Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzzy wrote:Buffy w ciąży nikt Ci chyba L4 nie odmówi.. Nie daj się zbyć. Masz prawo odpocząć, dziecko teraz tego potrzebuje. Cóż więcej możemy mu teraz od siebie dać..
Wiesz to nawet L4 nie jest a zwykłe zwolnienie lekarskie takie dla uczelni... Zobaczymy, tutaj jedna z koleżanek pisała, że jakiś lekarz odmówił jej zwolnienia. -
olimama wrote:Lekarz mówi, że wszystko prawidłowo, jednak ciąża młodsza niż wynika to z ostatniej miesiączki, ale tego się spodziewałam, bo miałam w tym cyklu bardzo późną owulację.
olimama lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, ja od początku tej ciąży prosiłam swojego lekarza o zwolnienie, bałam się.. w końcu to 3cia ciąża.. chodze prywatnie, bylam u niego od początku juz dwa razy i on wyraźnie nie chciał dac mi zwolnienia.. dziwnie się czułam, twierdził ze jak przyjdę 2.04 to będzie to bardziej wiarygodne dls zusu.. a to był jeszcze taki czas gdzie naprawdę źle się czułam, wymiotowalam i w ogóle.. dopiero w domu sobie to wszystko przemyslalam co on za głupoty gadał..
Gratuluje serduszek mamuski!!
a mam jeszcze do was pytanie. Jak pójdę teraz do lekarza to będzie 10 tydzień.. moj tz bardzo chce wejść na usg.. to pewnie będzie jeszcze dopochwowe usg, trochę takie krępujące.. jak myślicie, zabrać go? Wy swoich zabieracie? Pomóżcie bo nie wiem co robić.. -
Mala czarna.. może to i dziwne, ale mój zawsze powtarza ze on nie chce byc przy porodzie.. nasluchal się kolegow którzy rodzili z żonami.. mam nadzieje, ze zdanie zmieni ale zmuszać go przecież nie będę.. a z usg moze masz racje, moze przez brzuch będzie.. ale zdziwiłas mnie ze nie miałaś dopochwowo. Ciekawe jak inne dziewczyny
-
madzi4aam wrote:Mala czarna.. może to i dziwne, ale mój zawsze powtarza ze on nie chce byc przy porodzie.. nasluchal się kolegow którzy rodzili z żonami.. mam nadzieje, ze zdanie zmieni ale zmuszać go przecież nie będę.. a z usg moze masz racje, moze przez brzuch będzie.. ale zdziwiłas mnie ze nie miałaś dopochwowo. Ciekawe jak inne dziewczyny
O porodzie każdy facet powinien sam decydować. Wiem też ze wiele kobiet nie chce by panowie oglądali ich w takim stanie. Mój też przez chwile chciał się wycofać a na koniec był bardzo dumny ze przy nim był ciekawe czy teraz w ogóle będzie na miejscu czy będę sobie rodzic sama -
Mala_Czarna_89 wrote:pochwalisz się czym się zajmujesz?
A co do usg to mój jest bardzo chętny żeby uczestniczyć. W gorszych sytuacjach mnie widział przez 8 lat wspólnego życia, cóż to tam usg dopochwoweWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 06:25
Kasia Kraków lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 9 tydzień zaczęty w bardzo dobrym humorze Ból brzucha poszedł w niepamięć po wczorajszym całodziennym leżakowania.
Miłego dnia mamuśkiIzzy, olimama, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość