Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Perelka podają wynik na czczo bo robi przed podaniem glukozy wynik glukometrem na wszelki wypadek bo jak podasz taką ilość glukozy przy cukrzycy to niebezpieczne jest jeszcze 15 minut i kawka z pączkiem
nie mam dość cukru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:00
perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
Oto mój mały terrorysta. Dzisiaj w nocy mąż musiał się nim zająć od 1-2:30
ciekawe czy przy dziecku będzie taki chętny
Kitaja, Ginger84, haen, Micia, justa1234, Rozmarzona, Sajgonara, moremi, perelka89, Marta1986, Ona_89', olcia88, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Witamy się
dzisiaj noc w miare przespana, nawet że chłodno było przy otwartych oknach;P za to panowie mnie obudzili bo pod oknami zaczęli kosić trawe o godzinie 7 ;/ ...
widze ze temat kotów u was nadal ;P
ja jakoś wole psy niż koty.. marzy mi się piesek mały ale niestety nei mam warunków mieszkalnych ;P
pewnie córka jak urośnie to nie omieszka nas męczyć o zwierzątko.. jak to każde dziecko chyba
-
Perelka mezowi troche odpuszcze, bo nie bede sobie psuc "wakacji" hehe
Ale nie omieszkam mu wygarnac
Owocami bym sie nie najadlawlasnie zrobilam sobie kanapeczki z mieskiem pieczonym i jajeczkiem.... do obiadu moze wytrzymam
Ja tez wole psiaki, moze dlatego ze zawsze byly u nas w domu... kotka mielismy raz cala noc, moj mlodszy brat przygarnal z ulicy ale jak kotek w nocy wyjadl nam rybki z akwarium to zostal oddany i chyba taka "trauma dziecieca" mi pozostala, do tego tak jak pisze Haen moze trafic sie kotek nie przytulanka a ja z tych co lubia tulenie i moja sunia rowniez
Edit: Perelka ja mecze caly czas "Arabska zona" - brak czasu na ksiazke a w kolejce lezy "pierwszy rok zycia dziecka" ... polecasz "pogromce lwow"??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:28
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
dzis w koncu pospalismy w koncu,bo ostatnio wygladalam i czulam sie jak zombi;-) MALA fajny ten wasz maly terorysta
a z tym glaskaniem przez wszystkich i dokarmianiem to masz racje ! TWoj pies i to Twoje decyzje,pozniej jakby cos sie dzialo to Ty zotaniesz z problemem.I jak z ta krwia? Pojawilo sie wiecej czy bylo to jednorazowe?
Mala_Czarna_89, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
MALA mi polozna kiedys na wizycie powiedziala,ze po seksie moze pojawic sie troszke krwi,bo wszystko w srodku jest bardzo ukrwione,moze dlatego?ja jednak tak jak pisalam w przypadku HEAN pojechalabym sprawdzic dla swojego spokoju.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja mi też kiedyś powiedziałaś, że mam jechać się uspokoić i tak zrobiłam i wszystko było ok
teraz to nie wiem. Może w sumie 3-4 niteczki były, takie bardzo cienkie niecałe pół cm długości.. może faktycznie po pieszczotach?
Dzisiaj moja mama zabiera Laurę na weekend, zobaczę jak będzie popołudniu/wieczorem i ewentualnie skoczymy na ip. Bo dziś jest czysto. Tylko brzuch pobolewa, ale tak jak Haen, nie wiem czy to nerwy, ciąża czy normalny ból, bo w sumie delikatny -
melduję się i ja, dziś siedzę u babci, nie jest tu chłodniej niż u mnie na mieszkaniu, ale babcia ma wiatrak
bosz co za ulga, zaraz idę drzemkę sobie strzelić, bo tak mi przyjemnie, a o 18-stej mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, cieszę się ale trochę boję
hean dobrze, że wszystko jest ok
mała słodziak z tego twojego psiaka
Madalena po każdym deszczu wychodzi słońce, ja to czasami lubie się pokłócić ze swoim m potem miłe jest godzenieperelka89 lubi tę wiadomość
-
Mała ale słodki psiak, nic tylko przytulać i dusić
. Uwielbiam zwierzaki, Mój się śmieje, że jestem jak Elwirka z bajki, co się jej zwierzaki bały bo wszystkie ściskała
.
