Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulka : jestescie dla mnie duzym wsparciem ale nie chce Was zamartwiac caly czas :* jeszcze mdlosci mnie takie dopadly ze ledwo dycham
przejmuje od 13 a to idzie za kolejka wiec ktora przyjde tak wejde :* -
Anita ale to nie tak. Chcemy ci pokazać, że większość z nas miewa bóle brzucha, więc to chyba normalne. Ja się martwiłam o piersi, a jak mi kilka dziewczyn napisało, że ma to samo, to już się tak nie martwię. Twój strach jest jak najbardziej uzasadniony. Ale chcemy być z tobą, przejść ten cholerny 25tc i potem mam nadzieję psychika puści.
A później będziemy się razem rozpakowywaćTzn kilkanaście tygodni później, bo kto by chciał rodzić w takie upały
-
Hean dziekuje za przepis napewno wyprobuje po niedzieli byc morze albo upiekę na wyjazd będziemy miec co jeść do kawki
Skarb leż i odpoczywaj!
Mala czarna.. Powiem tak.. Nie. I chyba się na mnie obrazili. W sobotę zamiast nad wode to do parku na grilla fajnie bylo nawet powiedzialam nad kanałem wroclawskim przy tamie wiec bylo nieco chlodniejnarzeczony koleżanki obrazil sir na mnie o to ze nie pozwoliłam im po powrocie z grilla przy ktorym piwkowali wódki sie napic ale to tak sie wydarlam ze mnie pewnie sąsiedzi słyszeli przy tych otwartych oknach. Po minie mojego widzialam ze mu uratowalam tym tylek bo sie juz biedny nie mial jak bronić a do tamtego żadne argumenty nir trafialy potem mąż przyszedł mi podziękować. No i towarzystwo sir obrazilo. W niedziele naszykowalam śniadanie i mowie to co jedziemy na basen? A oni ze ono to sie po śniadaniu będą zbierać. I pojechali po 12 amen! Za to sie niebo zachmurzylo i stwierdziliśmy ze jak ma padac to nie jedziemy ale nie padalo i wyciaglam mojego m na zakupy kupiliśmy malenstwu bodziaka w smyku z Kubusiem puchatkiem a wieczór spedizlismh oglądając Szybkich i wscieklych 7.. I tez bylo milo
skarb15, haen lubią tę wiadomość
-
Aniu masz racje po 25 tc to juz bedzie z gorki ale zeby to jakos przezyc
ciezko mi :*
Tak fajnie ze jestescie :*
staraczka1993: witam i gratuluje kochana ;*Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
U mnie nogi to standard przy kostkach i kolana
bo mam taka dziwna skore tam.
Skarb tak na 14.. Taka jestem podekscytowana ze sie dowiem kto tam mieszkagorzej jak sie wstydzioch nie pokaze ..
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mikado olej ich
i ciesz się z męża, który nie chcial się napić.
Też się ostatnio przed wizytą tam zacięłam, Jak nigdy mi się nie zdarza, to przed ginem z mini strupkiem paradowałamAle jak w poczekalni byłam tylko ja i kobiety 60+ to pomyślałam, że i tak jestem dla niego miłą odmianą
Skarbku 2 tygodnie, damy radęI pamiętaj, że pozytywne myślenie działa cuda.
Zachmurzyło się, alleluja! No to czas brać się za swprzątanieskarb15, Ona_89' lubią tę wiadomość