wstydzioch, zawsze zasłania buzię rączkamico ma między nogami na szczęście pokazał
ciekawe jaki będzie dzisiaj
-
Aniu zauwazylam wlasnie im blizej tym bardziej sie boje :* Ale wierze ze Nikolcia posiedzi do listopada trzymajcie kciuki:*
-
Shibuya, głowa do góry ;* jestem pewna, że wszystko jest w porządku. Moja koleżanka pierwsze ruchy czuła w 24 tygodniu. Do piątku czas szybko minie i wyjdziesz z gabinetu spokojna i szczęśliwa
nie smutaj, bo Maluchowi się udziela pewnie ;* buziaków sto dla Ciebie ;*
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Shibuya : kochana do piatku jeszcze dwa dni tylko ;* A Ty odczowalas juz ruchy czy jeszcze nie bo jak nie to nie masz sie czym martwic bo nie ktore mamusie i po 20 tyg odczowaja . Wiem ze na pewno w piatek wyjdziesz szczesliwa bo z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze :*
-
Mikado : jak ja tak mowie to moj maz do mnie tak powiedziala kobieta ktorej sie ciuchy w szafie nie mieszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:01
-
Shibuya, ty masz łożysko z przodu przecież i to ogranicza ruchy
Dziewczyny, jak radzicie sobie ze sprzątaniem? Bo gdy macham ścierą to czuję się tak, jakby coś ograniczało mi ruchy, muszę wszystko robić w mniejszym promieniu hehe no i zdecydowanie wolniej -
Mikado : jak ja tak mowie to moj maz do mnie tak powiedziala kobieta ktorej sie ciuchy w szafie nie mieszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:05
mikado lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Moje też się w szafie nie mieszczą, a nie mam co na siebie włożyć
Do lekarza ciężki cos wybrac żeby bylo wygodnie i jak najmniej akrobacji przy ubieraniu..
Az sie boje pakowania na wakacje !