Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWracając do tematu szpitala - to ja CZMP. Tylko jeszcze się decyduje sprawa czy sn z zzo czy cesarka. W przyszłym tyg. okulista a we wrześniu chirurg naczyniowy i oni mam nadzieję zadecydują i nie będę musiała się zastanawiać.
Zgłębiam temat wózków i kurcze to gorsze niż jakbym kupowała samochód Na razie jestem pewna, że ma to być wózek głęboki z dużą gondolą, żadne wynalazki typu 5 w 1. Miałyście styczność/znajomych i wiecie coś o tych głębokich wózkach? Możecie polecić jakieś firmy? Chciałabym wiedzieć czego szukać jak już się wybierzemy do sklepów.Eve lubi tę wiadomość
-
Ja mam mutsy urban rider, przyjaciolka mi go polecila,zreszta ja tez z jej maluchem sporo sie wyjezdzilam duze pompowane kola moze do galerii nie sa idealne ale byli z tym wozkiem i w gorach i nad morzem i mega zadowoleni. Pozniej jak przelozyli na spacerowke to tez jest praktyczna, dziecko ma duzo miejsca, rozklada sie calkiem na plasko, budka spora, chroni przed zimnem czy sloncem - czyli spelnia swoje funkcje.
Do stelaza mozna oczywiscie przypiac fotelik samochodowy. -
Ja mam Teutonia Cosmo, sprzedawcy również polecali Hartan Vip, ale wg mnie jest on poprostu brzydki a technicznie się nie różni od Teutoni, cenowo też.
W Polskich wózkach zwracaj uwagę na mocowania gondoli i spacerówki, sporo firm nie inwestuje w metalowe elementy i robią z plastiku co jest poprostu niebezpieczne!
-
nick nieaktualnyAmnezja moją uwagę też zwróciły te wózki Tylko, że z Bebetto to wolę Expandera takiego o: http://allegro.pl/bebetto-expander-2w1-lodz-sklep-mulan-pl-i4533944389.html i jest w ofercie Mulana
Wydaje się cenowo ok. Oczywiście nie traktowałabym go jako spacerówki tą zamierzam dokupić później, Cenowo wydaje się też ok. Nie zamierzam wydać więcej na wózek głęboki niż tyś., no 1100 z. Tym bardziej, że planuję kupić dobry fotelik Maxi Cosi. -
Fotelik bierzemy Maxi Cosi Cabriofix albo Cybex Aton Mojemu mężowi z wózków podoba się jeszcze Bebetto Silvia ale jak zapytałam,który bierzemy to stwierdził,że ten,który ja chcę. Faceci... Łatwiej kupić samochód
A byłaś w Mulanie i oglądałaś na żywo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zeloth wrote:Aha ten model expander to jest z 2012 roku i może dlatego tańszy, bo na stronie Bebetto już go nie ma, ale miał dobre opinie.
Mnie chodziło o Expander Mondo Grey Line http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-3w1-riko-expander-mondo-grey-line-2014-spacerowkagondola-fotelik-kurier-gratis-p-18377.html
Bo z Bebetto to tylko Flavio.
-
nick nieaktualnyByłam, widziałam, jeździliśmy po sklepach wózkami i już wiem, że kupuję Bebetto. Dobrze się prowadziły wszystkie modele. Odnosiłam wrażenie solidności wykonania i prowadzenia wózków. Podoba mi się, że mają duże pojedyńcze przednie koła. Generalnie w mojej ocenie najlepszy wybór jeśli chodzi o wózek głęboki (cena do jakości) jeśli ktoś nastawia się na późniejszy zakup lekkiej spacerówki.
Co do sklepów do Mulana nie ma po co jechać to raczej nie sklep a punkt odbioru zamówień z neta i na miejscu mają mało wózków, no i sprzedawcy mało zorientowani w temacie w porównaniu do innych sklepów. Duży wybór w Słoniu, ale sprzedawca lekko nachalny. Najlepiej czuliśmy się w Dino tam pozwolono nam poszaleć z jazdą.
Z innej beki: zaczeło się - mogłabym jeść non-stop. Pół godziny po jedzeniu znów jestem głodna. Nie ma 14 a ja już po śniadaniu (3 kromki chleba razowca z wędlinką, serem żółtym, papryką), bułce słodkiej z truskawkami, jabłku, 3 kawałkach gorzkiej czekolady i właśnie idę robić pierwszy z obiadów bo czuję, że dziś bez dwóch się nie obędzie. Na pierwszy ogień idą uszka z grzybami podsmażę z cebulką albo ze szpinakiem. Nie wiem co potem najlepiej wszystko co w lodówce -
Jestem w domku. Po wakacjach, dzisiaj po glukozie , zmeczona i padnieta
Czeka mnie w bardzo bliskim czasie remont pokoiku dziewczynek i duzego pokoju, niewiem jak ja dam rade ale to czysta przyjemnosc.
Na wakacjach bylo superancko. Pogoda swietna bo nie bylo goraco ale tez nie bylo zimno. Udalo mi sie wykapac w morzu i niestety dzien wczesniej musielismy wrocic bo Marysia nam sie kompletnie rozlozyla. Przez 3dni miala goraczke ponad 40° i nie chcialam zeby sie wiecej meczyla a przy okazji my tez.
Chyba za tydzien wezme sie za remont malego pokoju ale nie wiem. Zobacze jak sie bede czula bo kregoslup mi siada.
A wy moje brzuchatki jak sie czujecie?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola wszedzie dobrze ale w domu najlepiej
Ja wczoraj też glukozę robiłam, okropieństwo... Było mi duszno, słabo, oblana zimnymi potami doczłapałam się do głównego wejścia i usiadłam na ławeczce w przeciągu i tak 2h.
My jutro mamy sesje ciążową jako że mój brzuch wreszcie postanowił urosnąć troszkę -
Niecierplipa pokazesz nam jak wyszlo. Ja tez chce sobie zrobic sesje. U kogo robisz i za ile jesli moge sie spytac.
Ja chyba juz na dniach musze zrobic taka sesyjke bo niedlugo juz obiektyw mnie nie uchwyci :pMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88 wrote:Niecierplipa pokazesz nam jak wyszlo. Ja tez chce sobie zrobic sesje. U kogo robisz i za ile jesli moge sie spytac.
Ja chyba juz na dniach musze zrobic taka sesyjke bo niedlugo juz obiektyw mnie nie uchwyci :p
http://www.season.pl/fotografowie/robert-przybysz-2/?lang=pl
To fototgraf gwiazd, polityków. Pokazywał Nam nawet nagą sesję Gardiasowej Głównie zajmuje się fotografowaniem modelek do różnych gazet, kampanii modowych etc.
Znajomy mojego J. więc zgodził się zrobić nam sesje ciążową, ceny nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 18:17