Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się
Witamy się w słoneczny czwartek, w dwupaku
I w rozpoczętym 38 tygodniu!
Według Belly ciąża donoszona, choć dla mnie to takie nierealne...
Niech jeszcze Bąbel posiedzi ...
Czekam do środy na to pierwsze KTG, teraz to już będę tak wyczekiwać od KTG do KTG...
Ciągle staram się zamknąć temat pakowania toreb do szpitala, ale nie myślałam, że to takie trudne
Bo przecież wszystko może się przydać!
Gorzej niż szykowanie na jakiś dwutygodniowy wyjazd...
Józefka, nie miej sobie za złe. Mały spędza czas z tatą, jest bezpieczny. Daj szansę chłopakom
I super, że po szczepieniu ok I jak pięknie rośnie
Antoś, prawdziwy model Nic tylko uwieczniać takie uśmiechy
Przybierze teraz ładnie, bo poszerzasz mu dietę, więc będzie dobrze.
I fajnie, że dobrze zareagował na marchewkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 10:12
-
Dziękuję dziewczyny za komplementy Antoś na pewno nadrobi, teraz dostaje słoiczki i coś tam mu przybędzie. Dzisiaj po spacerku ładnie zjadł obiadek, już 7 łyżeczek marchewki a później butlę z kaszką
Ata, u Ciebie to już tuż tuż do porodu, ciąża donoszona więc teraz na spokojnie możesz czekać na przyjście na świat maluszka
-
ata to już tuż-tuż
apropo chłopaków... Jaś z tatą gaworzył na łóżeczku, więc myślę skocze do sklepu. wracam a całe moje łóżko w ... kupie. tatuś wietrzył dziecku tyłeczek, a tu .... kupa Jaś zachwycony, tata przerażony i wkurzony i do mnie z czego Wy się tak cieszycie, dopiero po przebraniu młodego i wstawieniu prania pościelowego sam zaczął się śmiaćhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Oj wiem, że tuż-tuż...
Ale jakoś do mnie to nie dociera jeszcze
Chciałabym, żeby jeszcze Bąbel posiedział do końca lutego i tak sobie odliczam te już nie całe dwa tygodnie.
józefka, widzisz, zostawić facetów na chwilę i już bałagan
Nie ważne w jakim wieku, faceci zawsze rozrabiająjózefka lubi tę wiadomość
-
Józefka wysłałam zaproszenie: ) mam parę pytań o Salve: )Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Józefka, w takiej cenie chyba nigdzie nie kupicie pajacyków, to naprawdę bardzo się opłaca, dobrze że robicie zapasy na większe rozmiary A w którym carrfurze ta promocja i wiesz do kiedy?
Ja ostatnio takie większe zakupy w promocji zrobiłam w pepco jak była wyprzedaż, najwięcej kupiłam bodów bo 11 szt w rozm 74-92 ale te większe to już pojedyncze sztuki były, a pajacyki były tylko malutkie.
-
Malinka, w Medeorze.
W najbliższy czwartek (jednak nie środę) mam tam pierwsze KTG.
Widziałam gazetkę z Carrefoura, myślałam, żeby podjechać, ale mam zapas ubranek.
Chociaż to wszystko takie piękne
Ale już sobie powiedziałam na razie nic nie kupuję
Muszę wytrzymać -
Malinka a do jakiego lekarza chodzilas w Medeorze? Polecasz jakiegoś?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