Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chyba zaczyna odchodzic czop.Ok.17 na wkladce zobaczylam wydzieline w kolorze kawy z mlekiem,czyli podbarwiona krwia.Dzwonilam do mojego gina i on podejrzewa wlasnie ten czop.Kazal obserwowac,powiedzial ze jesli to to,to za ok 48h powinny pojawic sie regularne skurcze.Choc juz teraz czuje,ze jest ich wiecej.Chyba dziewczynki sie szykuja do wyjscia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 22:29
-
Klif bez czopa mozesz jeszcze chodzic i chodzic a on raz odchodzi calkiem raz po kawalku wiec spokojnie.
W salve jest platny nie? Ja zastanawiam sie caly czas nad ciesielska i madurowiczem i nie moge sie zdecydowacMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Klif troszeczkę krwi było z tym że u mnie na pewno nie odszedł w całości jednorazowo. Tylko tak po kawałku.
Karola w Salve SN 3200 kosztuje, miałam już operację tam byłam zachwycona teraz też złego słowa o opiece ze strony szpitala przez 2tyg. przed terminem nie mogę powiedzieć -
niecierpliwa21 wrote:Klif troszeczkę krwi było z tym że u mnie na pewno nie odszedł w całości jednorazowo. Tylko tak po kawałku.
Karola w Salve SN 3200 kosztuje, miałam już operację tam byłam zachwycona teraz też złego słowa o opiece ze strony szpitala przez 2tyg. przed terminem nie mogę powiedzieć
Po porodzie na pewno też będziesz zadowolona Cudowne położne,przesympatyczni lekarze i super opieka neonatolog.dla maluszka. Jestem zachwycona -
Witamy sie kochane w grudniu w dwupaku... boze jaka jestem szczesliwa.
Ogolnie od dwoch dni czuje sie wspaniale, moge chodzic normalnie i nie musze co chwile sie zginac w pol bo mala za pecherz ciagnie. Musiala sie przemiescic bo nawet jak ide siku to normalnie sikam a nie po pare kropelekpaulina.b.1991 lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm