Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madalena śliczne łóżeczko, chyba ktoś myśli, że to dla niego
Rozmarzona kiedy dokładnie zamawiałaś? Może dziś przyjdzie
Wiecie, jak ja wzięłam do ręki butelkę, to mi się przypomniało, jak Laurę taką karmiłam i ona taka mała była. I normalnie się wzruszyłam, niby wiem, że dzidzia w środku jest, ale sobie uświadomiłam (wiem, szybko..), że to kolejna perełka, którą się kocha ponad wszystko, to za serce mnie ścisnęło
-
haen wrote:hehe widze, ze lokatorka juz jest:)
Oczywiście Haen inaczej by nie mogło być ...
Swoją drogą ciekawa jestem jak zareaguje na nowego domownika... bo do tej pory mega ją rozpieszczaliśmy, poświęcaliśmy dużo uwagi itd..perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala jakos w czwartek chyba zamówilam,takze zobaczmy kiedy przyjdzie
No slodko jak czyta, jeszcze jak mala kopie wtedy to juz w ogóle zachwycony ze go słucha :)jak wraca zawsze z pracy to wita sie z nami, mówi czesc słoneczka:) heheciekawe czy mu tak zostanie
Magdalena fajne łóżeczko,i fajny pies
Na basen twz miałam zacząć chodzić ale jak mnie tak lapia infekcje to wole nie ryzykować jeszcze tym..i bez basenu ciągle mam infekcjeperelka89 lubi tę wiadomość
-
Magdalena i ginger, dzięki trochę mnie uspokoilyscies. Wlasnie tez tutaj sie naczytałam o szyjce i doszlam do wniosku ze moj gin nigdy nic o niej nie mowil... polowkowego jeszcze nie mialam wiwc pewnie przy najblizszej wizycie sprawdzi
-
Mala, w sobote poszlo zamowienie,wiec pewnie dzisiaj dopiero wyslali
Przy dobrych wiatrach moze jutro bedzie.
Wiem o czym mowisz to samo mam szczegolnie jak mi te slodkie, mocne kopniaczki daje
Czlowiek wtedy zaczyna sie rozczulac, rozmawiac do Malenstwa i wgl robi sie tak milo na sercu
Przypomnialas mi ta butelka,ze ja mam tak, gdy biore smoczek (nim mojego informowalam o Dzidziusiu) to wtedy mi sie ta chwila piekna przypominaJestes juz z nami -
Mała łóżeczko też mi się podoba chodź go nie wybierałam
Zastanawiam się tylko co z tym materacem .. wcześniej o tym pisałyście
On jest pokryty taka cerata cały, żeby nie przemókł... myślicie że coś tam mogło się zagnieździć?
Mała ty już masz Laurę wiec masz doświadczenie i większą świadomość a dopiero dociera do Ciebie że Perełka rośnieMhh to znaczy że ze mną ok, bo ja niby mam świadomość a z drugiej strony chyba ten fakt do mnie jeszcze nie dotarł na 100%
-
Madalena, pewnie nawet jak będziemy miały maluszki na rękach to trudno będzie w to uwierzyć
No dobra, poryczałam się. Zobaczcie jaki filmik pokazało mi moje dziecię, o sobie i siostrzyczce:
https://www.facebook.com/bobovita.nutricia/videos/vb.126164487428329/998442540200515/?type=2&theaterMadaLena30, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Łeee, jakoś spać jednak nie mogę
Rozmarzona, godzenia się jako tako nie byłopo prostu wygarnęliśmy sobie wszystko, ja się śmiałam z niego, on się śmiał ze mnie, później wspólnie śmialiśmy się sami z siebie, no i w efekcie później nie mogliśmy się od siebie oderwać, bo wiecznie musieliśmy się do siebie tulić
Magdalena, śliczne łóżeczkosama takiego szukam właśnie
-
Rozmarzona, akurat wczoraj spędziliśmy cały dzień na ogródku, dlatego też tutaj nie pisałam
ale nerwy które straciłam w sobotę, swoje zrobiły
cieszę się, że już jest ok, bo jakoś mi szkoda każdego takiego cichego dnia. Przecież nikt nam już go nie zwróci
-
Shibuya mam coś podobnego w salonie
w sypialni odkryłam płyty gipsowe, więc grunt na to farba i powinno być ok
A u ciebie szarości i beż, dobrze widzę?
A mi się udzieliło libido mojego m, więc wczoraj dorwałam go rano pod prysznicem, dzisiaj zanim się obudził w łóżku i wszyscy chodzą w dobrych humorach
Naleśniki z warzywami, na to mam ochotę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 12:38
izulkaa, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Taki też jest mój haha
czasem chęci mam, a siły brak, szczególnie wieczorem. Ale w ciągu dnia ost nie jest ze mną źle
Choć wczoraj śmialiśmy, bo pod prysznicem było bosko a chwilę później kąpiąc się rozmawialiśmy o dzieciach i obiedzie, jak stare małżeństwomoodliszka lubi tę wiadomość
-
Tez popieram przez dzień chociaz jak mamy ta jedna wolna niedziele to spędzamy ja aktywnie w terenie spacer zakupy gdzies jedziemy wiec padamy oboje wieczorem.. Ale spoko nadrobimy od niedzieli bo startujemy nad morze na tydzień.. Nie wiem tylko jak ja Was potem nadrobię
Dziekuje za przepisy! Stanęło na naleśnikach z grillowanym kurczakiem papryka i nie wiem co tam jeszcze wrzucić zobaczę co znajdę w sklepiedo tego jakiś ostry sos by sie przydał. No nic ide do sklepu!
Kurczę moj pies cos niespokojny siedzi patrzy sie w jeden punkt nawet mopa sie wystraszyla.. Nie wiem jakas dziwna jest kleszcza nie ma bo sprawdzalam.. Moze czuje ze nas tydzień nie bedzie a ona bedzie u moich rodziców przez ten czas..