Kurcze ja się ostatnio też z moim coś droczę, on coś powie i jak nie po mojej myśli to wybucham, albo płaczę. Zwalam na hormony, bo wcześniej aż tak nie miałam i to o byle co.
Mnie też już coraz mocniej brzuch boli, zwłaszcza wieczorem i mały mocno kopie, dziś do 4 nie spałam tak szalał.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dziękuję, słodziak faktycznie, synuś mamusi
a z mężem się droczy- walczą o przywództwo w stadzie
ale roboty przy nim mnóstwo, 1-2na godzinę wyjście na siusiu, zabawa itd. I uczymy się chodzić na smyczy co ciężko mu przychodzi. Nawet stwierdziłam ostatnio, ze z dzieckiem łatwiej bo tyle nie broi
Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Haen podjęłaś decyzję co do rozmiaru łóżeczka?
wklejam ci zdjęcie mojej kilkudniowej Laurki w kołysce (90cm długości). Niestety nie znalazłam takiego, żeby było widać całość, ale kołyska kończy się tuż za poduchą. Ubranko rozmiar 55, tuż po przyjściu ze szpitala (Laura miała 57cm po urodzeniu)
Rozmarzona, Micia, natali101, Kitaja, skarb15, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Czesc Kochaniutkie
Widze,ze tez macie problemy z partnerami hihi.
Przekichane chlopaki maja teraz z nami i jeszcze zeby to dac do konca rozumieli skad sie to bierze
Moj wczoraj stwierdzil,ze jak urodze to dostane solidnego kopniaka w tylek (ja jednak mysle,ze wycaluje mnie za wszystkie czasy za obdarowanie go takim slodkim Malenstwem).
Magdalena, tez nie potrafie nigdy sie ugiac przed moim bo przeciez duma nie pozwala hihi
Co do spiworka masz racje trzeba wziasc troszke wiekszy
Mala, na pewno to zwiazane jest z przytulaniem,ale obserwuj sie nadal tak na wszelki wypadek.
Bole jak na okres mam takie tez chwilowe i zaraz puszczaja,ale czytalam,ze u niektorych dziewczyn w ten sposob objawiaja sie te skurcze braxtona
Tez teraz panikuje jak mnie brzuch za mocno zaboli,ale co sie dziwic matczyne instynkty
Pytalas o pokoj,a wiec na tapetach nie wyszlo to idealnie,ale zawsze jednak tak dzidziusiowo i mozna dalej szykowac gadzety dla Maluszka
Psiak cudnyyy, nie widzialam wczesniej jak wstawilas fotki.
Jest jeszcze jedna sprawa co do zwierzakow.
Czasem jak ludzie ratuja takie biedne kociaki np, to i tak najwazniejsze,ze dostaja od nich milosc.
Cala reszta wiadomo jest wazna,ale ile razy kogos nie stac na drozsze karmy itp?
Nieraz jak widze wlasnie takie "odratowane" kociaki i ich milosc do wlascicieli za przygarniecie to jestem zdania,ze takim zwierzakom niewiele trzeba.
Byle czym nie powinno sie karmic bo jednak to jest zwierze zeby mnie nikt zle nie zrozumial (sama mialam kota i ladowalam w niego karmy z wyzszej polki),ale kiedys ludzi nie bylo na to stac,a zwierzeta zyly i jak byly dobrze traktowane to byly szczesliwe
Wiecie co tak sie wczoraj na wieczor objadlam,ze myslalam iz pekne
Wczesniej te nalesniki kaloryczne,a pozniej chwila przerwy i nie moglam sobie odmowic dwoch talerzy pomidorowej na sam wieczor.
Masakra ruszyc sie nie moglam ani lezec bo jeszcze cos mnie pod zebrami bolalo tragedyjaaa normalnie.
Kara za obzarstwo jak nic hihiMolcia, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami