Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Kochane
Ginger, wlasnie sie zastanawialam po 12 w nocy jak tam sama sobie radzisz w taka pogode. Balam sie jednak,ze Cie obudze i nie pisalam. U mnie wiatr hulał przez chwile,wiec pozamykalam okno bo mnie przeciag wkurzal,ktory nie wiem skad sie bierze w lazience. Strasznie mnie ten dzwiek irytowal,wiec spalam w duchocie przy zamknietych oknach. Burzy strasznej chyba nie bylo bo spalam jak zabita, deszczu chyba tez nie i nadal duszno...
Dobrze,ze Synka mialas w taka pogode przy sobie zawsze to razniej jak chlopy na nocce.
Modliszka, Izulka i Mikado, trzymam Dziewczynki paluszki za Wasze udane wizyty
Staraczka, witaj wsrod Nas
Skarb, Kochana nie strasz Nas tak swoja nieobecnoscia. Wszystkie sie tu martwilysmy. Jutro masz Kochana wizyte i zobaczysz,ze wyjdziesz spokojna od lekarza
Shibuya, nie martw sie to ta pogoda tak wplywa na wiele rzeczy,na nastroj i czesto na nasze wzmozone dolegliwosci. Mysle,ze te bole sa normalne,ze teraz Nas beda dopadac w roznych sytuacjach i o roznym nasileniu.Wazne by przechodzily i nie byly zbyt intensywne ;*
Jesli chodzi o golenie to sie ostatnio wycwanilam
Klade recznik na wyro, szykuje sobie miseczke z woda i golarke.
Pod prycznicem namaczam nogi i smaruje balsamem do golenia.
Cale golenie jednak odbywa sie na wyrze.
Moge wtedy spokojnie w miare wygodnie lezec, lekko podsuwam noge do gory, odchylam w bok i sprawnie to nawet idzie
Narazie poki brzuch pozwala idealny sposob na golenie nog hihi.Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
mikado wrote:Ale jakie uciążliwe... Ani chodzić ani wstac .. Ile raz na czterech na lozko szlam... No ale przeszlo.
Dziewczyny ja sie na serio nie mam w co ubrać!co z tego że szafa pełna ciuchów, jak w nic się człowiek nie mieści już?
-
A pro po ciuchow to jestem zla. Nie wiem dlaczego,ale kupilam jakis czas temu w c&a tunike dluzsza bez mierzenia. Kolezanka mowi dawaj fajna bedzie jeszcze jak Ci brzuszek urosnie. Oczywiscie mierze w domu i z dupy w niej wygladam. Pomyslalam jednak wtedy,ze jeszcze brzuch urosnie i bedzie ok,ale wczoraj mierze i co? Dalej wygladam w niej jak ciocia Klocia -.- Metki zerwane bo pralam i dawno minelo 30 dni eh zbedny wydatek,a moglam cos innego miec w to miejsce.Jestes juz z nami
-
Shibuya, tez mialam takie schizy jak tak rzadko wizyty byly i nie czulam ruchow(tym bardziej,ze usg mi rzadko robili).Moja psychika robila wtedy swoje i tez sie doszukiwalam tego co moglo zaszkodzic. Dziewczyny jednak dobrze mowia,ze jednak mozesz jeszcze nie czuc. Nie stresuj sie Kochana zobaczysz,ze niebawem Twoje wszystkie obawy odejda,a pojawi sie usmiech po solidnym kopniaczku
Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona : kochana juz nie bede tak ale po prostu juz sily nie mialam :*
Shibuya : jezeli.masz lozysko na scianie przedniej to to robi swoje a jeszcze to Twoje pierwsze dzieciatko :*
Molcia otoz to za male tez to robi swoje ja np mam duzo dopasowanych krotkich bluzek jak ubiore niby ok przejde dwa kroki bluzka podnosi sie do pepkaShibuya lubi tę wiadomość
-
Właśnie napisałam do męża, że nigdy więcej nie golę się bez jego pomocy
Jakoś obyło się bez zacięć, ale i tak wydaje mi się, że daleko do ideału ma się ta depilacja dzisiejsza hahamąż będzie musiał zrobić inspekcję chyba jak wróci
tak na wszelki wypadek
Mikado, tez nie wiem co ubrać dzisiaj do tego lekarzachyba postawię na krótkie spodenki takie przed kolano i jakaś dłuższą koszulkę, żeby tyłek zasłaniała przy paradowaniu w gabinecie
-
Ja w gabinecie zakładam taka jednorazowa kiecuszke to nie musze sie przejmować
Haha mam dzisiaj to samo z bluzka.. Wyglądam jak wieloryb.. Brzuch duży, ręce grubsze sie zrobily, cycki jak arbuzy
Shibuya jak to rwa kulszowa to nie przejmuj się bo dzidziuś pewnie też nie czuje się komfortowo jak ciebie boli ...
