Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mad. wrote:A czujecie nabrzmiałość w podbrzuszu ?
Ja dopiero po wizycie będę spokojna, ale czuję że tam dzidzi rośnie i macica się powiększa.
A mialyscie jakieś objawy (poza brakiem okresu) przed zrobieniem testu? Ja absolutnie żadnych. Za to po zrobieniu testu od razu ze 3 -
Tkliwe piersi miłam i spóźniona miesiączka o 10 dni. A tu niespodzianka, nie liczyłam zupełnie na ten cykl z racji inekcji która mi na cytologii wyszła.
W pierwszej ciąży bardziej mnie piersi bolały, nawet jak spoczywały w staniku
Siusiu chodzę częściej ale nie aż tak często, pewnie z dnia na dzień się nasili temat. -
nick nieaktualnyA ja dziś byłam na badaniu krwi...od 6:20 czekałam pod przychodnią a o 7:30 pijawili się ludzie na podwójny cukier bez kolejki matki z dziećmi do lat trzech i ciężarne i mimo ,ze byłam 3 w kolejce to weszłam chyba 10 i o mało nie spóźniłam się do pracy ...a jedna kobietka mówi do mnie żebym ja przepuściła bo jest w ciąży a ja do niej " ja też i czekam od 6 to i Pani może zaczekać " i taka mega cisza zrobiła się na korytarzu ,ze aż mi było głupio ;/
Chciałam odpowiedzieć na kilka waszych postów ale jak przeczytałam wszystkie dzisiejsze strony to zapomniałam co od której chciałam:D
aaa i obiecałam mężowi ,ze pójdę do dietetyka ,żeby ułożyć zdrową dietę ciążową ,żebym nie spuchła jak balon ale jakoś znaleźć nie mogęIzzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna razie to zwróciłam banana którego jadłam w drodze z pracy ;( ale chyba przez to ,ze nie pije niczego gazowanego a w domu była tylko fanta męża.
A co najgorsze mam jeszcze łzy w oczach po tej przyjemności a już jestem bardziej głodna niż byłam:)
Paola pomidory pod każdą postacią od samego początku i kapusta kiszona moje ulubione ostatnio:DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 16:46
-
Witam w tym wątku mam do Was pytanie. W który tygodniu i w którym dniu zobaczyłyście ? U mnie licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki dziś jest 6t6d.c. wczoraj miałam ultrasonograf i nadal jest tylko pęcherzyk. Beta tymczasem wynosi 8443,00. Czy mam powód do zmartwień? Pomóżcie...Paolka _25
-
nick nieaktualny
-
Paolka, serduszko około 7-8 tygodnia. Dzidzia ma jeszcze czas, nie ma się czym martwić
Ja staram się zwiększyć iloś warzyw w każdym posiłku. Narazie papryka, brokuł, kalafior, marchewka. Jadę na mrożonkach z biedronki póki świeżych fajnych nei ma. A tak ogórki, rzodkiewki i wszystko co sięda by nie popaśćw nudę.
Galaretka - w poprzedniej ciąży nie wymiotowąłam, jedynie raz w pracy po bananie ! Dlatego teraz jakoś mnie od nich odycha.
Ja też ciągle głodna... -
U mnie ciężko stwierdzić kiedy była owulacja, byłam chora i brałam antybiotyk. Wg. cykli obstawiałam, że 17 lutego ale na pewno się przesunęła. Stąd mój niepokój bo przeważnie każdy lekarz liczy wiek ciąży od pierwszego dnia ost. miesiączki. Mój mnie pociesza tą późniejszą owulacją. Jutro następna wizyta. Zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:37
Paolka _25 -
Miałam usg widzialam dzidzie i słyszałam serduszko
Jest jakas wartość crl 1,66cm to chyba dl pęcherzyka? Bo na bejbika chyba za dużo. I maleństwo jednak nie jest młodsze niż z okresu sporo urosło przez te 2 tygodnie wiec mamy 8tc
ps. Dzisiaj jestem najszczesliwsza na świecienatali101, Kasia Kraków, Molcia, ~~Ania~~, Aga_502, Izzy, Nala85, Nuffeq, olimama, szczesciara25, Betty Boop, celine89, ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny