Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Modliszka to akurat było dzisiaj, ale na pewno jest dzień/poranek kiedy budzisz się przed nim czy z nim
Ja dziś otwieram oczy a mój małżonek leży podparty i się we mnie wpatruje hehemoodliszka lubi tę wiadomość
-
Mikado, zwierzeta czesto wyczuwaja,ze cos jest wedlug nich nie tak.
Jak mialam kiedys psa to tez wyczuwal,ze np bedziemy gdzies jechac,a on nie nawidzil jechac autem
Wiercil sie wtedy niespokojnie po mieszkaniu i byl taki dziwny rozjuszony.
Pewnie wyczuwa,ze Was nie bedzieJestes juz z nami -
Ginger84 wrote:Wróciłam właśnie z glukozy. Powiem wam dobrze ze była moja klientka bo u nas nie wolno cytryny i juz miałam zwymiotywac:( zlitowala się nade mną i dała trochę cytryny;) dałam radę ale teraz mi niedobrze:(
Modliszka ja też świruje od wczoraj bo młody prawie wcale się nie rusza. Czekałam na jego godz a tu cisza. Ale dziś rano dal znać o sobie więc trochę się uspokoilam bo teraz znowu cisza:(
Shibuya fajne mebelki i ściany;)
Ja jutro idę na to cholerstwo fuujWizyta za tydzień to akurat wyniki będą bo do tego mam ogólne na krew i mocz..
-
moodliszka wrote:Tylko jakbym chciała mojego z rana zaatakować, to może być problem, bo dzisiaj jak w końcu nad ranem padłam i zasnęłam, to spałam tak mocno, że nawet nie wiedziałam kiedy M. wyszedł z łóżka
bedzie w niezlym szoku, ale pewnie zachwycony
Shibuya a pieszczoty bez penetracji (nie lubie tego slowa) wchodza w gre czy tez nie mozecie?moodliszka lubi tę wiadomość
-
Mała zdecydowanie cieplej
Mi się podobają właśnie beże i różne jego odcienie po słabą kawkę z mlekiem, szarości, ale tradycyjne połączenie bieli z czarnym też jest fajne...
nigdy bym się nie zdecydowała na zielony czy niebieski brrr -
Ja jak moze nabrałam cos chęci to nie mogę a jak mogę to mi się nie chce
a tu moja infekcja a to okazuje sie ze on uczulony na luteine ...nie no cyrk
mój nawet si juz nie stresuje aż tak to nie można
on ma chociaż jakas radość z tego bo mu staram,sie to wynagrodzic ale u mnie nie ma szans nawet..na glupim badaniu ginekologicznym ostatnio przeżywałam katusze q co dopiero..
Najlepiej z zaskoczenia i po poludniu albo w ciagu dniau nas maz taje o 4wiec z rana nierealne i tak choćbym mogla
zazwyczaj musial sie przespać w dzień i dopiero chęci nabieral :)ale każdy jest inny
Rozmarzona namówiłaś mnie mnie na frytki -
Skarb a lepiej ci ? Dalej masz te skurcze ? Biedna :-* tule :-*
Ja mam w salonie bez z brazemz reszta nie wiem czy to bez
bardziej taka jasna kawa z mlekiem..
Jest na pewno przytulnie ale do malych wnętrz kiepsko sie to sprawdza,bo robią sir mniejsze.. Wiem z autopsjiale przytulnie to fakt
-
No mnie czeka wymyślanie kombinowanie i urzadzanie całości... wolałabym zwalić to na meża a sama zając się kompletowaniem wyprawki dla dzidziulka
W ogóle nie myślę o tym że niedługo odbieramy mieszkanie i bedziemy je urządzać tak się zaabsorbowałam ciążaMąż mnie sprowadza trochę do pionu bo często zadaje mi pytanie: "a jaka podłoga, a kolor drzwi, a łazienka ... pomyśl bo ja sam nie chcę podejmować takich decyzji.."
I właśnie Izulka muszę pomyśleć nad kolorami które optycznie nie będą zmniejszały pomieszczeń bo niestety nie są to duże metraże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:36
-
Sex?hmm a co to takiego:/ ja juz nie pamiętam jak to jest i do końca ciąży się nie zapowiada. Inne pieszczoty tez odpadają bo orgazm wzmaga skurcze co w moim przypadku nie jest dobre.
Ja dziś na obiad rosolek z wczoraj bo u nas niedziela bez rosołu to nie niedziela;) ziemniaki z koperkiem, kotlety drobiowe i sałatka z kapusty Pekinskiej pomidora ogórka.
A potem chyba skuszę się na to ciasto. Pieczecie góra dół czy termoobieg?
A teraz idę spać -
sportsmenka? hahaha za dużo powiedziane
zawsze byłam takiej "normalnej" budowy, nigdy nie szczupła, nie gruba ale jak nie ćwicze to zwyczajnie źle się czuje, nie wiem o co cho
może nie chudnę, ale wydaje mi się, że od razu mogę się w sukienki zmieścić, obcasy ubrać itd. Przed ciążą byłam instruktorką zumby, więc ruchu mi nie brakowało, chodziałam na basen, rower, góry, a teraz niestety ale większość rzeczy musiałam odpuścić, została basen kilka razy w tyg
-
To ja chyba powinnam doceniać ten mój seks, choć tyle razy po prostu mi się nie chciało
Ginger ja piekę różnie, zmieniam w fazach pieczenia bo mam piekarnik do d.. i z jednej strony przypala a z drugiej zakalec, więc nie pomogę.
Słaba coś dziś jestem, nic mi się nie chce.. kończę obiad, a później chyba będę szukać inspiracji sypialni szaro beżowych -
edit mi tam żadne żale nie przeszkadzają
ale może przyda się jakiś motywator
Na początku się bałam i czekałam na to, aż zacznie serducho bić, potem chciałam, żeby był już koniec 1 trymestru, potem czekałam na 20 tydz, teraz czekam na 25 i tak w kółko, nie ma idealnego czasu, w którym bym się nie martwiła i czuła się spokojnie, ten czas chyba nadejdzie w 39 tyg, ale staram się nie myśleć, bo bym zwariowała, co ma być to będzie już nic więcej nie zrobię, dbam o siebie, leże jak jest gorzej, a reszta w rękach najwyższego
haen, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
kochane caly czas biore , dostaje kroplowki . Czuje sie sprasowana jak nalesnik miej wiecej i chyba dalej pojde spac .
Lekarze mowia ze wszystko przejdzie beda mi to dawac a ja bede lezec ze brzuszek sie unormuje i wgl .. A mnie caly czas boli.. -
MadaLena30 wrote:Mikado gdzie jedziecie nad morze ?? Znalazłaś miejscówkę blisko plaży?
ja właśnie patrzę oferty na Godelly ... Chodz 4 dni ( 3 noclegi ) mi się marzą
Wrocilam ze sklepu zrobilam zakupy a nie cchce mi sie obiadu robic