Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
ja miałam krótką przygodę z Krajewskim. dla mnie uczciwy lekarz, zobaczył moje wyniki i uczciwie odesłał Nas do swojego kolegi (który nam pomógł z plemnikami męża jako jedyny prawidłowo zdiagnozował męża)
super, brawo Antoś, my ważymy się za tydzień w środę n szczepieniach
dzięki a cynk o pepco jutro po basenie pojadę na zakupyhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Witamy się w czwartek w rozpoczętym 37 tygodniu!
Według Belly 90% za Nami
Ojejku... Z dnia na dzień coraz poważniej.
Jutro mam wizytę kwalifikacyjną w Medeorze, właśnie u dr Krajewskiego.
Byłam już u niego raz, bardzo sympatyczny, rzeczowy ale było szybko i na temat a ja lubię posiedzieć, popytać, pogadać
Zobaczymy, co mi powie jutro
Dziewczyny. Cudowne te Wasze Maluchy!
Jak sobie pomyślę...
Podnoszenie główki, przekręcanie się na plecki... To mi się wydawało takie odległe!
A tu proszę! U Was to tak szybko leci! Dopiero, co pisałyście, że Maluchy są na świecie, a tu już takie akrobacje! -
Józefka, a napiszesz coś więcej o tych zajęciach? Fajny temat, może porozmawiam o tym z mężem... Jakie to są koszty? Rozumiem ze pielucho majtki na basen są podstawą, a czy oprócz tego jeszcze są jakieś wymagania? I czy oferują jakiś konkretny plan zajęć? Jak to wygląda?
-
Ata, to już coraz bliżej... Zobaczysz, zanim się obejrzysz, Twój synek też będzie podnosić głowę i zacznie się przekręcać to błyskawicznie zleci.
Wogole ciąża zleciała mi w mgnieniu oka. Jakby to było wczoraj pamiętam jak robiłam test ciążowy. I jak przekazywaliśmy dobrą nowinę rodzinie I teraz tez tak szybko to leci... Przed chwilą był poród, a to już 2 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:41
-
na wodnym raju wygląda to tak;
Zajęcia możemy rozpocząć od momentu kiedy dziecko trzyma główkę juz samodzielnie i waży powyżej 4 kg. Nauka prowadzona jest w karnetach w cyklu 10 zajęć . Karnet kosztuje 230zł . Oprócz karnetu musimy w kasie wykupić wejście dla osoby dorosłej. Zajęcia dla niemowląt trwają 30min. Aktualnie możemy dopisać się do grupki w sobotę 9.30 lub w czwartek 17.00. Przed pierwszymi zajęciami Państwo jako opiekunowie prawni dziecka podpisujecie oświadczenie , że nie ma przeciwwskazań do pływania, ale oczywiście jeśli możecie uzyskać od lekarza zaświadczenie o braku przeciwwskazań do pływania bardzo chętnie je przyjmę. Jeśli jest Pani zdecydowana proszę zapisać dziecko telefonicznie.
Pozdrawiam
Adam Cygan
692-414-820
na Wodnisiu i w Nowej Gdynii też są czekam na informcję zwrotnąhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Ata, u Ciebie też szybko zleciało, już 37 tydzień więc tak naprawdę możesz już spokojnie rodzić, ciąża donoszona więc już bezpieczniej dla malucha Napisz jutro jak po wizycie u dr Krajewskiego.
Józefka, zajęcia na basenie dla maluchów wyglądają interesująco, też muszę o nich pogadać z mężem, a on ma kartę benefitu z pracy więc powiem mu żeby sprawdził czy obowiązuje właśnie na tych basenach gdzie można przyjść z dziećmi, to wtedy odpadnie chociaż koszt wejścia osoby dorosłej.józefka lubi tę wiadomość
-
Witamy się w poniedziałek
Wizyta kwalifikacyjna w Medeorze za mną. Dostałam skierowanie do szpitala, więc już jestem spokojniejsza.
Do tego zapisałam się na KTG, dostałam plan porodu do wypełnienia i jak zaczęłam czytać to w domu to zrobiłam wielkie oczy!
Muszę do tego usiąść na spokojnie...
Nie udało mi się z nikim porozmawiać... Kocioł był straszny, czekałam, żeby się zapisać na KTG chyba z pół godziny, tyle dziewczyn z brzuszkami... Ruch jak na Piotrkowskiej!
Chciałabym się dopytać o mnóstwo rzeczy, ale z drugiej strony myślę sobie, że co ma być to będzie... Nie ma co planować, bo wszystko może mnie zaskoczyć. -
łoooooooo od piątku tak jakby wróciłam do pracy. tak jakby bo moja praca polega na umówieniu spotkania, wizyta u klienta omówieni potrzeb i przesłanie drogą meilową oferty. dawniej potrafiłam dziennie zaliczyć kilka spotkań i przygotować ofertówkę. teraz jakaś masakra, wczoraj i dziś po jednym spotkaniu + w spotkania załatwiłam telefonicznie i padam na ryj. masakra, do tego mam wyrzuty sumienia bo Jaś jest taki malutki niby jak wychodzę na godzinkę - dwie zostaje z tatą i jestem na każde jego skinienie w domu, to łapią mnie wyrzuty sumienia. z drugiej strony potrzebuje też spotkać się z innymi ludźmi.
jutro mamy szczepienia, prosimy o kciuki (do końca tygodnia planuje siedzieć z Młodym 24 godziny na dobę.)https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Dzisiaj Antoś skończył 5 miesięcy
Miał też szczepienie, 3 dawka 5w1, dobrze to zniósł chociaż trochę płakał ale szybko usnął w wózku na spacerze. Mierzy już 67 cm, tylko problem z wagą bo przez tydzień spadł 40 g, mam nadzieję że szybko nadrobi, bo w zeszłym tyg ładnie przybrał 200 g. Dzisiaj daliśmy mu też pierwszy słoiczek marchewki, na początku nie chciał jeść ale w końcu otwierał buzię i zjadł kilka łyżeczek, jutro cd marchewkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 21:57
józefka lubi tę wiadomość
-
Marta, cudny Twój Antoś! napewno szybko nadrobi wagę. Tym bardziej że już będzie miał poszerzone menu
Jozefka, ucisz sumienie . Nic złego się przecież nie dzieje te 2 godzinki z tatą dobrze Jasiowki zrobią. A i tatą się trochę zbliży do syna:-) twój komfort psychiczny też jest ważny! Jeśli czujesz ze musisz iść do ludzi to idź i się nie przejmuj! Przez tą chwilę chłopaki sobie poradzą
Ata,hop, hop? Rodzisz już? odzywaj się do nas częściej
marta258 lubi tę wiadomość