Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm tak teraz sobie myślę że ten Rożek się jednak nam przyda bo przecież jak Patryk będzie chciał wziąć braciszka na ręce to lepiej mu będzie w rozku;)
Haen dobrze ze jeszcze tajniacko chce mi dawać bo zdaje sobie sprawę ze to tez się skończy:( chociaż on to jest bardzo przytulasny i calusny a ja to uwielbiam
Mała z ta lista to dobry pomysł ale obawiam się ze na tym etapie lista będzie bardzo krótka:( na śniadanko i kolacje zawsze pytam co chce i robie to co on chce wiec czasem jest tak ze każdy z nas je co innego. Patryk tez nutelli nie lubi. No nic chyba musze znaleźć jakieś rozwiązanie. -
Haen trochę mu się nudzi na tych zajęciach. Dziś nie było jego koleżanki to marudzil. Ale jak są razem to nawet w miarę zadowolony. Prowadzą to młode dziewczyny i chyba nie maja za bardzo pomysłów jak zająć te dzieci. Grają w gry, rysują, chodzą na plac zabaw no ale dla mojego Patryka to nie zawsze wystarcza. On raczej typ sportowca, lubi ruch a tam mu tego brakuje;)
-
izulkaa wrote:powiedzcie mi jakie komplety będziecie mieć do szpitala?
np kaftanik+ półśpioszki+ czapka
bo sama nie wiem jak kompletować żeby nie było dziecko za cienko ubrane w tym szpitalu...
Ja mam ten problem z głowy bo ciuchy mają szpitalne wiec musze mieć tylko zestaw na wyjście. No i właśnie będę musiała mężowi przygotować zestaw na cieplejsze i na chłodniejsze dni bo nie wiadomo jak trafimy. A ciuchy na wyjście przywiezie nam mąż. -
Izula, ja odpadam, bo u nas dzieci mają szpitalne łaszki. Dopiero przy wyjściu tata przywozi ubrania mamie i dziecku, więc muszę mu coś przygotować. Coś malutkiego i większego, będziemy mierzyć
Zastanawiam się ile koszul do szpitala bierzecie? Przy Laurze miałam dwie kupione- jedną ubrudziłam krwią przy porodzie, więc od razu mama mi wyprała i na drugi dzień miałam z powrotem. Ale nie wiem, czy mąż będzie w stanie prać, jak mu się dziecko urodzitakże zastanawiam się, czy jeszcze jednej nie dokupić?
edit:
Ginger, wygląda to tak, jakbym skopiowała twój postWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:35
-
Witam dziewczyny. Dołączyłam do was juz dawno temu, codziennie podczytuję ...ale się nie udzielałam. Przypomnę, że zaczynam dziś 24 tc. Miałam już badania połówkowe. Wszystko jest ok. Będę miała synka, któremu damy na imię Mateusz. Męczy mnie od jakiegoś czasu infekcja, podleczam ją ale się odnawia, wczoraj miałam badania m.in. glukozę.Dało się przeżyć
Niestety w moczu wyszły mi liczne bakterie. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień. zadzwonię do niego jutro i zapytam się co z tym fantem zrobić.
Martwię się o Skarba, też swoje przeszła, również męczą ją infekcje a teraz jeszcze ten szpital. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Ona ja mialam 3,5 tsh... Teraz 1,9 ale ja sie lecze od 10 lat i moj lekarz za skarby by mi nie pozwolil zostac bez eutyroxu biore dawke 150
Mala ja wlasnie dzis kupilam sobie 2ga koszule... W przecenie za 20,zl wiec nawe sie nie zastanawialam. Po porodzie nie bede prac tylko sruu do kosza. Na zmiane mam ladniejszaa dzis tez kupilam pidzame (ze spidenkami) taka wygodna do karmienia ktora bede miala w domu.
Izulka Rozmarzona wiem ze lepiej kupowac na 62 niz 56, bardziej chodzilo mi o ten kombinezonik spiworek
Ale tak jak Haen pisal 70 to duzyyy i przypomnialo mi sie jak radzilas co do tego ktory kupilas w h&m
Jutro ide go wymienic na 60cm -
Mala, dokladnie radocha jak u dziecka na Gwiazdke hihi
Ja narazie spakowalam do koszyka rzeczy,ktore zamawiam, a jutro zajme sie opisem kolorow itp bo juz mnie brzuch bolal od siedzenia przed tym lapkiem na sztywno.
Powiem Wam,ze gdyby nie Wasze podpowiedzi to bym nie wiedziala co dokladnie mam zamowic z poszczegolnych rzeczy,a tak niezle ulatwienie
Zaglebialam sie np do czego te pieluchy flanelowe skoro sa tetrowe
Alez przyjdzie wielka paka!
Zgadzam sie tematy jak najbardziej przyjemne hihi
Musze poczytac czy u mnie w szpitalu daja ciuszki jak nie to sama nie bede wiedziala czego i ile powinnam wziasc ;/Jestes juz z nami -
Jeszcze jedno glupie pytanie,ale no niestety zielona jestem
Jak z porodem wszystko dobrze pojdzie to po ilu wypisuja ze szpitala?
Ile sie w nim jest zazwyczaj?
I jeszcze jedno : lepiej dwie koszule do karmienia odpinane czy jedna starczy,a reszta zwykle?
Shibuya, z tego co wiem to teraz wszedzie glukoze daja do badania niestety ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 20:22
Jestes juz z nami