Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponieważ większość mam jest już szczęśliwie w Łodzi "rozpakowana" odrobinkę odświeżam wątek dla Łodzianek w stanie brzemiennym
Ja na ten moment mogę polecić jedynie lekarza prowadzącego - jestem pod opieką Prof. Karowicz - Bilińskiej - (pracuje min. w Madurowiczu - gabinet prywatny http://www.orchidea.witryna.info/ ) 1wsze genetyczne robione u dr. Ałaszewskiego z CZMP (bez rewelacji) -
agapast wrote:teraz troszkę Was poczytałam i widzę, że Bergo miała przejścia...czy już wszystko dobrze?
moje dziecko też miało być hipotrofikiem a urodził się 3300, dziś ma niespełna 4 miesiące i ponad 8 kg! idzie chłopak na masę
Bergo mam nadzieję, że u Was dobrze! widziałam na stronie Minibambini, że mialaś sesję u Ewy, bardzo ładnie:)agapast lubi tę wiadomość
-
Nasz dwupak zakonczyl sie 17.12.14. Okropne przezycie i nigdy wiecej nie wybiore madurowicza chociaz sale jednoosobowe, bez porownania z rydgierem jesli chodzi o wyglad przed, w trakcie i po natomiast lekarze pozostawiaja wiele do rzyczenia. Nie zrobiono nic zebym urodzila naturalnie. Podanie oxy to normalka a pozniej jak sie od razu nie urodzi to cc. Niestety mam zle wspomnienia z 2 porodem. A mialo byc tak pieknie ;(Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88 - przykro mi, że ten Szpital zburzył Twoje oczekiwanie na szczęśliwy poród Dla przyszłych mam też jest to jakiś sygnał - szczególnie dla takich jak ja, które w Madurowiczu mają lekarza prowadzącego i nie zastanawiały się do tej pory nad możliwością urodzenia w innym miejscu.
-
Dziewczyny z Retkinii i okolic, w Centrum Medycznym All-Med zbierają grupę na zajęcia dla mam z dziećmi, zapisujcie sie jesli jesteście zaineresowane. Znacie jeszcze jakieś miejsca gdzie można iśćpoćwiczyć z dzieckiem?Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
No tak...pogoda...śnieg!jak tu odśnieżyć auto jak dziecko w foteliku...?no trudno, może do tego czasu zima minie, ja się zarejestrowałam, pójdę z dzieckiem lub w ogóle, bo w tych godzinach, to jestem udupiona.
Lilla My, gratulacje! niestety, nazwisko coś mi mówi, ale nie znam...Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Witam
jestem na wątku ciążowym nowa, moja ciąża trwa dopiero 5 tyg i 5 dni.
za tydzień idę założyć sobie książeczkę i muszę wybrać lekarza prowadzącego..
rozważam kilku:
- Gameta (oraz Medeor) - dr Połać, podobno super fachowiec
- Rydygier (tam rodziłam 1 raz i sobie chwaliłam)- dr Remisz Jarosław
- Madurowicz - dr Strużycki Krzysztof
- Medeor - dr Palalski Andrzej
a że większość tych lekarzy mam "od znajomych" i wszyscy swoich chwalą.. mam niemały dylemat -
nick nieaktualny
-
myszeczka wrote:Szczęśliwe prowadzenie jak i zakończenie ciąży narodzinami zdrowej córeczki (cały czas prowadzonej przez Pana Doktora). Bardzo polecamStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witajcie.
My zaczęliśmy 34tc i bierzemy pod uwagę dwa szpitale
- ICZMP (specjaliści zaplecze neonatologiczne,III sropień referencyjności szpitala)
- Medeor kwalifikacja 02.03 -komfort,lepsze warunki
Wahamy się i mam mętlik w głowie...Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.