Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Miałam usg widzialam dzidzie i słyszałam serduszko
Jest jakas wartość crl 1,66cm to chyba dl pęcherzyka? Bo na bejbika chyba za dużo. I maleństwo jednak nie jest młodsze niż z okresu sporo urosło przez te 2 tygodnie wiec mamy 8tc
ps. Dzisiaj jestem najszczesliwsza na świecieMW26 lubi tę wiadomość
-
Galaretka wrote:a crl to na pewno nie dzidzia ?
a ja teraz wróciłam do pierwszej strony i wow Aga chwała mi za taką skrupulatną listę!!!
Staram się uzupełniać listę na bieżąco, jeśli przeoczyłam któryś wpis to przepraszam ale z każdym dniem robi się coraz więcej wpisów -
GALARETKA bardzo dobrze powiedziałaś tej babce! I gratuluje dobrej decyzji o zdrowym odżywianiu. Kibicuję!
PAOLA z warzyw to ja tylko pomidory - w absolutnie każdej postaci! I ogórki.. Już nie mogę się doczekać małosolnych!! Aaaa!
AGULLA ten wynik oznacza więcej niż 10 tys. Czytałam nawet dzisiaj że w niektórych lab tak podają powyżej jakiejś wartości. Także może być i 19 tys.
PAOLKA trzymam kciuki za Twoje maleństwo
MAŁA CZARNA bardzo się cieszę! To świetna wiadomość! Dużego masz już robaczka gratuluje z całego serca
A ja wpadłam dopiero do domu od rana. Padam z nóg.. Miałam takiego smaka dzisiaj na te kuleczki pralinki z Lindta ale nawet nie miałam siły do sklepu pojechać. Ale od czego ma się męża.
-
Aga_502 wrote:Staram się uzupełniać listę na bieżąco, jeśli przeoczyłam któryś wpis to przepraszam ale z każdym dniem robi się coraz więcej wpisów
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie, że coraz więcej z nas widzi serduszka
Ja za tydzień do lekarza, powoli zaczynam się stresować
Mała Czarna, my w podobnym wieku ciąży, ciekawe czy moje jest też takie duże, już ponad centymetr
ja też byłam dzisiaj na badaniach, wydałam mnóstwo kasy, ale wiem, że nie mam HIV, HCV, HBS i innych dziwnych rzeczy
Niestety, chociaż mam dwa koty i kontakt z kotami od zawsze, nie przechodziłam toksoplazmozy i muszę uważać -
nick nieaktualnyDziewczyny skąd zabobony ??? Mówię mamie ,że okna na święta wypada mi już umyć ale co się zbiorę to zimny weekend a ta ,ze nie wolno no ale dla czego? i ,ze włosów nie ścinać i pod sznurkami nie chodzić przez dziurkę od klucza nie zaglądać ale na miłość boską kto i po co przez dziurkę zagląda???
-
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY JA WCZEŚNIEJ SIĘ SKOŃCZĘ NIŻ URODZĘ
NIE DOŚĆ ŻE PRZYROST BETY SŁABY TO JESZCZE PRZED CHWILĄ JAK SIĘ KĄPAŁAM ZAUWAŻYŁAM W ŚLUZIE DWIE NITKI KRWI CZY TO COŚ GROŹNEGO???
BOŻE W PIERWSZEJ CIĄŻY DOWIEDZIAŁAM SIĘ W 9 TYG NC MI SIĘ NIE DZIAŁO WSZYSTKO BYŁO OK ŻADNYCH PLAMIEN
ZAŁAMKA TOTALNA -
Dziękuję wam bardzo za cieple słowa rzeczywiście to długość maluszka. Doczytałam też ze w 8 tg możliwe są plamienia. I ze dzieciątko ma juz kończyny a nawet paluszki z błonami i wiele innych ciekawych rzeczy a ważne dla mnie to to ze zaczyna pracować blednik tzn ze maleństwo nie lubi gwałtownych ruchów za to lubi delikatne kołysanie np w tancu dziewczyny na pewno wszystko będzie dobrze wwiekszosci przypadków tak jest :*
Na usg pojawiły mi się łezki w oczach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 21:06
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po pobudce o 6, przerywanym śnie od 4 i 10h w szkole czułam się fatalnie, miałam strasznie wysoki puls i odruchy wymiotne. Myślę czy by jutro nie iść do lekarza i poprosić o zwolnienie do piątku. Ech, pierwszy raz tak mam, że czuję się fatalnie.
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Ja po pobudce o 6, przerywanym śnie od 4 i 10h w szkole czułam się fatalnie, miałam strasznie wysoki puls i odruchy wymiotne. Myślę czy by jutro nie iść do lekarza i poprosić o zwolnienie do piątku. Ech, pierwszy raz tak mam, że czuję się fatalnie.
A dopiero co narzekałyśmy na brak objawów.. -
nick nieaktualnyIzzy wrote:Jeśli czujesz, że potrzebujesz odpocząć i masz taką możliwość to się nie zastanawiaj. Dzieciątko najważniejsze..
A dopiero co narzekałyśmy na brak objawów..
No właśnie nie wiem czy mam taka możliwośc, pójdę jutro do rodzinnego izobaczymy czy mi da. Ale owszem czuję się wykończona i boję się czy to na dziecko nie wpłynie negatywnie. Ale nie wszyscy lekarze są wyrozumialiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 21:43