Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Perelka ja od 6 lat używam niani z Fisher price i jestem zadowolona. Jedynie co ostatnio się zdarzyło to zasilacz padł ale zmieniłam i wszystko dalej działa. Patryk ma pokój na innym piętrze wiec niania dalej używana jakby cos się działo w nocy. Dosyć duży zasięg ma bo na ogrodzie spokojnie dawała rade.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie, tak Madalena mam dziś wizyte i nie mogę się doczekać, rano już byłam popływać na basenie, od razu lepiej się czuje i wzdęcia przeszły
pogoda u nas mało letnia, ale prognozy przepowiadają pod koniec tygodnia upalne lato, trochę się stęskniłam za słoneczkiem i ciepełkiem :)my pokoik będziemy urządzać we wrześniu i w sumie to nie przejmuje się czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka bo zainwestujemy w neutralne kolory, sama nie lubie różowego
haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
kiedy cennik
hehe nie wiem moge dac swoje bazgrołki z zeszytu narazie jako cennik:)
Zdjecia to jak sie zabiore za robote narazie czekam na dostawe materiałow miała byc w ciagu 48h ale byl weekend i pewnie to 48h jest tylko na papierku:)perelka89 lubi tę wiadomość
-
Zrobilam sobie pyszna kanapeczke z pomidorem malinowym (mniam) i co? Pieknie sie zsunal duzy plasterek na podloge, zahaczajac o swiezo wyprane szare spodnie, niech go no
Od wczoraj cos mi sie w glowie poprzestawialo i nie podoba mi sie nasze mieszkanie, patrze na nie i sie meczemusze sobie pranie mozgu zrobic
-
Ginger, dokładnie. Zgadzam się z Tobą całkowicie. Skoro to przeszkadza, to lepiej nic nie pisać. Bo skoro wszystkie musimy być zawsze w doskonałych nastrojach, no to nie... na to nie ma szans, bo jesteśmy po prostu kobietami. No ale cóż... Przepraszam, że miałam ostatnio zły nastrój i zdarzyło mi się pomarudzić ;]
izulkaa, Ginger84 lubią tę wiadomość
-
Mała Czarna dopiero jedzie o 13:30 .
Dziewczyny jest od wspierania się to forum, ale ostatnie dni to tylko się nakrecacie. Naprawdę więcej wiary w te wasze maleństwa. Jak tak bardzo źle się czujecie, to może powinniście na IP pojechać. Wtedy uspokoicie się. Stres nic dobrego Wam nie przyniesie. Pomyślcie o malenstwach,jak one też odbierają wasz stan. -
Dobra Dziewczynki, ja znikam
idę pociąć domowy makaron i chyba wsunę już trochę zupki pomidorowej, bo ślinka już mi na nią normalnie cieknie, serio
A później się chyba wyłączę, taka pogoda, że nic tylko spać. A że w nocy, coś mi z tym snem nie szło, to nadrobię póki męża nie ma
Także buziaki :* -
Modliszka, godzenie sie z Mezem bylo
?
Tak wczoraj o Tobie myslalam wlasnie jak nie pisalam,ze chyba Mezus poszedl po rozum do glowy hihi.
Ginger, ale Ci zazdroszcze,ze bedziesz juz miala to badanie za soba Kochana!
Ja w piatek mam wizyte u gina i ma dac skierowanie teraz z tego co mowil.
Mala, ciacho wyglada przepysznie i z checia bym sie nim poczestowala do kawy
Aparatka, hmm tak jak dziewczyny pisza moze zaczyna rozumiec,ze nie bedzie juz tak na niej uwaga skupiona bo Dzidzius w drodze i o siostre tez zazdrosna?
Izulka, zapytam na pewno i Ci dam znac w razie czego co powiedzial
Shibuya, fajne mebelki i tez mojego nakrecalam wlasnie na taka komode,ale stwierdzil,ze malo miejsca i mamy duza szafe.
Musze nad nim jeszcxze popracowacShibuya, Mala_Czarna_89, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Perełko zdecydowaliśmy się na kolor wenge
Jedno co mnie zastanawia, to czy farba nie będzie schodzić, bo Laura gryzła łóżko, ale to będziemy się martwić później. A wy jakie ściany macie?
Nianię mam jakąś starą, muszę sprawdzić czy działa i mam nadzieję, że tak.
Kolory do sypialni- jak najbardziej szary+ biel, lub szary + beż. Shibuya zazdroszczę remontu
Ginger polecam, ciacho proste i szybkie w wykonaniu i mało składników.
Dziewczyny, nie chodzi o to, że komuś przeszkadzacie, tylko żeby myśleć pozytywnie, bo będzie dobrzeShibuya lubi tę wiadomość
-
Moodliszka haha no to faktycznie zmęczona życiem
Tez przepraszam ze pisze ze mnie cos boli.. Po prostu nie będę pisac co u mnie ale wiem, Ze pomaga usłyszeć ze nie,tylko ja mam takie bole..
W pierwszym trymestrze nie pisałam,na forum bo tak zle,sie czułam ze nie miałam nawet glowy sie rejestrować itd..
Nie uważam żeby to nakręcalo kogokolwiek.. Po prostu sie dzielimy tym,co kto czuje.. Lepiej wyzalic,sie,tutaj niż dusić to w sobie..
Czy to,chodzi o bol czy o nastrój..
Nikt tutaj nie użala,sie jak mu zle i nie nakreca sie.. tylko luźno piszemy,co
Kto czuje..
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
Nie jest możliwe myślenie pozytywne 9miesiecy non stop ..zwlaszcza jak czlowiek ledwo zyje..
Wiele rzeczy mozna sie dowiedziec bo np za 2 tygodnie,okazuje sie ze mam te same objawy co ktos i wtedy juz wiem żeby nie panikować bo,to normalne..
Ktos napisze co gin powie i tez człowiek sie uspokaja. Wiadomo ze kazda ciaza inna, juz pisaliśmy o tym ze zazdrościmy osoba które sa na nogach nin stop, mogą sprzątać, gotowac itd.. Alr nie kazda tak ma wiec takie forum przynajmniej urozmaica życie..
Jak mnie nie interesuje cos,bo np mnie nie dotyczy badz nie chce sie udzielać bo,mam inne zdanie to po prostu nie pisze na ten temat. Ale wiem ze innym pomaga wyzalenie sie..
Poza tym,nikt nie pisze,tutaj o wszystkich swoich problemach czy bolach .. Jak bym zaczęła pisac co mi dolega, badz dolegało od poczatku ciąży, to wtedy mozna by stwierdzić ze sie użalam.. Ale wiele z nas pisze co je trapi w danym momencie wiec nie wiem jaki problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:16
-
Moim zdaniem to niech kazdy pisze to co uwaza za sluszne i co mu lezy na duszy
Kazdy ma do tego prawo i od tego jest to forum, slowa dziewczyn jak ktoras nie chciala pisac by nie smecic: "Od tego tutaj jestesmy".Nie bylo tak?
Niestety homrony buzuja, czlowiek ma duzo czasu na myslenie i czasem zwyczajnie sie chce poradzic badz wygadac.
Nie znaczy to,ze nerwy nami tak szargaja,ze odbijamy sie od scian i stresujemy tym Maluszka, poprostu piszemy co nas zastanawia.
Nie kazda tak kolorowo przechodzi ciaze,a jeszcze jak jest to pierwsza ciaza to wgl nowa nieznana sytuacja.
Nie oceniajmy sie nawzajem tylko pozwolmy byc soba bo innaczej tak jak pisze Shibuya forum zrobi sie puste.
Ginger84, Cebulka lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
A tak z innej beczki... Jakiś pomysl na szybki obiad nie wymagający dużo noszenia ze sklepu i kupowania gotowych saszetek z pomysłem na ani sosów w sloika bo od tego mam mega zgagę i mnie boli żołądek? Ja juz nie mam pomysłu co gotowac.. Jak pracowałam to obiad gotowalam 2-3 razy w tygodniu zalezy ile mialam wolnego.. A teraz codzienni wiec pomysłów mi brakuje..