Ja od pogody tez czuje mniej ruchów takze zmierz ciśnienie i jak masz niskie to napij sir kawyzjedz cos słodkiego
Idę się szykować do gin -
No to ja już reedy zjadlam cos by glodna nie byc i ide. Najpierw po drodze do lab po wyniki i potem mpk do lekarza. DobrzE ze tylko 5 przystanków. Zalozylam spodnie ciążowe 3/4 przed kostkę podkoszulek i azurkowy sweterek taki over size na krotki rękaw z kapturem wiec dzisiaj na jasno bialo bezowo
telefony mi sie od rana urywają czy juz bylam i czy wiem kto tam siedzi hehehe
-
3 pokoje wyszorowane na błysk
roboty mi trzeba, wtedy i humor lepszy. No i zorganizowałam sobie miejsce w jednej szafie na swoje ciuchy, bo moje półki w sypialni będą dla dzidziusia. To nic, że na samym końcu domu
Ważne, że w ogóle miejsce jest, bo jak ostatnio chciałam poprzestawiać rzeczy u Laury tak, by się moje zmieściły to nic z tego nie wyszło
Shibuya, my też miałyśmy dni, że wcale nie było czućalbo maluchy były po prostu mniej ruchliwe. Sajlens, będzie dobrze
Micia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
. Udanych wizyt :*.
Shibuya ja mam czasem takie dni, że słabo czuje dzidziusia albo wcale. Wczoraj za to po kąpieli zauważyłam przy samym sutku kawałek skórki, pociągnęłam mocno by oderwać, a to się okazuje, że włókniak nitkowaty mi się zrobił. Taki kawałeczek odstającej skórki od pachą takie coś mam wygląda jak mała niteczka. Pół biedy tylko przy samym sutku będę musiała iść chyba do dermatologa by mi to usunęli, bo przy karmieniu może dzidziuś mi to podrażniać. Ciekawe, czy w ciąży można usunąć pewnie zależy jaką metodą ech zawsze coś. Tak się wyżaliłam.
Skarb jesteśmy z TOBĄWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 12:41
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
pogoda tragiczna, niby popadało ale duchota taka, że nie da się wytrzymać. Ja wczoraj w nocy też cierpiałam, bo tak strasznie zaczął mnie ząb boleć, myślałam, że się poryczę. Do drugiej w nocy się męczyłam, w końcu wzięłam tabl przeciwbólową i w końcu usnęłam, jutro ide do dentysty, juz się boję
-
Anet, jak ja poszłam to od razu powiedziałam,ze jestem w ciąży (lekarz na to"wiedzę, widzę
") i ze pani z recepcji powiedziala,ze dysponują takim znieczuleniem. Dostałam je, tylko u mnie to był dodatkowy koszt 30zl. Warto, nic nie czułam, a podobno dla dziecka to bezpieczne.
Nie martw się, jutro pójdziesz i bedzie po strachu i boluSynuś